Dagens bloggdate...

Just hemkommen från världens trevligaste bloggdate med MacMalin. Vi träffades först utanför NK och gick sedan flera km innan vi kunde besluta oss vart vi skulle sätt oss och äta, haha! Slutade i alla fall på Strandbryggan som ligger vid Strandvägen. Där blev det en fisk och skaldjurssoppa med parmensanaioli för min del och en hemmagjord lyxburgare för Malin (såg jättegott ut, men jag har ju ett bröllop att tänka på, hmm) Jag hade en jättetrevlig stund verkligen. Malin hon är precis så gullig och trevlig som hon verkar i bloggen. Jätteglad att hon föreslog en träff när hon ändå var i hufudstaden på besök! Tack Malin, jag hoppas verkligen att vi kan ses igen!!! (Funderar allvarligt på att bjuda hem några av mina bloggvänner i sommar nån ggn för det är sååå skoj att träffa nya människor och särskilt dem som har samma intressen som och som man faktiskt "pratar" med dagligen, ett bloggparty i Sjöstaden det vore nått =) Nu är det ca 30 min kvar till Semifinalen av Eurovision Song Contest och vi kommer att få se den sittandes på Millerstolarna för idag kom älsklingens syster, min kära svägerska och hämtade våra möbler (läs soffa och köksmöbler), haha, så nu ekar det här inne, helt tomt! Hoppas nu våra soffor kommer snart, tur att vi har tv i sovrummet, för det kommer nog att bli mycket liggande framöver den istället för att sitta på stolarna, haha! Hoppas ni haft en skön tisdag!  

        
Bilder: Privata


Kommentarer
Postat av: Zandra

Vilka mysiga bilder, hur underbart vore inte det stället en varm och solig sommar dag!? ;-)

Ja gud hoppas era soffor kommer snart, Ni kan ju inte sitta på stolar fram till bröllopet, hur skulle de se ut? Hahah, ja jag är lite tisdags trött ;-P

Ha en skön kväll på stolarna... Fniss! Kram

2008-05-20 @ 20:38:26
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anna

Zandra:

Ja det är verkligen så fint där, men idag var det lite kallt, tur vi hade filtar (det ser ut som jag har långkjol på mig pga den där filet, hahaha!) Ang sofforna hoppas jag verkligen att de kommer redan imorgon, för sitta på stolar på rad framför tv:n genererar att man inte kan koncentrera sig på programmen för man skrattar bara åt varandra för man ser så dum ut, haha! Vi får väl ta och se till att ta en fika någon ggn vi mä tycker jag :-) Kraaam

2008-05-20 @ 20:44:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emily

Vad mysigt det ser ut! :) Ska upp till Sthlm snart och det där ser ju ut som ett lovande lunchställe om det är fint väder!

2008-05-20 @ 20:54:10
URL: http://verystylish.blogg.se/
Postat av: Malin S

Hej !! Jag letade reda på ett internet i konferensloungen (ær ju trots att internetberoende ;) och va glad jag blev att læsa det du skrivit =) Men vi kan ju alla konstatera att du ær miljaders gånger mer fotogenique æn vad jag ær. Nu ska jag upp till rummet och fluffiga duntæcket & kolla schlagern. Stor kram och tack æn en gång før en supertrevlig dejt.

2008-05-20 @ 20:54:37
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ja men det tycker jag låter som super kul idé!

Håller tummarna för att sofforna kommer imöra!

Ha en bra ESC kväll!

2008-05-20 @ 20:54:57
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Linalotta

Va mysigt ni verkar ha haft...

Visst känns det som om man känner folk genom bloggarna, lite underligt då man förmodligen aldrig setts eller kommer att ses ;)

2008-05-20 @ 20:55:10
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Anna

Emily:

Det är jättefint, ligger på en stor brygga och så har de sköna soffor att sitta i, så perfekt lunchställe en solig dag :)

2008-05-20 @ 20:57:21
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: J:s syster

Ja, det är verkligen synd om det blivande brudparet. Kan intyga att det blev VÄLDIGT tomt då jag hade tagit med mig ALLA;) möbler från deras lägenhet. Men, jag hoppas verkligen Anna att Er soffa kommer fort så. Men samtidigt blir det ju lite enklare att möblera nu( hade ju varit lite svårt att få plats med dubbla soffgrupper). Undrar vad Ni ska ha för soffbord nu när jag har tagit de Ni hade innan??



Tack än en gång och kramar. Syns ju snart på ER dag!!

