Ont det gör ont...

Idag har jag ont i mina tänder, men vill man vara fin får man lida pin heter det ju. Anledningen till det onda beror på att jag håller på att bleka tänderna och har sovit med skenor inatt, allt för att vara fin på stora dagen. Det gör ont, värker och ilar i tänderna, lika obehagligt som jag tyckte det var första ggn jag gjorde en blekning för si så där 3-4 år sedan, men som sagt vill man vara fin... Nog med gnäll nu, det finns folk som svälter i världen.. Annars går den mesta tiden åt att arbeta duktigt, ska snart skiva rapport här om hur jag uppfattat medarbetarnas kvalité på sina arbeten och sedan ska en utvärdering presenteras för högsta hönset här inom skadeorganisationen. Förövrigt är det lika strålande fint ute som alla andra dagar, inte ett moln,. Numera är det dock bara runt 12-13 grader så det är kallt, men solen gör en glad i alla fall! Nu måste jag arbeta vidare.. Njut dagen gott folk!

Kommentarer
Postat av: jenny

Åh va lustigt att du skrev om blekning är jätte sugen på att testa det, har du köpt genom tandläkare eller vad har du testat? Är lite rädd att det ska bli fel men vem vill inte ha vita tänder :) Här är det oxå jätte kallt men ändå soligt och fint bra det :) Ha en bra dag!

2008-05-13 @ 11:04:48
Postat av: Anna

Jenny:

Jag har köpt blekningen genom tandläkaren. Var för 3-4 år sedan och gjorde avgjutning av mina tänder och fick sedan två skenor, en för övertänderna och en för undertänderna. Nu har jag bara köpt till ny blekgel som man lägger i. Resultatet blir bra,men jag får väldigt ont tyvärr, men det är inte alla som får.. Så testa, vill man vara fin så får man lida pin som sagt.. Det onda går ju dessutom över efter någon dag eller två :-) Sköt om dig! Kram

2008-05-13 @ 11:23:27
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Trist att det ska behöva göra ont, men som sagt vill man vara fin får man iallafall ibland lida pin.



Gillar verkligen er inredning, jättemysig både sovrum/balkong!:)

2008-05-13 @ 11:58:33
URL: http://axelinaa.blogg.se/
Postat av: Emelie

Surt att det ilar och har sig...

men det blir ju snyggt! =)

ha en bra dag!

Kramis

2008-05-13 @ 12:51:35
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna

Alexandra:

Åh tack vad skoj att du tycker det, d¨har vi lika smak ;)



Emelie:

Ja det är väldigt surt, gör superont just nu :(

Sköt om dig! Kram kram

2008-05-13 @ 17:41:19
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0