Två fotografer

bröllopsdagen kommer vi förutom att bli fotograferade av Karin Linde även blir fotade av duktiga bloggerskan och "fotografen" Annelie, Tanken är att Annelie ska vara med under HELA bröllopsdagen, fota förberedelserna med håruppsättningen, kanske under påklädningen (vet jag iofs inte, naket är inget för mig, haha!), under vigselakten, på kyrktrappan efter vigseln under riskastningen och gratulationerna, vid minglet vid brudskålen och under middagen. Jag blev så glad när Annelie mailade att hon gärna ville fotografera och "öva" då hon inte fotat bröllop innan, helt perfekt. Vi hade inte tänkt på det innan alls, men det är ju väldigt skoj att senare ha en massa bilder på "hela" dagen. Jag brukar vara den som alltid fotar det mesta, men det kommer ju inte gå en sådan dag, så Annelie, jag är jätteglad för att du hörde av dig.

Tänk vad mycket bra en blogg kan medföra, man får så mycket kontakter med helt fantastiska människor som man aldrig annars skulle möta. Tack alla ni som skriver och lämnar avtryck i mina inlägg, det är SÅ uppskattat ska ni veta och jag läser vart enda ett!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Zandra

Vilket erbjudande! Låter ju super bra, va kul att få bilder på allt! ;-) KRAM

2008-04-12 @ 15:01:20
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anna

Zandra:
Ja vilket erbjudande, jag blev jätteglad! Hoppas att du får en jättebra lördag! Kramar

2008-04-12 @ 15:05:52
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Carin

Vi gör oxå så, proffsfotograf som fotar studiofoton (porträtt), under vigseln & på kyrktrappan... Och så en kille som studerar till fotograf som fotar brudskål, middagen och festen. Perfekt & man får en massa fina foton till ett ok pris!
Ha en tokmysig lördagkväll:-)!
Kram

2008-04-12 @ 16:28:14
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Annelie

Blev jätteglad att du ville att jag skulle komma och fota! :D knappt en månad kvar nu!



kramkram!

2008-04-24 @ 23:29:55
URL: http://anneliemalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0