En helt vanlig onsdag


Vacker bild från Sköna Hem..

Jag satt redan igår kväll i valet och kvalet om jag ska klicka hem en nyårsklänning från ASOS eller inte och nu sitter jag här igen och velar. klänningen är som säkert någon redan gissat svart och den ser ljuvlig ut på bilderna med en massa vidd, men det är ju så trist om den inte passar när den väl kommer. För att krångla med att skicka tillbaka paketet till England är jag bra osugen på och att lägga ut den på Tradera lockar mig än mindre, så här sitter jag som en åsna mellan två hötappar och ser dummare ut än vanlig och funderar, funderar och så funderar jag liiiite till ;-) 

Onsdag idag för den som inte uppfattat det tidigare under dagen och jag har haft en riktigt bra arbetsdag. Fått mycket gjort och har nu en slutrapport att arbeta på under mellandagarna. Ikväll blir det "Bonde söker fru" och Greys Anatomy i vanlig ordning. 

Jag har förövrigt ingen riktig skrivarlust i dessa dagar känner jag, så inlägget blir inte bättre än så här idag, men lovar att återkomma så snart som möjligt! Sköt om er så länge!  

Kramar!


Kommentarer
Postat av: Zandra

Det blir så ibland vännen. Sköt om dej och ha en jättemysig kväll!

Puss o Kram

2008-12-10 @ 19:32:31
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Zandra

Do it, de va smaskens! Och enkelt att göra :-)

KRAM KRAM

2008-12-10 @ 20:07:59
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: rebecka

Vill se bild på klänningen så man kan tycka till och aknske hjälpa dig med besultet ;)



Kramar



Rebecka

2008-12-10 @ 20:29:40
URL: http://rebeckasdagbok.blogg.se/
Postat av: Mariah N

Bonde söker fru är bra.

2008-12-10 @ 21:24:14
URL: http://nimah.blogg.se/
Postat av: Anna

Den låter otroligt snygg klänningen men jag tycker också det är skitjobbigt att returnera så då struntar jag i det och kläderna ligger oanvända, not good ;-) Kram Anna

2008-12-11 @ 11:11:43
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Malin S

Den bilden sparade jag ner i datorn i förr går kväll och skulle ta fram vid lämåligt bloggtillfälle, och så hann du före ;) Visst är ljustakarna helt sinnessjukt snygga. Svenskt tenn och mycket dyrbara tyvärr. Hoppas du har en bra dag raring =)

2008-12-11 @ 13:29:55
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Malin S:

Haha - Känner igen det där med bilder man sparar ner så kommer ngn annan och använder dem före på sin blogg. Katta "snodde" "min" bild med julgranen häromdagen som jag sparat på länge i datorn till jul ;-) Kram

2008-12-12 @ 22:14:55
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0