Så är då detta år snart till ända...

.. och jag har bestämt mig efter mycket om & men att starta en alldeles egen blogg, som en start på det nya året. Jag vet att jag tjuvstartat eftersom det fortfarande är 2007 men det är ju bara 3 dagar kvar så varför inte, det är ju trots allt jag själv som ska skriva här inne, så jag kör på nu helt enkelt!
 
Jag ser framemot det kommande året, mycket som kommer att hända. Mitt nya jobb kommer igång på riktigt nu efter alla helger & då jag inte vet om det här jobbet egentligen är "jag" är det väldigt spännande & en riktig utmaning, sedan om allt går som det ska blir det bröllop för mig & min älskade J i slutet av maj efter 9 år tillsammans, så det är en massa som ska planeras & fixas inför vår stora dag, jag älskar att planera, så mycket är redan i rullning när det gäller just bröllopet. Härnäst på listan är bestälning av är brudklänningen & det sista fixet på inbjudningarna.


Nej gott folk, nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te & bara mysa!
 

Kram på er!

//Anna


Kommentarer
Postat av: Annsingen

Trevlig helg!

2007-12-28 @ 21:02:59
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Linda

Ville bara kolla om det är samma goa Anna/Starwoman som jag chattat med förr? :)

2007-12-28 @ 21:05:20
URL: http://songbirdie.blogg.se
Postat av: Anna

Annsingen: Åh min första kommentar, Tack för den & Tack det samma :-)

Linda: Hej! Ja det är jag, vad kul att du också har en blogg, vissta jag inte :-) Hoppas allt är bra med dig?! Här är allt på topp! Trevlig helg! KRAM!!!

2007-12-28 @ 21:10:01
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0