Ny vecka


Sia Kids har en hel del sött i sitt sortiment tycker jag.


Fann skylten för ynka 30 kr i somras och även den lilla söta
skallran i form av en grå mus med randig halsduk var på
nedsatt pris. 

Godmorgon i bloggvärlden!

Hoppas er helg vart bra? Jag kan absolut inte klaga det minsta på min. Kanske inte hänt så mycket "häftigt" sett ur många av era ögon, men jag gillar i dessa graviditetstider att mysa runt här hemma med maken och det är precis vad jag har fått göra heeeela denna helg ♥

Denna vecka är ganska hektisk för min del. Har en massa jag måste hinna med på jobbet innan fredagen är över. Sammanställa material, ändra i en handläggningsinstruktion, förbereda mitt Sundsvalls besök och så har jag både ett och två viktiga möten inbokade under veckan. På onsdag har jag dessutom en tid hos barnmorskan igen och jag hoppas allt ser fortsatt bra ut med både mig och Myran. På fredag åker jag sedan tillsammans med maken och hans släkt till Riga för att fira Svärmor som fyller 60 år. Så fullt upp är signumet för denna sista vecka i september.

Ska förutom det jag nämnt ovan hitta mig en klänning som jag tänkte ha till helgen. Såg en svart i lördags som nog skulle framhäva magen fint. Varför jag inte provade den vet jag inte för det var en "Anna dress" och svart är ju aldrig fel i mina ögon. Ändå lät jag den hänga kvar på galgen i butiken? Dumt! Så nu får jag bege mig ut på jakt efter den för att testa hur den ser ut på. Det var ingen specifik s.k. mammaklänning, men den var i ett töjbart material så det borde funka ändå om jag går upp någon storlek eller två.

Så nu vet nu hur mina kommande dagar ser ut, önskar er en fin start på veckan så hörs vi förhoppningsvis lite senare!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: sara

svar: åh, tack!



vilka söta saker. :)

2010-09-27 @ 08:05:00
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Morgon!



Skönt att helgen varit till belåtenhet. Får tacka för önskan om en trevlig ledig fredag -det var exakt vad vi fick. :) Tog en liten tripp till din mans jobbstad och hann gå igenom en hel del. Vädret var så bra att jag ångrade att jag inte var lite somrigare klädd. :)



Blir nästan lite trött bara jag läser om den hektiska vecka du har framför dig, men det kan ju också bero på att jag är lite trött denna måndagmorgon. ;)



Ha en bra dag fina Anna!



Massor kramar!

2010-09-27 @ 08:20:06
Postat av: Pillan

Ja SIA har så fina saker tycker jag!

PS tänkte även påminna dig om att din blogg är väldigt inspirerande och fin:)

Ha d/PIllan

2010-09-27 @ 08:41:14
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej!



Vilka söta saker till barnrummet!



Du skriver oftast att du ska till barnmorskan. Jag och min sambo gick oftast tillsammans för att båda få njuta av att höra hjärtslagen. Hoppas din man följer med ibland så han också får uppleva väntan tillsammans med dig på alla sätt och vis.



Önskar dig en fin start på veckan!

2010-09-27 @ 10:09:58
Postat av: Anna - Starwoman

Maria:

Ja visst är de söta =)



Min man arbetar i Uppsala och pendlar med andra ord till och från sitt arbete ungefär två timmar om dagen med pendeltåg så det är inte så enkelt för honom att bara hänga med för en 20-30 minuters kontroll och sedan enkelt åka tillbaka till arbetet igen. Han har varit med på båda ultraljuden vi gjort och sett vår lilla gosse och han hade säkert följt med och lyssnat på hjärtljuden också om han hade befunnit sig närmre. Så det finns en naturlig förklaring till varför bara jag och magen går dit och det gör mig inget heller för den delen att det är så =)



Ha en fin vecka du också!



Kram

2010-09-27 @ 10:34:27
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hej fina du!



Vilka söta saker du köpt!

