Moses basket


Första gången jag såg en så kallad moses korg visste jag
på direkten att en sådan skulle jag köpa den dagen jag
blev gravid.

Så det fick bli ett köp för ett tag sedan och valet föll såklart
på den vita varianten. Finns även i beige, rosa & ljusblått,
men jag kör helst på vitt, så bäddar jag med färger istället.

Detta ljusblå lakanset från Polkadot Design föll jag också för
på direkten och jagade det med ljus och lykta. Blev så glad
när jag fann det. Passar perfekt i korgen. 
  

Det finns så oerhört mycket fint att köpa till den kommande lilla bebisen. Moseskorgen som vi har införskaffat till Myran kommer från barnbutiken Bonti här i stan och den är så söt. Det var den som vi hämtade hem för någon helg sedan. Flera av er gissade på barnvagnen, men det var alltså denna babykorg som införskaffades och jag är så nöjd. 

Korgen går enkelt att lossa från benställningen så man kan bära med sig den sovande lilla bebisen vart man befinner sig i hemmet. Kunde inte låta bli att testbädda den häromdagen med de ljusblå lakana från Polkadot. Men korgen ska naturligtvis inte stå framme så här bäddad och klar tills i början av december, men man måste väl få testa tycker jag allt ;-)

Sovit ganska illa inatt, kan INTE få till en skön ställning att sova i. Att ligga på mage är helt otänkbart och har varit sedan bara några veckor in i graviditeten, långt innan dess att det syntes ett smack utanför vad som försiggick där inne. Att ligga på sidorna är inte direkt skönt det heller, tycker att jag får magknip av de ställningarna. Så mest blir det på rygg jag ligger just nu. Men man blir liksom "trött" av det också efter ett tag. Så det blir ett evigt vändande om nätterna.

Blir en vanlig tisdag med jobb alldeles strax och sedan ska jag hinna med lite annat smått och gått direkt efter jobbets slut. Hinner inte med att plita ner fler rader nu, men önskar er en fin dag, så hörs vi!

Kramar/Anna ♥

Kommentarer
Postat av: aisha

Hej där. Jättebra blogg.

Skulle du kunna spana in min blogg och kommentera vad du tycker?

Kram

2010-09-14 @ 07:32:52
URL: http://aishajohansson.blogg.se/
Postat av: Lina

Jättefin moseskorg!



Är så spännande att följa din graviditet & allt där runt! Väntar med spänning på december! :)



Ha en jättebra dag fina du!

2010-09-14 @ 07:35:55
URL: http://linabylina.blogg.se/
Postat av: sara ♥

Åh, det var en riktigt fin babykorg!!!

2010-09-14 @ 07:41:39
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vilken underbar sovkorg!!!!!

2010-09-14 @ 08:09:59
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Anneli

Jättesöt korg! Prova att lägga en kudde som stöd under magen när du ligger på sida, det funkade för mig.

2010-09-14 @ 08:12:16
URL: http://resangenomlivet.blogspot.com
Postat av: Pillan

Jättefin korg till lillen och vad bra att kunna bära med sig. Man vill inte vara så långt ifrån sina små fast man bara är hemma:)

Kram PIllan

2010-09-14 @ 08:21:16
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Kati

Vad fin Moseskorgen är! Och så sött med Polkadots lakan! Det är svårt att sova skönt när man är gravid. Hoppas du hittar en bra ställning! För mig fungerade det bättre att sova sittandes.

2010-09-14 @ 08:25:01
Postat av: Rebecca

Halloj fina Anna!



Sedvanligt kan jag inte låta bli att kolla vad du har för morgon-inlägg. :)



Fin korg, har sett sådana, så jag visste att de fanns och visst verkar det praktiskt att flytta dem runt i hemmet.

Vid en av våra 2hand-rundor nyligen, såg vi en trävagga, som jag framför mig såg hur fin den skulle bli med några lager vit färg. Men vi kunde ju inte köpa den IFALL vi ev skulle få barn ngn gång och husa den i förrådet till dess. ;) Så den fick stå kvar i affären och har förmodligen en annan lycklig ägare nu.



Massor kramar!

