Elite Palace Hotel


Ingången till hotellet på S:t Eriksgatan...


Här sov vi inatt...

Idag är det helt ljuvligt ute, solen strålar och det blåste nästan lite ljummet när jag var ute en sväng innan, våren är nog här nu tror jag bestämt. 

Gårdagskvällen
 och natten tillbringades i Sthlm. Vi åkte aldrig hem efter jobbet igår utan vi passade på att träffa en studiekamrat till J som var på besök med sitt jobb, så vi var ute och åt middag tillsammans och hade det allmänt trevligt, vi var t o m en sväng på Café opera, men det var stendött vilket man borde förstått då det var en tisdag. Vi sov sedan över på hotell Elite PalaceSt Eriksgatan så vi slapp köra hela långa vägen hem och tillbaka hit idag, så jag har minsann ätit en god hotellfrukost imorse!

Dagen är annars ganska lugn, väntar på att en Auktuarie ska komma med underlag som jag behöver för att sätta i gång med min första revision, får se om han dyker upp i em, om inte kommer det att vara en lagom lugn dag idag så här mitt i veckan, det kan vara skönt ibland det också!

Nu är det lunchdax! Ha det gott!   

Kommentarer
Postat av: Emelie

oj, vad mysigt!
hotellfrukost är ju aldrig fel -även om jag hör till de lyckligt lottade som äter det var och varannan dag på jobbet ;-)
Det är en kollega till mig som gör mina naglar, hon bor i Örsundsbro (mellan Enköping och Uppsala) så det är en liten bit att åka, men jag tycker det är helt klart värt det!
Annars vet jag att dom gör naglar på Topp till tå fast jag vet inte hur duktiga dom är?
Kram

2008-04-02 @ 12:53:03
URL: http://emmi82.blogg.se
Postat av: Anna

Emelie:
Ja då är du lyckligt lottad för det är så mysigt och gott att plocka av all frukost som finns på hotell ;) Jag får väl kika på Topp till tå lite långt och åka till Örsundsbro (är inte långt jag vet, men enklare att kunna traska till Topp till tå som ligger nära vårt). Ha en bra dag!!! Kraaaaaaam

2008-04-02 @ 13:17:57
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vad mysigt med lite vardagslyx..skulle alla behöva ibland :)
Hotellfrukost är ju sååå mysigt, men inträffar allt för sällan...
Ha en bra onsdagskväll!
Kram Kram
Ps. Visst är våren påväg. Även fast det är mulet så är det en annan värme ute. Såå underbart!!

2008-04-02 @ 18:52:17
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0