Välkommen helgen!



Så var det fredagkväll igen och näst sista helgen för detta år. Maken och jag har hunnit med en långpromenad nu på eftermiddagen, riktigt skönt trots att regnet hängde i luften som vanligt. Känner mig lite småtrött och det samma gäller nog min älskling för han har slumrat till i en av sofforna. Ikväll blir det troligtvis hämtpizza på menyn då ingen av oss verkar vara direkt på hugget att tilllaga något i köket och som det känns nu i alla fall blir det även en tiiidig kväll i säng, så roliga är vi i denna lilla familj ;-) 

Annars har dagen varit bra, kan villigt erkänna att jag inte fått speciellt mycket vettigt gjort faktiskt, blev en tidig hemgång och det är skönt ibland på en fredag!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ta mig en dusch innan det blir pizzadags. Vad gör du en kväll som denna? Vad blir det på menyn hos er? 

Sköt om er nu och jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Stor kram
 

Kommentarer
Postat av: Lilian

jag är dunderförkyld så jag har precis ätit lite rester av middagen sedan i förrgår, en köttfärsröra med sweetchilisås framför julkalender som inte är särskilt bra tycker. Eller så är jag bara för gammal. Jag ska just krypa upp i soffan och läsa min ut min bok.. sen blir det nog att se på spåret eller csi ny.... ska inmundiga en massa ben & jerry glass och lite godis tror jag bestämt.. för när 2009 börjar är det slut på sånt (måste skona mina tänder). Må så gtt å en riktigt god jul!

2008-12-19 @ 18:58:46
URL: http://lilianochlinda.blogspot.com
Postat av: Micka

Det blir troligtvis en hemmakväll med en tjejkompis. Lite vin och tjejsnack är aldrig fel =) Ha en underbar kväll och njut av helgen! Kramar Micaela!

2008-12-19 @ 19:02:24
Postat av: rebecka

Skönt med långpromenad, hade jag med velat hinna med idag. Så belv tyvärr inte fallet. Super stressig dag så nu slappar vi i soffan. Snart filmen "PS I LOVE YOU", mys på solrosgatan med andra ord.



Ha en fortsatt härlig kväll



Rebecka

2008-12-19 @ 20:58:50
URL: http://rebeckasdagbok.blogg.se/
Postat av: Maja/Cactusvit

Ibland behöver man få slippa alla måsten och göromål. Sådana gånger är hämtmat alldeles perfekt!

Brukar kika in här dagligen sedan jag snubblade in här för första gången och jag blir alltid lika glad när du har uppdaterat bloggen. =)

Hoppas ni får en mysig helg, kram Maja

2008-12-19 @ 21:02:52
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Mira

Skulle varit julfest för min del, men värken gjorde att jag blev hemma.

Har precis avnjutit en förrätt av vitlöksmarinerad hummer.

Maken min skämmer bort mig. And goooooooooog i love it! ;)



Ha bästa fredagen!

2008-12-19 @ 21:18:44
URL: http://mirizen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha..Tack detsamma!! Kramar!!

2008-12-19 @ 22:14:32
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Lilian :

Vad tråkigt att du är förkyld, hoppas att du kryar på dig snabbt! julkalendern är enligt mig helt värdelös, men kanske beror på att man är för "gammal" nej ingen mysig kalender alls, tacka vet jag Trolltider på sin tid, haha! Sköt om dig och en riktigt god jul till dig också! Kramar



Micka:

Låter som en perfekt kväll i mina öron ;-) Hoppas ni får skoj! Trevlig helg! Stor kram!



rebecka:

Ja långpromenaden var riktigt skön, gott att röra på sig! Jag har inte sett PS I love you, men har den på dvd här hemma, måste se den snart, har dock hört att den är en riktig snyftare så man får väl ta fram ett knippe näsdukar ;-) Trevlig helg! Kram kram



Maja/Cactusvit:

Ja visst är det skönt att bara vara ibland och då är pizza perfekt =) vad kul att du kikar in här varje dag, gör ju att man vill uppdatera ofta just för att man vet att folk tycker om det dem läser =) Trevlig helg och tack för din snälla kommentar! Kram kram



Mira:

Tråkigt att missa julfest, men lät inte helt fel för din del ändå när maken fixar hummer, fy sjutton vad GOTT, måste visa maken så han kan lära sig både äta och laga hummer ;-) Trevlig helg raring! Kramar!





2008-12-19 @ 23:55:22
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Emelie:

;-) Kramis

2008-12-19 @ 23:55:58
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Louise B

Vi beställde också pizza och hade mys i soffan framför en film!

2008-12-20 @ 10:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0