2010-09-14 @ 08:40:25
Postat av: Sandra

Jag sov från tidigt i graviditeten med en kudde under magen, en kudde som stöd bakom ryggen och en kudde mellan knäna och då funkade sidoläge bra. Men det var ett fasligt donande med alla kuddar och min stackars make höll på att bli tokig på nätterna när jag behövde hjälp att byta sida och plocka om alla kuddar :-)!

2010-09-14 @ 08:43:28
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Å den korgen är helt underbart fin!! Var så sugen på en sådan när jag var gravid med lilla O men det blev inget köp.... Visste inte att det fanns så fint underrede till. Den kommer du säkert att ha mycket nytta av den första tiden :)

Hoppas du får en fin dag!

Kram Vanja.

2010-09-14 @ 08:54:12
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Nina

Jag har alltid bara sovit på mage i hela mitt liv så det där med sovställning blev snabbt ett stort dilemma för mig när jag var gravid. Speciellt eftersom jag inte kan sova på rygg. Det går bara inte! Jag pratade faktiskt med min BM om det och hon föreslog att ligga på sidan och lägga en kudde mellan knäna och/eller under magen. Det låter knäppt men kan vara värt att prova?

2010-09-14 @ 09:01:49
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Aggie

Jätte fin! Bara det att små pytte bebisar sover inte i vagnen eller i sin säng eller så. De sover på en, 24 timmar om dygnet typ. Vi ficka skifta famn. Okej nu har jag han famnen i 1 timme så kan du gå på toa och dusch osv. Kan var bra att vara lite förbered på kanske ;-)



Sen när han börjar bli så passa stor att han kan sova mer och mer själv kommer han vara så pass stor att han börja röra på sig och då kommer du inte direkt våga ha honom i korgen som har så låga kanter.



Men otroligt fin var den :-)



Kram!

2010-09-14 @ 09:16:50
Postat av: Madelene

Det bästa tyckte jag var att ligga på sidan, man har ju alltid en favoritsida..och så försök att lägga täcket eller en kudde eller något mellan knäna så slappnar kroppen av mer på något sätt...

2010-09-14 @ 09:20:27
Postat av: Linda - Inspiration, Inredning, Design

Men gud så söt den var! Nu är det bara lilla bebisen som saknas däri:)



Hoppas du har en fin dag

Kram /Linda

2010-09-14 @ 09:27:26
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Vilken UNDERBAR liten korg!!



Jag kommer också ihåg hur svårt det var att hitta bra sovställningar... Jag sov i framstupa sidoläge oftast. Ryggläge funkar ganska dåligt i slutet, åtminstone för mig. Magen blir ju såå tung :-)



Ha en fin tisdag!



Kram Nina

2010-09-14 @ 09:44:41
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åh så himla fin den var!!

Där kommer lilla myran trivas bra=)

2010-09-14 @ 09:46:36
URL: http://www.alltforforaldrar.se/frusofie
Postat av: Kattis

Hej Anna!

Har du provat framstupa-sidoläge? För mig funkade det utmärkt under graviditeten. Jag använde fyra kuddar, två under huvudet, en under armen och en mellan låren/knäna. Du har alltså överkroppen som om du ligger på mage och underkroppen på sidan. Hoppas att du förstår;-)



Kram på dig och lycka till med sömnen!

2010-09-14 @ 10:00:02
Postat av: sandra

Åh gud vilken fin korg! Önskar jag hade sett en sådan när barnen var nyfödda! Jag kunde inte heller hitta någon bra ställning att sova på de sista veckorna, tycker inte om att sova på rygg men det var de enda som gick. Kram

2010-09-14 @ 10:01:47
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Ninnie

Gud vilken lika smak vi har! Noah har också det ljusblåa lakanen från polkadot! Så mysigt och fint! Han har det just nu i vagnen! :)



Hoppas allt är bra! Kram!

2010-09-14 @ 10:05:19
URL: http://misscandlee.blogg.se/
Postat av: Grannen Sofia

Så fin!

Jag gillar även de korgar man kan hänga från taket så man kan vagga de små lite, men den här var ju bra iom att man kan ta korgen med sig:) Är tanken att ha den istället för säng hela tiden eller ni ska byta efter ett tag?



