Trött



Dagen
har gått i fartens tecken. Har jobbat, power walkat hem, lagat spagetti och köttfärsås och sedan har resten av kvällen gått åt till att fixa med vårt festhäfte. Vi har bl a valt att skiva några rader om alla 80 gäster så det blir en del skivande minst sagt, men det är himla skoj. Vi tycker båda att vi har fått till riktigt bra texter med små "knorrar" som passar väldigt bra in på var och en. Nu ska bara allt "monteras" ihop i Word så att man får ett snyggt häfte.

Har förövrigt fortfarande ont i tänderna och funderar ärligt på att "avbryta" mina pågående bleknings dagar eller om jag ska ta mindre gel på i natt, ja vi får väl se.. Nu ska jag i alla fall ta en dusch och sedan krypa till sängs, jag är supertrött!

Godnattkramar!
   

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag tycker redan att du har jättefina vita tänder! :)

2008-05-14 @ 09:21:43
URL: http://frokenblueberry.blogg.se/
Postat av: Cim

Åh ja det där kommer jag så väl ihåg, gjorde allt själva, inbjudningar, festprogram, vigselprogram, bordsplaceringskorten etc... Såååå kul!!! Gjorde också häften, stående sådana, så det blir lätt att häfta dom... Gud så kul du har nu, det vet jag!!! Själva har vi ett-årig bröllopsdag den 26 maj...

Ha en underbar dag!!!

Kramen

2008-05-14 @ 10:48:49
URL: http://nygiftafrun.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ja men eller hur!! Lite extra glittar o glamour är aldrig fel ;-P Men de blir nog kanske en löptur bara.. fniss...

Ha en härlig Onsdag!!! KRAMEN

2008-05-14 @ 13:46:43
Postat av: Wedding Anna

Marie:

Tycker du, tack :) Jag känner dock ingen ont längre så ikväll blir det en ny pmgång ändå, liite vitare kan de nog bli, hehe!



Cim:

Ja visst är det kul, jag gillar och pyssla :-) Vi ska också ha stående häften, de är finast tycker jag! Grattis i förskott på er ett åriga bröllopsdag i förskott, ifall jag glömmer (risken finns ju, hehe hel mitt huvud är fullt av egna bröllopet just nu ;) Sköt om dig! KRAM



Zandra: Glitter och glamour är ALDRIG fel :-) Ha det skönt på löprundan i regnet! Kramar

2008-05-14 @ 15:28:55
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0