Hemma igen!

Tack snälla alla ni som kommenterat vårt nya köksbord i förra inlägget Jag blev så glad av att mötas av era kommentarer när jag nu kom hem efter en låååång dag. Tack snälla ni som kommenterar nästan varje dag, det gör bloggandet mycket roligare med vetskapen att någon läser även om det mesta jag skriver om egentligen är rätt trivialt. 

Göteborg var underbart idag, vädret var på vår sida, men inte SJ. Vi blev 1 tim och 20 min försenade hem, men det gjorde inte så mycket egentligen. Åkte 1 klass både dit och hem och det ingick frukost och sedan nu påvägen hem tre rätters, så det gick ingen nöd på mig egentligen bara så typiskt att det alltid ska strula med SJ.

Min presentationen gick förövrigt superbra och alla var nöjda inklusive jag själv. Känns väldigt skönt att det är över, nu är det bröllop nästa som gäller. 25 dagar kvar sedan smäller det och jag är en ärbar kvinna. Och om 29 dagar åker vi till Bali, så livet är bra skönt måste jag säga. Lägg till det härliga vädret som enligt uppgift tydligen ska hålla i sig så kan det nästan inte bli bättre!

Nu ska jag umgås med min blivande make! Sköt om er!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Zandra

25 dagar!?!?! Shiiit va tiden har gått fort ;-)

Njut av kvällen, KRAM

2008-05-06 @ 21:15:43
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Dinka

Vad roligt och höra att du tycker att jag har bra inredningssmak.

Jag har enormt stort intresse för inredning så det blir att man pysslar en hel del här hemma.Du har ju med det jätte fint..Tittade på dina gamla bilder på eran förra lägenhet..Den var med super fin...



Ha en fortsatt trevlig kväll!

2008-05-06 @ 22:24:30
URL: http://dinki.blogg.se/
Postat av: Linalotta

Själv väntade jag på ett försenat plan idag...men med en massa vänner kring mig gick den tiden hyfsat fort ändå...

Med en sådan lyxig tågresa hade jag nog inte heller klagat direkt ;)

2008-05-06 @ 22:24:47
URL: http://linalotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0