Hoppas du har en skön dag trots sömnbrist, vilket verkar vara temat på favoritbloggarna idag :)



Kram

2010-09-14 @ 10:18:25
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Rebecca:

Finns massa fina vaggor och skulle lätt kunna tänka mig en sådan också. Perfekt att leta på loppis coh omvandla dem med lite vit färg =) Kramis



Aggie:

Ska försöka att han sover i den så mycket som möjligt iallafall, vet at det kanske inte fungerar optimalt i början, men lite användning hoppas jag vi får för den iallafall =) Kram



Grannen Sofia:

Leander vaggorna som man kan hänga i taket älskar jag. Så fina och vi kunde fått låna en sådan av våra vänner, men problemet är att vi inte vill göra ¨ål i taket och borra och dona, så detta fick bli en annan variant.



Vi kommr ha en vanlig spjälsäng till honom så tanken är inte att han ska ha denna korg hela tiden utan när han växer får han förflyttas till spjälsängen istället. Men tycker denna lilla korgen är så ombonad och mysig den första tiden när de mest sover.



Kramkram



TILL ALLA SOM TIPSAT OM SOVSTÄLLNINGAR

Tack =) Kram på er

2010-09-14 @ 10:27:02
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så söt!



Vi hade inte en sådan men jag kan redan nu säga att den förmodligen kommer visa sig vara ett av era bästa köp! Vi använde mjukliften på samma sätt till vårt första barn och det var superpraktiskt att kunna flytta runt på den till alla rum och kunna lägga ner dotterm där. Med andra barnet hade vi ju en ettåring som sprang omkring så då kunde vi inte ha mjukliften stående på golvet med bebis i på samma sätt. Men som sagt, det var otroligt praktiskt att ha den och det är ju bra mycket finare med en korg :) Så mysigt med bebisprylar!

2010-09-14 @ 10:31:22
Postat av: Helena

kan berätta att när du kommer dit jag är går det inte att ligga på någon sida alls :-S ligger man på rygg så tynger bebisen på pulsådern så man blir yr och ligger man på sidan så är det alltid något som gör ont. usch! kan tipsa dig om att vänja dig vid sidosovning redan nu dock :-S



Jättemysig korg, bäddade vår spjälsäng härom dagen, det är himla mysigt när man tänker att någon man inte vet vem det är men som kommer förändra ens liv kommer ligga där snart :-)



kram

2010-09-14 @ 10:51:05
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: Fia - More of White

Åh vad mycket fint du handlar till er lilla bebbe ;)



Jag förstår dig!



Jag var likadan ;) Och lika kul tycker jag att det är fortfarande, och min lilla Elliot blir snart 3år.



Må så gott!



Kram Fia

2010-09-14 @ 11:05:05
Postat av: Johanna

Herregud så mysig den ser ut :)

2010-09-14 @ 11:14:22
URL: http://jlunde.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag känner igen det där med sovställning! Att ligga på rygg kanske också bli för tungt om ett tag.

Jättefin säng till Myran! Letar också runt efter något litet som vår kan sova i bredvid vår säng:)

Ha en fin dag!

2010-09-14 @ 11:15:03
URL: http://superjosefine.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

En Moseskorg är supersmidig, blir som en extra säng och precis som du säger kan det vara skönt att förflytta sovplatsen i lägenheten! Dessutom är den sockersöt!



Den kommer han sova gott i...



Blir nästan sugen på att göra om "hela processen" med alla inköp nu men nja, jag bör nog vänta ett tag till i alla fall ;)



Ha en strålande tisdag!



Kraam kraam från oss!

2010-09-14 @ 11:15:53
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Katta Kvack

Åh så fin den var. Och visst är det så, att det finns mycket att köpa till en nykomling, dels mycket man MÅSTE köpa och sedan allt som man VILL köpa... helt galet. Saknar det lite faktiskt.

