Varför inte en tävling?


Dagens shopping, rouge och ögonskugga från favoriten Lancome

Efter en eftermiddag i frisörstolen känner jag mig som en ny människa, dock blev det ingen klippning då jag behöver allt hår jag har för uppsättningen på lördag men utväxten är fixad och håret har fått lyster igen, härligt! Klippning kommer jag göra när vi väl är hemkomna från Bali istället, då är det säkerligen slitet efter all sol och salta bad!

Nu sitter jag framför tv:n och kikar på Desperate Housewifes och hör och häpna, jag har inget pyssel i händerna. Jag är faktiskt klar med det mesta och det enda som är kvar är att klippa och klistra den stora "tavlan" med bordsplaceringen som ska sitta uppe på väggen, så att folk hittar sina platser till middagen. Detta ska göras så fort jag fått koll på alla gäster. Det är nämligen så att två gäster har tackat nej i SISTA SEKUNDEN så vi försöker att få någon annan att fylla platserna. Dte är ju dock lite "känsligt", för det är ju trots allt endast 4 dagar kvar. Folk kan bli förödmjukade av att få en "sista minuten inbjudan" till ett bröllop, men vi kör så. Annars kanske någon av er vill komma? Jag kanske ska ha en tävling som andra bloggare har över allt nu förtiden ;-) Jag skulle kunna lotta ut en bröllopsinbjudan inklusive middag och gratis dryck - Vilken smart idé va? 

Jag har förresten inhandlat rouge och ögonskugga idag, båda från Lancome. Jättefin färg på rouget och ögonskuggan går i rosa. Jag har så svårt att få till den där brudmakeupen måste jag säga. Jag hade tänkt ha den i guld/brons först men det vette sjutton om det blir så bra, så nu är jag mer inne på pastell i rosa och ljusa toner, men jag får nog göra några fler tester innan jag bestämmer mig. Blir dyrt detta att springa på Åhléns sminkavdelning var och varannan dag, men samtidigt skoj!

Nu ska jag fortsätta tv-tittandet och BARA vara, underbart! Sussa sött!  

Kram kram!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Haha hade ju varit en rolig tävling, fast jag tror att vinnande person hade känt sig lite "felplacerad" på ett bröllop där man inte känner någon och knappt inte vet hur maken till bruden ser ut..haha

Ha en myskväll..(sista tisdagen i frihet ;)

KRAM

2008-05-27 @ 21:50:26
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Madeleine:

Hahaha, ja men man skulle ju vinna två biljetter då kan man ju ta med någon, Hahaha!!! ja sista tisdagen i "frihet" :S fast det känns väldigt bra faktiskr ;) ha en mysig kväll du också. Kraaaam

2008-05-27 @ 21:52:38
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Jag skulle ju kunna vinna tävlingen vi har ju trots allt setts på riktigt ;) På frågan om "hur känner du brudparet ?" jo, jag har träffat de en gång ha ha ha !

2008-05-27 @ 22:05:12
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Haha, ja du har ju träffat oss båda så du vore ju given vinnare ;-) Hoppas du hade det bar i Sthlm? Många kramar,

2008-05-27 @ 22:14:32
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0