Jimmys Marina

Jag halvligger här i soffan och är vrålmätt och har en putmage av inte denna värld efter ett besök nu ikväll på Jimmys Marina tillsammans med älsklingen. Lyckades sätta i mig hela portionen med grillat majkycklingbröst med citronrisotto och portvinssky plus en stor öl och så lite bröd på det, TO MUCH säger jag bara. Mår nästintill illa nu. Lagom är bäst, men det var ju såååååå gott och jag var superhungrig= dålig kombination.

Nåja får gå ut imorgonbitti på en powerwalk som kompensation innan jag får finbesök av min fd kollega Åsa. Nu slötittar jag på Prodject Runway, mest för att jag tycker att Heidi Klum är så jäkla snygg, men ska nog dock ta och öppna den fina rosa skokartongen med mina favoriter i Sex and the city istället. Jag är inne på säsong tre (igen!) Tänk att man kan se dessa avsnitt gång på gång, jag tröttnar aldrig!

Ha en skön kväll! Kraaaam

Kommentarer
Postat av: Malin S

Men var är bilden på maten ? ;)

Ha det så bra ikväll. Kvällen är ju knappast slut ännu för dig som har skön semester. Själv borde jahg verkligen gå och lägga mig. Neeeej, nu kom jag på att jag tagit bort lakanen och måste bädda rent först. ZZZZZ =)

2008-07-30 @ 23:24:42
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Jag glömde ju fota maten, såååå oproffsigt, kom på det när jag hade ätit hälften och blev smått hysterisk att jag glömt, J skrattade då och sa att du kanske kan be att få fota någon annans mat, haha! Nu ska jag också krypa i säng, imorgon får jag besök här hemma. Sussa sött pinglan! KRAAAAAAM

2008-07-31 @ 00:15:33
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0