2010-09-14 @ 11:21:59
URL: http://kattakvack.se
Postat av: Annas inspiration

Åh sååå superfin :-) Har aldrig sett en sådan modell tidigare.



jag har köpt en antik vagga, second hand som ska lämnas in på målning i veckan. Colin gillar inte spjälisen och sover i vår säng. Smidigt med amningen men vill ha honom i lilla vaggan så småningom i stället. Vi sover nog alla bättre då :-)



ha en bra dag!

kramar Anna

2010-09-14 @ 11:23:18
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ett litet tips på fina lakan, Gant Home har ett supermjukt i ljusblått med små vita stjärnor. Helt underbart!! Finns både i butiken och i deras web-shop: http://store.gant.com/system/search/product.asp?id=338&c=127&page=1&rnum=1



Har du provat med att stoppa en kudde mellan knäna när du ligger på sidan. Jag vet inte om det hjälper mot magknipet men det avlastar i alla fall rygg, svank och bäckenet.



Kram Cecilia

2010-09-14 @ 11:37:35
URL: http://bentlingerliving.blogspot.com/
Postat av: Carolines hemligheter

Åhhh, vad fin och vilket härligt namn!!! Er lilla kille kommer säkert att ha det lika mysigt som Moses i vassen i sin fina korg :-) Jag skall också kika runt efter nya lakan till vår vagga framöver, med Irma visste vi ju inte könet och då köpte vi gråa med "tummen" på som jag tyckte var jättesöta då men nu vill jag ha lite mindre gulliga lakan till systeryster när hon kommer :-)



Dags för lunch, massa kramar & ha en fortsatt skön tisdag!!!



PS. Om vi skall ses i veckan vore onsdag bättre än torsdag för min del som jag föreslog tidigare, hur ser det ut för dig? DS.

2010-09-14 @ 11:38:49
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Malena

Ja, man kan ju köpa ihjäl sig! :)

Jättefin mosessäng! :)



Mmmm kommer ihåg det där med sovställningar. Man vände och vred. Hoppas att du får sova lite iaf.



Kramar!

2010-09-14 @ 11:59:33
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: carolina

Hej

Jättesöt korg! Har faktist aldrig sett den förrut. Förstår att du längtar, härlig tid att få barn på, då man med gott samvete bara kan vara inne och mysa. Tack för en trevlig blogg! KRAM

2010-09-14 @ 12:50:15
Postat av: Anonym

KAN INTE DU HA EN FRÅGESTUND NU NÄR DU HAR FÅTT MASSA NYA LÄSARE?! SKULLE UPPSKATTAS MASSA!:D

2010-09-14 @ 12:54:15
Postat av: Anna - Starwoman ☆

ANONYM:

Nej jag har inte tänkt ha en frågestund här på bloggen. Man får helt enkelt fråga när man vill och svarar jag så svarar jag =) Något särskilt du undrar över eftersom du skrivt detta flera gånger med stora bokstäver? =)

2010-09-14 @ 13:00:51
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Jessica - by mom bloggen

Så himla, himla fin! Var lite sugen på en sådan när jag väntade min senaste tjej (hon är 11 månader nu, de växer så snabbt!) men fick en gammal fin trävagga av min syster istället.

2010-09-14 @ 13:01:30
URL: http://bymombloggen.blogspot.com/
Postat av: MALIN INSPIRERAR

en sådan otroligt fin blogg du har! glad över att ha hittat hit :)

2010-09-14 @ 13:07:34
URL: http://malinronnquist.se
Postat av: Isabelle

Klart jag följer er, roligt att se hur det går med alla era påhitt och bestyr. Om jag räknat rätt borde Myris varit på väg sist vi sågs också :)

2010-09-14 @ 13:14:46
URL: http://isabellehulten.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej,



Prova att lägga en kudde under magen när du ligger på sidan. Funkade bra för mig när jag väntade vår dotter. Tack för en fin blogg!



