Vinter & slask

Imorse låg det en decimeter slask på marken när jag kom ut. Efter ca 20 meter i blötsnön känner jag hur vatten fullkomligt sipprar in i min högra stövel. Jag hinner inte vända för att ta på mig mina röda fina gummistövlar heller då jag har en buss att passa, så det var bara att traska vidare och bli blötare och blötare. Nu sitter jag här och försöker torka i mina blöta strumpbyxor (har klänning på mig dessutom så det passar INTE att gå barbent till den). Ja dagen kunde ju börjat bättre det är ju en sak som är säker. HATAR vinter och slask.  

Imorgon kväll är det Finlandskryssning med jobbet som gäller. Vad har man på sig på en upptakt med jobbet egentligen? Jag sitter här och funderar på om man ska ut och inhandla något nytt eller inte. Min kollega Åsa sa på förmiddagen att: "Jag känner att jag har behov av lite nya grejer inför imorgon, jag behöver både nya kläder, ett par läckra skor, kanske ett nytt halsband, och gud ja nytt nagellack måste inhandlas... skulle vara roligt med en ny väska också"" Var tvungen atl le då hon har sjukt mycket kläder, skor och smink. Säger hon sig ha ett behov, vad har inte jag då? Nej jag tror det blir till att rota i mina gömmor efter något passande för egen del, för jag vågar inte gå ut mer innan jag ska hem, är ju livrädd att blöta ner höger fot igen nu när den äntligen torkat!

Nu ska jag äta Keldas thaisoppa och en god skinksmörgås.  

kram på er!   

Kommentarer
Postat av: Zandra

Usch ja vilket hemskt väder vi har!
Men det är Torsdag vilket betyder Fredag imorn ;-)
Ha en trevlig dag trots blöta strumpor hihi
Kram

2008-01-24 @ 09:50:48
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anna

Zandra:
Ja fredag är kul, kryssning med jobbet för min del. Mina strumpor är nu torra igen kan jag meddela ;)Ha en bra dag! Kram

2008-01-24 @ 13:14:37
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0