Balkonglängt i januari




Jag drömmer just nu om sommar, sol och ljumna kvällar. Längtar tills vi kan sitta ute i rottingsofforna med ett glas rosé i handen och blicka ut över Sjöstaden igen. Under tiden man väntar får jag helt enkelt piffa till det här hemma så att det blir lite vårfräscht, ska fixa detta i veckan tror jag bestämt, in med lite våriga färger på textilier, dekorationer och annat piff, så kommer man åtminstone i lite stämning kanske?! Jag tycker faktiskt att det redan nu är lite ljusare på eftermiddagarna, eller det kanske bara är inbillning eller ett s.k önskatänkande? 

Måndag idag och en hel arbetsvecka framför mig. Känns helt okej, jag har mycket att fixa och planera inför, jag ska både ut i landet och träffa x-antar handläggare, plus att jag har en revision att förbereda som ska påbörjas vecka 6, så nog ska jag få denna vecka att gå också, nemas problemas.  

Till helgen, eller närmare bestämt på lördag är det glamourfest med L & Co, jag hoppas på att mitt paket från ASOS hinner komma innan dess, för i den försändelsen finnas både det ena och andra som jag hoppas kommer att passa både inför lördagen och även till nästa helgs bloggträff =)

Nej, nu ska jag ta tag i denna måndag!

Världens största kram till er från mig!   

Kommentarer
Postat av: Therese

Mmm härligt med sommar och sol, längtar oxå till att få sitta ute och mysa med en bra bok och ett glas rosé precis som du skriver..=)

Har du något datum som vi kan ses, både Maria och Malin tycker det var en toppenbra idé, känns som att du är den som har mest inbokat så om du kommer med ett förslag så ser vi om det passar oss andra.. Ha en topppenbra dag tjejen..

2009-01-19 @ 08:02:22
Postat av: Anna - Starwoman

Therese:

Godmorgon tjejen, ja visst längtar man till värmen nu, men du ska ju snart få din beskärda del i Thailand =)



Vad kul att Malin och Maria är på, då ska jag kika på ett datum, så återkommer jag! Ni vet väl att om vi kommer ses en lördag kommer jag tvinga er att se melodifestivalen, haha! ;-)



Önskar dig en toppendag också!



Kraaaam

2009-01-19 @ 08:08:11
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hehe mm va ett passande namn på dig :) Du är ju så duktig & ordnar & grejat jag blir inspirerad av dig! Mm jag ska nog allt köpa hem en målarpensel & lite färg så får jag se hur det blir!

Tack detsamma..Hoppas du får en fab start på denna vecka!

Kramar Jenny

2009-01-19 @ 08:12:17
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Jenny:

Vad glad jag blir att jag kan inspirera någon =) Jag tycker absolut att du ska köpa hem lite färg och en pensel/roller och testa. Tack det samma. Kram

2009-01-19 @ 08:37:00
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Caroline

God morgon! Vilka härliga bilder, en dag som denna när molnen ligger regntunga över Sjöstaden är det inte svårt att längta sig bort till sommarvärmen... Jag tänkte passa på att fråga dig om du kan tipsa om en bra färgaffär här i närheten eller i annat fall vart du handlar färg & penslar. När du målat om spegeln, använde du en pensel eller liten roller då? Tack på förhand och ha en skön måndag, kram!

2009-01-19 @ 09:19:16
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Caroline:

Ja visst längtar man till sommar och värme, särskilt när dte snöar utanför fönstret.



Jag inhandlade färg, penslar och roller i Alvik på Måleributiken. Se länk nedan:



http://www.maleributiken.se/maleributiken/index.jsp?a=about



När jag målade om spegeln använde jag en pensel, då det var ganska små begränsade ytor!



Är du i målartagen? Ha en fantastisk måndag trots det är oerhört mörkt ute idag!



Många kramar

//Anna

2009-01-19 @ 09:34:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Clara

Hihi visst var dom! (=

2009-01-19 @ 11:08:22
URL: http://gatiita.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tack för infon, då skall jag bege mig dit för lite färgshopping :-) Jag har aldrig målat om några möbler förr så jag hoppas att det inte blir allt för svårt. När du målar; använder du endast tidningar el.dyl. som skydd på golvet eller någon form av plast också? Kram från nybörjaren ;-)

2009-01-19 @ 11:12:50
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Clara:

Ja skitsöta =)



Caroline:

Jag hade aldrig heller gjort det innan jag började med möblerna i sovrummet, men det är sin så svårt, ta tunna lager med färg bara så rinner det inte..



Jag har använt min av svarta plastsäckar som jag klippt upp till större "filtar" eller var man nu ska kalla dem ;-) När jag målade sängen hade jag inget(!) gick det också ;-) Lycka till =)

2009-01-19 @ 12:42:14
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Ohh vad underbart det ser ut, förstår du sitter och drömmer dig bort till sommaren .... På tal om att drömma sig bort, så damp allt om bröllop ner i brevlådan idag med ett stort reportage om vårt sagobröllop, så du satt jag verkligen och drömde mig bort ett lång stund ;-) Ha en FAB måndag sötaste du, kramar Anna

2009-01-19 @ 12:53:13
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Malin S

Gillar klipporna i bakgrunden (och allt på er piffiga balkong såklart =)

Snart ses vi, kul !!!