2008-05-20 @ 20:57:30
URL: http://marikrokodil.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Nä fy jag ser ju tjock och halslös ut på bilderna, hahaha, nästan så jag inte ville lägga upp dem, men jag tycker att det var så kul att vi sågs att jag ville visa hela vägen, men att vi kunde missa att fota maten är för mig en gåta, haha! Mys nu under flufftäcket så hörs vi! Kramis



Zandra:

Ja vi sm bor mycket närmre måste väl kunna få till en fika eller partykväll kanske ;)



LinaLotta:

Ja det var mysigt =) Det blir ju faktiskt så att man lär känna varandra genom bloggandet och jag tycker det är så skoj med nya människor, så detta med bloggande öppnar ju en helt ny värld :)

2008-05-20 @ 21:06:35
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

J:s syster:

Det var superbra att du hämtade möblerna, för dubbla möblemang hade vart lite knivigt att få plats med här, hehe ;) Hoppas möblerna passar hemma hos dig! Soffbord har jag beställt ett också så det var meningen att du skulle ha det med dig också! Kul att du har en engen blogg förresten, sååå sött namn på den också ;) Ta hand om dig nu och så ses vi om 11 dagar då är vi nog på G vid denna tiden tror jag, haha ;) KRAMIS

2008-05-20 @ 21:14:33
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vad söta Ni är=)

Det är kul det här med bloggar och alla "bloggvänner", vad vore vi utan våra bloggar...haha

2008-05-20 @ 21:16:32
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Madelene

Hej Anna.

Det såg mysigt ut. Köpte du någon lott?

Hoppas att du har haft en trevlig Tisdag.

Kram Madelene

2008-05-20 @ 21:19:21
Postat av: sara

Hej! Har haft kvar din bloggadress på min dator sedan MacMalin var här och lånade den i lördags. Har ägnat några dagar åt att skumma igenom din blogg, jättefin och inspirerande! Tur att du tog hand om henne lite i stora staden också =).

2008-05-20 @ 21:33:27
URL: http://sara.kokaihop.se
Postat av: Anna

Madeleine:

Tack! Ja vad vore man utan er mina goa bloggvänner, jag blev så inspirerad av träffen med Malin idag att jag vill träffa er alla =)



Madelene:

Ja det var riktigt mysigt och fint. Nä ingen lott tar det imorgon ;-) Ha en skön kväll! Kramar!



Sara:

Åh Tack vad glad jag blev att du gillar bloggen. Jag är ofta inne på er kokaihop sida, den är verkligen inspirerande för mig som gillar att laga mat :-) Malin klarade sig fint och vi skjutsade henne till hotellet t o m så hon kom fram som hon skulle! Kram

2008-05-20 @ 21:58:36
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Satu

Vilken mysig dag ni ser ut att haft! Inspirerande bilder.



Jag är en ny läsare som hittat hit,tycker du skriver så gulligt,och fina bilder du lägger in i bloggen b.la på erat hem.m.m



Har faktiskt länkat till dig. (min blogg är ju låst,men dom som läser den ,kanske hittar hit då?)



Spännande att läsa om era Bröllopsplaner..:D Ser framemot Bröllopet jag med! fniss



Många varma hälsningar Satu

2008-05-20 @ 22:11:42
URL: http://satuelisa.blogg.se/
Postat av: Anna

Satu:

Vad glad jag blir av dina fina ord och att du länkar till mig! Tack :) Önskar dig en underbar dag och snart är det dax för bröllop då kommer bilder ;) Kramar

2008-05-20 @ 22:36:27
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Katta

Å vad jag har spanat in här under kvällen för att läsa rapporten från er bloggdejt, och äntligen kom den =) Ser ut som ni hade urmysigt, vad fina ni är! Bloggparty i Sjöstaden låter verkligen kanon o jag hoppas jag får en inbjudan när det är dags... Ha ha!



Ha en fortsatt mysig ESC-kväll på stolarna! Kraam, kraam

2008-05-20 @ 22:52:53
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Anna

Katta:

Tack, det var jätteskoj och mysigt att träffa Malin, hon är toppen! Du är så klart en given gäst på mitt eventuella bloggpartyt här i Sjöstaden i sommar :) Sov sött!

Kramar

2008-05-20 @ 23:18:19
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tjingeling!

Ser ut som ni hade en supermysig dejt! (Kanske aningens nyktrare än när du och jag träffades, hihi)

Bloggparty vore något det!

Och kör på hortensiorna på bordet! Det är alltid finare med blommor än utan!

puss och kram!

2008-05-20 @ 23:46:49
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Fru Jarlholt

Jag har länkat till din blogg i ett inlägg & hoppas att du tycker det är ok.

Om inte är det fritt fram att hojta till!



mvh/ Nina

pyssellngtan.html" rel="nofollow">http://ninal.blogg.se/1211366887pyssellngtan.html

2008-05-21 @ 12:50:55
URL: http://ninal.blogg.se/
Postat av: Anna

Fru Jarholt:

Det är helt okej att du länkat hit, bara skoj, så länka på =) Kram

2008-05-21 @ 13:18:19
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0