"Here comes the bride"

Inför min egna lilla sköna "SPA dag" hade det söta kitet "Here comes the bride" från Philosophy inte vart fel alls. Jag ska faktiskt ta och införskaffa mig ett till veckan, man gifter ju sig bara en ggn (förhoppningsvis) och det var en massa "roliga" små flaskor och burkar i. Finns på bl a NK . Nu har jag och älsklingen ätit god tacos och druckit mängder av Pepsi Max, min absoluta favorit i "cola-väg". Kvällen blir lugn och förutom min "ta hand om mig själv dag" imorgon ska jag även med darlingen en sväng till kungens kurva. Han hade några ärenden att göra där och ville ha sällskap och vem tackar nej till att hänga på och shoppa, inte jag i alla fall ;-) Ha en lovely fredagskväll!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Håller med angående Pepsi Maxen..Godare än cola:)

2008-05-16 @ 20:24:14
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Madeleine:

Ja men visst är den godare, mindre kolsyra och GODARE i smaken, mums säger jag ;) KRAM

2008-05-16 @ 20:27:41
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Du är helt klart värt ett sånt "here comes the bride" kitt! Shoppa lungt i helgen ;-P KRAM

2008-05-16 @ 20:51:28
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: grombaben

Cool! Takk for tipset. Jeg skal til Barcelona neste helg, og der har de Sephora (som har Philosophy, har ikke det i norge:(), da skal jeg titte etter dette settet. Klart vi bruder er verdt det! Ha en deilig fredagskveld!

2008-05-16 @ 21:07:03
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Malin S

Finns Philosophy på NK ?? Det visste inte jag men det var ett glädjande besked =) Jag ska till stockholm på tisdag och stanna till onsdag (på jobbmöte) och ska då passa på att shoppa lite. Har du några tips ? Ska försöka få en glimt av Patrick Dempsey eftersom han tydligen är i stan den tjugonde för premiären av made of honor !

2008-05-17 @ 23:37:00
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Jo det finns på NK, så kika in där när du är i stan på tisdag =) Åhh jag visste inte att Patrick Dempsey ska hänga runt om kring här den 20:de då får man spana extra, haha!

2008-05-18 @ 12:37:05
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0