Nöjd!

Efter att ha suttit här ute i några timmar nu och läst bland favoritbloggarna, har jag kunnat konstatera att jag inte är det minsta shoppingsugen. Känner mig inte det minsta lockad av att handla och det känns väldigt skönt att jag ändå kan känna mig nöjd emellanåt (jag har ju shoppat nu liksom) Vissa människor verkar ha ett ständigt behov av att handla nya saker precis hela tiden, som om de aldrig känner sig nöjda utan ständigt måste handla för att uppnå den känslan.

Jag säger inte att det är fel, jag kritiserar det inte heller, utan har bara konstaterat att det är så eller åtminstone verkar vara så. Personligen känns det skönt för just mig att kunna uppleva känslan av att vara nöjd emellanåt. Fråga mig igen om någon vecka eller två om shoppingolusten fortfarande sitter i, då är det säkert annat ljud i skällan, men just här och nu känner jag mig faktiskt helnöjd med det jag har.

Kan dock säga att en investering jag ska göra längre fram är att inhandla en Nespressomaskin men det är inget jag ska införskaffa mig här och nu. Jag ser bara framför mig hur jag kan sitta uppkrupen i soffan framför "öppna spisen" under den mörka hösten/vintern och sippa på min "egengjorda" Espresso och bara ha det så där mysigt inne oavsett om det blåser full storm utanför. Ja, ja det blir ett annat inlägg när den dagen kommer =) Nu måste vi börja fundera på vad vi ska äta till middag, lutar åt något lätt i sommarvärmen. Over and out! 



Kommentarer
Postat av: Katta

Skön känsla det där även om jag är nog är den totala motsatsen du pratar om, ha ha! Oftast i alla fall. Idag behövde jag tex ett par nya örhängen och poff så hade jag det =)



Kul med ännu en resa för er och Santorini låter helt underbart för mig som ännu inte varit i Grekland (skandal). Ser som vanligt fram emot picsen senare =) Puss på er!

2008-07-30 @ 18:18:22
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Zandra

Tänk om man ändå kunde få den känslan. ler Nä riktigt så farligt är det inte för min del, men de måste vara en härlig känsla du fått!

En kompis till mej har en Nespressomaskin och hon säger att den är gudomlig! Jag är ju ingen kaffe drickar så jag kan dessvärre inte ge nån recension ;-P Men man kanske skulle bli om man hade en sådan!? ;-)

Pussis o Kramis

2008-07-30 @ 18:32:41
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Med din senaste London -och Parisshopping skulle jag oxå vara nöjd för ett litet tag :) Just nu är jag rätt mätt på shopping i form av kläder, vill bara att höstkläderna ska börja ramla in. Men visst, jag har alltid ett litet sug av shopping men den behöver inte vara stor. Jag kan bli glad över en ny ögonskugga. KRAAAM

2008-07-30 @ 20:33:00
URL: http://johannasvarld.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hmm... är en skön känsla fast den infinner sig inte särskilt ofta- inte hos mig iallafall! haha...

En Nespresso maskin är på både min och älskots önskelista-bästa kaffet!

Hoppas ni får det bra i Grekland! Kram kram

2008-07-30 @ 23:13:33
URL: http://emmi82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0