135 dagar kvar...


... tills jag står brud...

Så har halva denna veckan och halva januari gått, jösses vad tiden går fort måste jag säga.

Idag är det 135 dagar kvar till bröllopet och jag känner mig inte ett dugg stressad. Jag har i stort sett full kontroll på det mesta och konstigt vore väl annars när jag är ute i god tid. Det är faktiskt jag i ett nötskal, hellre göra klart saker och ting direkt än att skjuta det framför mig, ganska god egenskap tycker jag.

På tal om goda och dåliga egenskaper, var på en jobbintervju i måndags och det är ju en rätt speciell situation minst sagt, att sitta där framför flera personer och bli grillad med frågor om ens personlighet i 1-1½ timmar. Jag tycker det är svårt att ibland få till de där klockrena svaren, men så vet man ju å andra sidan inte vad de egentligen är ute efter. Jag försökte svara så ärligt jag kunde och tycker att jag skötte mig ganska bra, även om jag svamlade på emellanåt *S*. Ja, ja det återstår och se om man kommer arbeta i den kungliga hufvudstaden framöver eller inte. Blir det så återkommer jag säkert med mer info ;-)


Nu ska jag laga middag, vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hoppas det går vägen med jobbintervjun:)
Jag är också riktigt bra på att göra saker direkt och det är en jäkligt bra egenskap =) Fast ibland är det jobbigt att man alltid har stenkoll på allt och att man alltid kommer 10 minuter innan bussen ska gå etc..haha

Grattis FRUN om 136 dagar ;)
Ps: Kasta buketten hem till mig ;)

2008-01-16 @ 19:50:11
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Malin S

Hoppas intervjun gick bra. Det tror jag faktiskt att den gjorde med tanke på vilken vettig & kompetent tjej du verkar vara =)

Stockholm verkar så kul att bo & jobba i.
Kram.
Jo, rosa Ilvakudden var supersöt. Jag blev så inspirerad av er uteplats med sofforna. Hoppas på att kunna få till något liknande här hemma till sommaren.

2008-01-16 @ 22:28:25
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0