Julklappar eller inte?

Visst blir man glad när man kommer på en riktigt bra julklapp att köpa? Jag har kommit på en riktigt bra sak som jag ska ge bort till en familjemedlem (kan inte skriva vad eller till vem för det finns många öron och ögon på den här bloggen men bra är den =). Det kan vara svårt att komma på vettiga saker när det kommer till julklappar till vuxna tycker jag. I vår familj byter inte vi så mycket julklappar längre, men några paket blir det för stämningens skull, även om paketen inte är huvudsyftet med julen längre som när man var barn. Nu träffas och umgås man med familj, släkt och vänner och det är det som är det viktiga, men en jul helt utan klappar kan i alla fall inte jag tänka mig hur vuxen jag än må vara.. By the way, jag har en hel önskelista om någon skulle vilka köpa mig ett paket ;-)

Byter ni julklappar i er familj/släkt?

Kommentarer
Postat av: Zandra

Det här året blir det första året som vii min familj inte kommer byta några klappar. Och det känns faktiskt helt ok. Ska ju ändå ut o leta nåt till Prinzen- Vad nu de kan bli! Det står verkligen helt still när de kommer till honom. Men som tur har man ju ett par dagar på sej innan de blir panik på riktigt! *S* KRAMAR

2008-11-25 @ 19:06:30
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anna

Zandra:

Ja det är skitsvårt rent ut sagt att komma på saker till maken också, så jag förstår ditt dilemma, tur att det är en månad kvar ;-)Kramkram

2008-11-25 @ 19:28:20
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Helén

Detta är första året även för mig som vår familj inte kommer att ge några, om man bortser från till min lille systerson. Julen är barnens i huvudsak, precis som du skriver. Det känns som det kan bli en supermysig jul när man slipper all fokus från julklapparna.

2008-11-25 @ 19:30:45
URL: http://utopiahelen.blogspot.com
Postat av: Anna

Helén:

Vi slutade med en massa dyra klappar förra året, bara lite för sakens skull och det var såååå skönt att slippa jaga runt, perfekt! Kram!

2008-11-25 @ 19:34:05
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sarah

Hej!



I vår familj ger vi bara barnen julklappar.

Jag tycker julen är till för barnen även om jag själv är både glad för att få roliga och fina paket och att ge bort några fina paket.



Men jag är alltid noga med att ge mina föräldrar julklappar. Det tycker jag de är värda. Alltid lika svårt, men jag kommer alltid på något att ge dem =)



Men det finns inget mysigare än att sitta på julaftons morgon och se barnen öppna sina paket med stor spänning. Den ene efter den andre.



Mannen min måste ju oxå få en paket för han e ju det finaste jag har förutom barnen klart!=) =)

Frågan e bara VAD!!!!



Ha en bra fortsatt vecka!!



Kram Sarah

2008-11-25 @ 20:32:10
URL: http://axehult.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jag blir aldrig för stor för julklappar...både älskar att få men framförallt att köpa. Vill skämma bort mina nära och kära med lite lyx förutom all kärlek jag ger dom=)

Men det kanske blir annorlunda den dagen man själv får familj...

Kram Kram

2008-11-25 @ 20:43:46
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Viktoria ♥

Ja en så länge byter vi julklappar till varandra men bara inom familjen inte släkten längre. Men inom sinom tid när det kommer komma smått i familjen/släkten kommer nog alla vi vuxna sluta ge till varandra och bara ge till dom små.

Hur ser du med julgran då? När tycker du den ska pyntas? Vad är i tidigaste lagret? :) Kram

2008-11-25 @ 21:01:07
URL: http://enprinsessa.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Jag är egentligen en riktig julklappsnörd men i år är det för första gången andra bullar. Barnen får julklappar som vanligt men vi vuxna har lottat och fått en person vi ska köpa till. Sen ska den personen få gissa vem klappen är i från. Kan bli skoj det där!

Älsklingen och jag hoppar julklapparna till varandra också och spar pengarna till resan!

Kram

2008-11-25 @ 22:13:13
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Fru A - Carin

I år skall vi fira jul i vårat hus med både min makes och min familj... Fullt hus, med andra ord:)!

Vi byter julklappar med alla, så det blir en del paket under granen. Men jag köper hellre en rejäl julklapp och ger bort, än flera mindre.



I år har jag svårt att skriva egen jul-önskelista, för jag har bara babysaker i huvudet;)!

Vore kul att se din önskelista, så att man kanske fick lite idéer!



Kram kram

2008-11-26 @ 10:33:22
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Ida

Hos mina föräldrar har vi vuxna ett populärt julklappsbyte. Man ska leta efter en julklapp för max 100 kr som ska kunna passa vem som helst. Och så ska man helst rimma lite för att de andra ska få lista ut vad det kan vara innan de öppnar det. Vilket gör det hela till en liten match :) Hos mina svärföräldrar som vi är med varanat år delar vi ut några julklappar var. Inte mycket men nåt litet paket i alla fall.



Har en fråga: "Braskaminen" som ni har utger den nån värme eller är den bara där för synens skull? Vi funderar på att sätta in en sån i sovrummet, istället för tv. Vad köpte ni eran och vad gick den på?



Tack för en fin blogg. Det första jag gör när jag sätter på datorn är att klicka mig in här. Och du: Jag ska prova receptet du la in igår. Spännande.



Kramar från Ida

2008-11-26 @ 11:22:16
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Malin S

Vi har bestämt att ta det lilla lugna med klapparna i år. Fast det blir ju ändå en till varje alltså ca 10 st. Jag och maken byter inga (blir ju liksom ändå bara att flytta runt pengar eftersom vi har helt gemensam ekonomi ha ha). Tack söta Anna för din fina kommentar gällande lille Pip. Kramar.

2008-11-26 @ 14:16:11
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Jag är nog lite barnslig när det gäller julen. Utan julklappar skulle jag lika gärna kunna skippa julen haha. Umgås kan man ju göra ändå :) kram

2008-11-26 @ 23:28:48
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0