Tisdagskväll


Buketten med luktärtor fick jag av pappa innan vi åkte hem
i söndags. Handplockad i mina föräldrars fantastiska trädgård


Sitter här och slötittar på internet samtidigt som Natasha Bedingfields "Pocket Full of Sunshine" ljuder ur högtalarna. Hörde låten för första gången på planet påväg hem från Bali, men det var inte förrän i fredags påväg ner till Västkusten som jag uppfattade vem som sjöng. Nu går låten på repeat här hemma. 

Jag borde ta tag i gästrummet ikväll då vi får fint besök till helgen av mina föräldrar. Det ser allt annat än inbjudande ut där just nu med både kartonger och pantflaskor på golvet, men jag får helt enkelt inte tummen ur blir bara sittandes här i gråa soffan. Irriterande för det är ganska olikt mig, men det är ju inte sängdax ännu, plötsligt kanske piffådran slår till *Hoppas kan man ju i alla fall*.

Påtal om mina föräldrar,  skickade min fina pappa med mig världens sötaste bukett med luktärtor hem i söndags, den pryder nu vårt köksbord tillsammans med silvriga ljusstakar och buketten sprider en härlig färg till detta annars så vita hem.

Nu ska jag titta på "Allsång på Skansen" då våra vänner Jocke och Annika ska vara där idag, kanske skymtar de förbi i bild och det vill inte jag missa ;-) Ha en fin kväll!    

Kramar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0