/Maria

2010-09-14 @ 13:16:59
Postat av: Linnéa

Jagh ade ocksp probtalem att hitta en bra sovställning, men efter ett tag kom jag på att om jag låg på sidan med en kudde under magen så funkade det ganska bra, och efter ett tag blev det ganska så skönt. Ju större magen blev ju mer framåt tung blev jag så jag la en kudde mellan knäna också det va toppen!! Kram

2010-09-14 @ 13:18:21
Postat av: towis

åh vilken fin! ångrar lite att vi köpte en trist spjälsäng istället för vagga/korg :)

2010-09-14 @ 13:27:29
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: pernilla

En sovställning som jag tyckte va bäst de ggr jag varit gravid var att halvligga på magen, liksom på sidan och dra upp ett ben, allra helst med en kudde under. Funka bra för mig, fast ja nog får man vända sig några ggr. Hoppas du hittar ditt sätt ;). Sen när bebisen har kommit så är det en befrielse när man äntligen får ligga på mage :))))

Ha en fin dag :)

2010-09-14 @ 13:43:09
Postat av: Ninelin

I väntans tider. . . en underbar känsla :-)

2010-09-14 @ 14:02:17
URL: http://ninelin.blogg.se/
Postat av: Josefin

Lite annorlunda men mycket fin säng till den lilla. Gillar lakansetet a lot!!!! Vill också ha med prickar till vår lilla skatt. Men än så länge vet vi inte till 100% om det är en flicka eller pojke som sparkar omkring i magen på mig. :) Får vänta snällt i 5 veckor till innan jag köper mer saker till vår bebis. Svårt med färgvalen annars.



kram på dig!

2010-09-14 @ 14:51:37
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Sabina

Hej Anna!

Moseskorgen är jättefin men jag tror att du kommer att ha mer nytta av en vagga istället, tänk på det! Jag märkte det dock när vi fick vår lilla bebis för precis 1 år sen, att hon älskade bli vaggad till sömns. Det gör nästan alla bebisar. Tänk vad din lilla Myris gör i din mage dagligen, jo han blir vaggad...nästan hela tiden förutom när du sitter eller sover såklart! :) Ha den trevlig vecka!! Kram

2010-09-14 @ 15:02:47
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sabina:

Nja, jag tror nog att detta fungerar bra det också. Känner personer som haft en moseskorg till sina barn och varit supernöjda. Så jag ångrar inte köpet det minsta, dessutom så är det lite sent att ändra på nu oavsett, kommer inte köpa en vagga också =) kram

2010-09-14 @ 15:09:58
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Vad kul att ses imorgon, jag satt precis och kikade lite på vilka ställen vi har i vårt kära Sjöstaden och har som förslag att vi äter antingen på Square Eat & Drink (visst har de onsdagsspecial där med prisvärd husmanskost?) eller på Tezukuri Sushi (har aldrig varit där men jag misstänker att ni köpt därifrån några gånger). Är det trevligt att sitta där & är det bra sushi? Annars finns ju ett annat sushiställe i närheten av Texas Longhorn som ser rätt trevligt ut?



Misstänker att caféerna stänger ganska tidigt om vi skulle fika istället... Eller så ses vi helt enkelt utanför Spoon och bestämmer oss väl där ;-) Skall vi säga klockan sex som vanligt?



KRAMKRAM

2010-09-14 @ 15:11:17
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Lina

Vilken otroligt fin blogg du har! Så rogivande att läsa.

Kikar in hit igen om jag får!

Ha en underbar dag!

Kram

2010-09-14 @ 15:23:56
URL: http://linaishav.blogg.se/
Postat av: Askungen

Sött där inne!

2010-09-14 @ 15:24:13
URL: http://www.askungan.com
Postat av: Nina

Åh vad fin den är! Är det som en vagga också??

2010-09-14 @ 15:37:27
Postat av: Jessica B

Hej!

Grattis till lilla myran i magen:-) Vad spännande och kul! Vi har en härlig Maja som fyllde 3år i juli, tiden går så fort med de små.



Är inne på din blogg i stort sett varje dag, alltid lika kul! Men ville bara flika in med ett litet sovtips då man har liten bebis i magen.... När jag var gravid och ville sova på sidan hade jag en extra kudde som var tunnare som jag la in snett under gravidmagen för att få avlastning. Sov som en prinsessa när inte de fruktansvärda kramperna i benen satte in;-)



Må så gott och ta hand om dig!

2010-09-14 @ 15:43:01
Postat av: LORISSALOVEBOMB

åh, så underbart fin!

2010-09-14 @ 15:46:19
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Vinessa

Ååh, jättegullig!

