Solig höstmåndag


Höstpiffat balkongen i helgen som gock med vacker vit ljung,
prydnadskål och härligt silvergrå curryeternell.  

I natt har jag legat vaken långa stunder då det blåst något fruktansvärt ute. Det var riktigt läskigt runt 02-tiden då jag var helt säker på att hela möblemanget på lilla balkongen skulle blåsa all världens väg. Jag vågade mig inte ut på den lilla ytan med hissnande höjd på si så där 30 meter och plocka in sådana föremål som lätt skulle kunna lyftas av vinden, för då hade jag garanterat blåst över räcket. Men imorse när stormen bedarrat stod möbler och blommor kvar trots allt så det var tur att jag inte offrade livet för några överblommade växter och en och annan kudde ;-)  


Nu är det en helt fantastisk fin morgon, med en helt klar himmel och hög kall luft, en finare höstdag går nog inte att få. I vanlig ordning knäppte jag några bilder för skoj skull påväg hit, ganska kul att sedan kunna gå tillbaka och se utvecklingen i naturen allt eftersom tiden går.


Som jag skrev om igår är denna vecka fullspäckad med diverse aktiviteter och så kommer veckan avslutas på bästkusten. Jag längtar redan och jag hoppas att vädret blir fint som idag så man kan ta långa sköna höstpromenader på mina gamla promenadstråk från barndomen, härligt! Darlingen ska träffa några av sina gamla vänner så vi kommer att vara uppdelade på varsitt håll, men ändå nära som tur är.


Nej nu ska jag fortsätta skriva på min återrapport som jag planera ska inlämnad innan denna hektiska vecka är slut. Ha en lovely start på denna vecka. På återseende!    

Kramar


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hej Anna!



Ja, visst ser detta ut att bli en fin höstdag! Härligt! :) Räcker med regn och blåst nu tycker jag.



Måste bara fråga om den fina skålen på bilden i det tidigare inlägget. Var har du fått tag på den? :) Själv samlar jag på marimekkoskålar i olika färger, men denna var ju också jättefin! :)



Kram!

2008-10-06 @ 10:41:38
Postat av: Sessan ♡

Tittar in & önskar er en strålande vecka ♥



Stora kramar från höst kalla Oslo

2008-10-06 @ 10:53:16
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Anna

Rebecca:

Skålen är arvegods från min mormor och morfar är precis som Marimekko en skål från någon finskdesigner som jag nu inte kan namnet på, men jag gillar skålen och extra kul då den har en historia =) Ha en härlig dag i solen! Kram!



Sessan:

Önskar dig det samma! Stor höstkram!

2008-10-06 @ 12:32:17
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Krispigt & soligt = perfekt höstväder =)

Ha en superdag !

2008-10-06 @ 13:04:07
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Åh så fint! Här var det busväder igår också! Det spöregnade och blåste som tusan! Ska ner till el sthlmo på ons i jobbet, hoppas det har slutat blåsa då. Är lite läskigt att flyga när det är mkt virvlar =(

2008-10-06 @ 18:07:39
URL: http://helaharligheten.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh vilken härlig morgon!!

Kan vi inte få se lite mer inredning? En tur genom er lägenhet kanske?

Ni har väldigt snygg stil och det är alltid kul att få ny inspiration!! Ha en skön måndagskväll! kram från Hanna

2008-10-06 @ 19:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0