En stilla måndag

Så sitter man r på jobbet igen som om inget hänt. Julen är förbi och nu vankas det nyårsfestligheter inom kort. Jag hoppas att ett under ska ske innan nyårsafton och med det menar jag att en avi från ASOS ska dimpa ner i brevlådan, helst redan i eftermiddag, men tyvärr har jag på känn att den ljuvliga klänningen inte hinner komma i tid. Jag har en "backup klänning" som duger, men klänningen jag beställt har ändå det där lilla extra, som åtminstone jag vill ha på mig när jag skålar in det nya året. 

Här på jobbet är det oerhört lugnt. Jag kan bara få det till fem tappra själar inklusive mig själv här idag, så det blir ett lugn och behagligt lunk denna sista måndag detta år.  

Jag skulle ljuga om jag sa att jag känner mig mindre förkyld idag, ögonen rinner likaså nosen och så mycket som jag nyst de senaste dagarna har jag nog aldrig tidigare gjort. Maken började snörvla och hosta igår kväll, så det låter som rena sanatoriumet hemma ;-) 

Nu önskar jag er en riktigt skön dag oavsett om ni är lediga hemma eller om ni liksom jag arbetar! På återseende!
 

Kommentarer
Postat av: Christin

Jag arbetar också men har tagit ledigt på fredag och på Trettondagsafton, ska lyxa till det och vara ledig. Usch, inge roligt att vara förkyld. Hoppas du kryar på dig och att klänningen hinner komma!

2008-12-29 @ 11:40:05
URL: http://stinslillavarld.blogg.se/
Postat av: Louise B

Jag väntar också på en nyårsklänning från ASOS :) Precis som du har jag en annan underbar backup klänning då jag tvivlar på att den andra hinner komma hit. Hoppas du får en fin dag!

2008-12-29 @ 13:07:44
Postat av: Anna - Starwoman

Christin:

Vad skönt att vara ledig både på fredag och på Trettondagsafton. Blir ju riktigt långledigt för din del =) Tack snälla för krya på dig "hälsningen" och en stor kramLouise B:

Såg att jag hade fått mail nu att ASOS har skickat klänningen 20 dec så kanske den ändå kan hinna komma, jag hoppas det!!!. Hoppas även att din klänning hinner kommer i tid så vi kan vara finfina på nyår båda två ;-) Hoppas att du också får en riktigt härlig dag! Kram2008-12-29 @ 13:24:39
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Hoppas, hoppas klänningen hinner komma! När jag beställde min senaste favorit från Asos trillade den in kvällen före festen så jag hoppas du har samma tur =)Krya på ER! Kraaaamar

2008-12-29 @ 13:40:49
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Hemma hos Katta:

Jag hoppas att jag har samma tur som du hade med din klänning från ASOS =)Ha en skön måndag du som är ledig och allt =)Kraaaamar

2008-12-29 @ 14:40:22
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej Anna!Har varit lite dålig med att kommentera på sistone, men jag tittar förbi här regelbundet, var så säker! :) Du skriver alltid med sådan värme och så medryckande, så hur ska jag kunna låta bli? ;) Och så får jag ju så mycket inspiration när jag kommer hit!Vill iallafall sända dig en Krya på dig-kram samt en Tur-kram gällande ASOS-leveransen! Hoppas de hjälper! :)Kramelikram!Ps. Kan bara instämma i de andras kommentarer i hur vacker du såg ut på den tidigare "förkylningsbilden"! Jag önskar jag också hade så fina anlag som dig! :)

2008-12-29 @ 16:21:29
Postat av: Anna - Starwoman

Rebecca:

Tack snälla Rebecca för dina ALLTID så snälla och fina ord, stolt att ha en läsare här inne som dig! Tack rara! Klänningen hann komma så nu är jag superglad här =)Önskar dig en riktigt skön kväll!Världens största kram

2008-12-29 @ 20:05:34
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0