2010-09-14 @ 16:12:49
URL: http://wittmoss.blogg.se/bestfriends
Postat av: Susanne

Åhhh vilken jättefin!!! Jag vill också ha en bebis, kan man det när man är 44 år ;o)

Det finns så mycket fint nuförtiden, skillnad för tjugo år sedan!!!!

Barnbarn kom...........:o)



Kramar till dig

2010-09-14 @ 16:13:54
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: yasmine modell fru och mamma

mysiga bilder

Har frågestund nu.

Du får gärna bidra med en fråga kram

2010-09-14 @ 16:28:09
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Fina Frun

Där kommer babyn att sova gott!

2010-09-14 @ 16:47:13
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun
Postat av: Zandra

Åååå vilken söt och mysig korg! Den kommer Myris att sova gott i :-)

Hoppas du får i hop en smarrig middag, här var vi lata idag mjölk o macka fick mätta magen en dag som denna hihi :-)

Sköt om Er o hoppas du får till nån skön sovställning inatt, jag har sen nån vecka tillbaka en kudden mellan knäna o visserligen är den inte kvar där när jag vaknar men nog känns de lite bättre när jag kliver upp :-P

KRAMIS

2010-09-14 @ 17:48:56
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Superfin mosekorg

2010-09-14 @ 18:38:41
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Så söt. Där kommer han säkert sussa gott framöver.

2010-09-14 @ 21:14:20
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Malin S

Jösses Amalia va många kommentarer du får. Hoppas du orkar läsa min också ;)



Smart sovanordning! Snygg också =)

Väldigt bra att kunna lyfta runt den lille i den och placera på lämpligt ställe. Jo, många har ju redan tipsat dig men även jag lägger en röst på att du sussar på sidan med en mjuk & go kudde mellan benen/under magen. Jag hade dessutom en spinnande katt ovanpå allt men det kanske du har svårt att skrapa fram =)

Kram

2010-09-14 @ 21:22:26
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Mira

Ursöt korg ♥

Skulle det vara så att myrisen behöver vaggas till sömns så kan du ju bara skaffa brios vaggfötter

(vyssan lull tror jag de heter) som man trär på benen. Du kanske vet hurdana jag menar?



Ha det gott, kramis från mira

2010-09-14 @ 21:38:49
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Nina

Tips till Anna och Caroline inför morgondagen: min erfarenhet av sushihaket bredvid Longhorn är god mat men dålig service... Hoppas att jag har fel...

2010-09-14 @ 21:57:47
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Marie-Louise

Men vilken söt babykorg :)

2010-09-14 @ 22:04:50
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Nina:

Tack för tipset, blir Square istället =) Kramkram

2010-09-14 @ 22:10:12
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilken vacker, där kommer han att sova gott :)

2010-09-15 @ 10:11:39
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: jessi

Hej!



jag var på deras hemsida o kollade men hittade inte korgen, de kanske bara säljer den i butiken. Jag tyckte den var helt bedårande!



Kram

2010-09-15 @ 11:06:48
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Camilla

Denna moses korg är mer än underbar! Jag var SÅÅ nära att själv köpa en på Bonti i Malmö då jag väntade Bianca (bloggade om att jag skulle göra det men så blev det helt enkelt inte av..) dumt eg för även om de inte kan sova i den så länge, så är det ju ett fantastiskt minne "första sängen" samt en utomordentligt fin inredningsdetalj sedan.



Bra köp och superfina sängkläder!! Så sött så man nästan smäller av! :-) Polka dot är gulligt och stilrent på samma gång tycker jag, har själv en sittdyna till barnstolen (i rosa såklart, vad annars ;-)).



Stor kram till dig!

2010-09-15 @ 11:11:45
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Nina

Har de öppnat nya krogen i Square än? "Gamla" Square har ju stängt! Snyft!

2010-09-15 @ 14:12:36
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: anna

Korgen är helt underbar! Så söt.

2010-09-16 @ 20:49:43
URL: http://missberniie.blogg.se/
Postat av: sally

villken fin

2010-09-17 @ 09:29:47
URL: http://bossdiva.blogg.se/
Postat av: Amanda

oj vad vacker!!! helt otroligt fin :) och fin blogg dessutom, :)

kram

2010-09-18 @ 18:45:00
URL: http://spiritsoul.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0