Första december!

Så har vi precis gått in i december. Milt och grått ute så man kan knappt tro att det är den sista månaden på året, men mörkret avslöjar sanningen, för mörkare dagar får man leta efter just nu. Jag hoppas att det frostar till sig lite granna framöver, så man får maximaltmed jul känslor lagom till julhelgen.


Ja inte nog med att det är första december idag, det är även måndag och en ny vecka, nya saker att göra. Eftermiddagen här på jobbet är vigd åt ett lååångt möte, så fram tills dess ska jag fixa med några småsaker som jag inte fått gjort, men som måste göras innan årets slut, lika bra att ta tag i det helt enkelt. 


I eftermiddag efter jobbet ska jag om jag orkar/hinner ta mig till Åhléns en sväng, för enligt rykte så har de redan 30 % på all adventsbelysning och då jag är ute efter något till sovrummet kan det ju vara bra att passa på, varför betala mer än man behöver? Vi har nu en liiiiten adventsstake i sovrumsfönstret som knappt når upp, så jag ska gå och kika på något bättre tror jag bestämt.  


Önskar er en riktigt fin vecka, på återseende!


Kramar!

Kommentarer
Postat av: Emma

Trevlig måndag!!! Kram Emma

2008-12-01 @ 10:01:32
Postat av: Anna

Här var de faktiskt lite lite snö idag när jag vaknade, men den försvann fort =(

2008-12-01 @ 18:59:41
URL: http://dressingroom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0