Fabulous!!!!!!!!!

Vilken dag eller rättare sagt vilken eftermiddag jag har haft hos frisören. Vilket ställe, jag har hittat hem, Halleluja! För första gången någonsin har jag funnit en salong som har precis det som JAG värdesätter och uppskattar; lugn harmonisk miljö med lugn musik, snygga stilrena lokaler med gott om utrymme, trevlig personal som pratade lagom mycket ;-) och en vacker vy med vatten och båtar att blicka ut över när de satte saxen i håret. Det var värt vart enda krona av de 550 jag betalade för klippningen, då ingick tvätt och en huvudmassage dessutom. Jag trodde jag skulle ramla av stolen när hon satte igång och massera hårbotten under tvätten i 4-5 minuter, det kallar jag vardagslyx! Somnade nästan och ville knappt resa mig ur stolen när det var dags att masa sig till klippstolen, haha! Sedan var frisören Sara (min nya favorit) så duktig, hon förstod direkt hur jag ville ha håret, perfekt!!! Så nu är jag jättenöjd med resultatet, dock har jag ingen bild på det ännu.

Annars har kvällen gått i 200. Vid 20-tiden ikväll när darlingen och jag nästan precis var hemkomna ringde telefonen och två av mina kollegor från Västeråstiden var i stan och ville komma och våldgästa, så nu har de precis åkt tillbaka till hotellet efter några timmar här med kaffe, cheesecake och uppdatering om gamla jobbet. Kul och mysigt!

Nu måste jag förbereda för morgondagen innan det blir sängen, jag ska nämligen närvara vid en internutbildning som jobbet har för de anställda. Jag vill ju visa upp mig från den bästa sidan så jag måste kika i garderoben vad jag ska ha på mig så jag slipper vela med det imorgonbitti. Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Malin S

Jag trodde att klippning i de perfektsnyggasupermatchade lokalerna var ännu dyrare. Skönt att du hittat en bra frissa. Sådant kan ju annars vara tricky i en ny stad.

Skulle vara kul att se hur du ser en dag på jobbet. Kram kram. (ha ha jag skrev kram kran först =)

2008-08-19 @ 23:48:57
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Therese

Tack så mycket för din kommentar, det värmer:) Känner mig så lycklig trots alla omständigheter.

Låter som du haft det bra också med underbar hårvård och bekanta:)

2008-08-20 @ 00:36:36
URL: http://mammis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0