2009-01-19 @ 13:45:10
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Halloj Anna!



Jodå, jag har märkt det oxå; att det börjar bli ljusare, menar jag. Särskilt vid klart väder. I februari sen brukar det vara riktigt tydligt. :)



Sommarlängt skrev du. Jag måste säga att jag klarat vintern rätt bra i år. Vet inte hur det kommer sig, för jag brukar ogilla vinter något så innerligt, men oavsett hur det kommer sig, så är jag tacksam för att det känns mindre jobbigt i år. :) Men lite "vårigt" inne, skulle inte skada. har tänkt i de banorna jag med! :) Få se vad det blir.



Kram på dig!

2009-01-19 @ 14:38:52
Postat av: Anna - Starwoman

Anna:

Ja här dröms det för fullt =) Vad kul att ni är med i tidningen, men jag är inte förvånad så fint som ni hade det! ha en fortsatt bra måndag! Kraam



Malin S:

Klipporna ger nästan lite västkustfeeling, i alla fall på bilden, inte så mycket i verkligheten om jag ska vara ärlig, men det ser ju bra ut där ;-) Ja snart ses vi, spännande och kul ska det bli! Stor kram



Rebecca:

Jag har klarat mig från sommarlängtet rätt länge ändså, men nu sedan en tid tillbaka efter jul har jag drabbats av den, skönt för dig som "klarat" dig" i år ;-)



Ha en fortsatt bra dag!



Stor kram

Anna

2009-01-19 @ 15:52:01
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Lena A

Hej,

Vilken mysig balkong ni har, fick mig o längta rejält efter sommaren! Blomman/trädet i hörnan, vad är det för sort? Skulle passa perfekt till min balkong i sommar...

Mvh

Lena A

2009-01-19 @ 18:07:56
Postat av: Lena A

Hej

Fin blogg o fin balkong =) Fick mig o längta ännu mer efter sommarn! Trädet/blomman i hörnan var så fint, vad är det för sort?

mvh

Lena

2009-01-19 @ 18:10:47
Postat av: Therese

Ja vem längtar inte... Ser ut som ni har en finfin balkong och såklart alldeles underbart inredd. Råttingmöbler ute är verkligen en hit!

2009-01-19 @ 18:14:05
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Lena A:

Trädet är ett lagerblad på stam och är köpt på Plantagen förra året. (Tror att det är lagerblad i alla fall.. Ha en skön kväll!



Therese:

Ja rottingmöbler är snyggt, köpte sofforna för 3 år sedan, och nu förra året var det väldigt populärt plötsligt, så jag var lite före min tid ;-) ha en skön kväll!

2009-01-19 @ 19:17:05
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: helen

hej! du har visat bilder på balkongen tidigare och då kommenterade jag och frågade om balkongen var inglasad men fick inget svar på det. nu ser jag att det är den inte, hur gör ni med möblerna under vinterhalvåret? står dom ute? tål rotting rusk och regn? dom ljusa kuddarna förstår jag att ni tar in. jag o min kille tänkte piffa till vår balkong och den är tyvärr inte inglasad men jag tror att fina möbler har högre prioritet än glaset. får dela upp slutnotan lite ;-) kram!

2009-01-19 @ 20:22:57
Postat av: Anna - Starwoman

Helen:

Oj, ber om ursäkt att jag har missat att svara på din fråga ang balkongen. Minns att jag läst frågan men det kom troligtvis något emellan, men nej vi har ingen inglasad del. Nu på vintern så är möblerna täckta med speciella överdrag, de håller inte att stå i regn och rusk utan skydd på vinterhalvåret. Kuddarna är i förvaring i källarförådet =)



Finns ju massa fina rottingmöbler i plast som är skitsnygga och som tål regn och rusk, hade jag köpt utemöbler idag (köpte sofforna för tre år sedan) hade jag nog satsat på fuskvarianterna istället, finns en massa snygga.



Hoppas ni hittar några fina möbler ni gillar =)



Kram

2009-01-19 @ 20:36:17
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: helen

Det är absolut ingen fara, tycker det är beundransvärt att du svarar på så pass mycket kommentarer som du faktiskt gör :-) och som vi märkte kom ju svaret om inglasad eller ej fram till slut ändå. Plastrotting, ja det kanske skulle vara något. Tack för tipset!

2009-01-19 @ 21:37:11
Postat av: Anna - Starwoman

helen:

Jag försöker så gott jag kan och hänga med på alla frågor som det senaste blivit fler och fler, men det är faktiskt bara skoj, så fråga på =)



Kika här: http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/utemobler/index.html?gclid=CLzttM3Am5gCFQxOtAod9mkZmA



Där finns plastrottingmöbler som jag tycker är skitsnugga rent ut sagt, typ sådana jag menar =)



Kraamar

2009-01-19 @ 21:50:06
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0