Jag har inte köpt en enda "babypryl" så som mobil, skallra, etc. Tycker att det är svårt att hitta något som passar, eller så har jag helt enkelt inte bestämt mig för vilken "stil" jag vill ha på sakerna än.. Jag låter helt knäpp, haha. Men SIA var ett bra tips, kanske SIA i BOX:en i Skärholmen kan ha.



Vilket stressig vecka du har framöver, men om jag inte missminner mig så ska du även i väg på måndag igen till Sundsvall... Glöm inte bort att vila och ta hand om dig och hoppas att maken din är extra förstående och passar upp extra på dig. Jag skulle säkert blivit supergrinig för jag märker nu hur dåligt man tar motgångar när man är trött och har ont...



Men jag kan inte låta bli att avundas dig en smula, låter helt sagolikt med en liten resa såhär på hösten. Speciellt nu inför bebisens ankomst. Ta vara på den! Önskar att vi själv kunde resa iväg, om så bara en hotellnatt i en närliggande.



Du hittar säkert en jättetjusig klänning, tänkte bara tipsa om denna dress för ett annat festligt tillfälle. http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S



Jag har själv beställt den men ännu inte provat, tänkte att den kanske kunde framhäva magen lite fint och passa på hösten... :)



Ha en fin dag!



Kramar från "sjukskrivnings Soffan" som har all tid i världen att skriva låååånga kommentarer och leta upp snygga klänningar.. ;-)

2010-09-27 @ 11:20:11
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Malena

haha! Vet du att jag läste: "jag gillar i dessa graviditetstider att mysa runt här hemma naken" Haha! att glida runt naken är ju inte helt fel heller men jag blev lite chockad att du skrev så men sen såg jag ju att det stod med MAKEN och ingenting annat! :)



Härligt med en tripp till Riga! Hoppas att du hittar klänningen igen!



Vi har också fullt upp nu med allt. Tiden bara springer iväg.

Är stressad inför Ludvigs dop som går av stapeln på Lördag. Så mycket att tänka på tills dess. för en gång skull vet jag vad JAG ska ha på mig men har ännu inte hitta några fina kläder till Ludvig att ha efter dopklänningen. Hoppas på att kunna trolla fram lite tid att mig till stockholm en eftermiddag i veckan. Finna bara tråkiga barnkläder i Uppsala tyvärr....



Kankse var lite kryptisk i mitt inlägg om den försvunna kaluffsen ;)

Saknar hans mörka hår jättemycket faktiskt! Känns som att han är enda barnet som tappat så mycket hår! Men men, det växer ju ut igen... Hoppas jag.... :)



Önksra dig en fantastisk dag Anna!



Kramar!!

2010-09-27 @ 11:24:55
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Låter som en riktigt mysig helg (bullarna såg härliga ut, jag gissar att kollegorna åt med god aptit till fikat, hihi) ni haft och en rolig vecka som ligger framför dig! Riga är verkligen en mysig stad, vi var där med jobbet för några år sedan och jag tyckte att den påminner mycket om Prag som ju också är en otroligt fin :-)



Ha en skön eftermiddag, kramar till dig!

2010-09-27 @ 11:58:09
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Grannen Sofia

Ska inte tjata men jag ser framemot att se klänningen PÅ dig ;)



Skönt att du har njutit av din helg. Hoppas allt går bra i veckan, en dag i taget :)



Ha en fin dag!

2010-09-27 @ 12:02:34
URL: http://blogg.mama.nu/grannensofia/
Postat av: Camilla, En mammas dagbok ♥:*¨¨*:

MEN GUD så sött, jag dör! Bra smak har du också

2010-09-27 @ 13:23:35
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Carolines hemligheter

Jag blev så besviken på Åhléns barnavdelning idag, de har ju byggt ut den ganska nyligen och det finns en hel del att välja på men det var i stort sett omöjligt att hitta något fint! Hade faktiskt hört det från några kollegor tidigare men tänkte att det måste ju finnas lite fina saker antingen till Irma eller bebis men det var verkligen trist att gå där!!!



Så nu tror jag att jag skall börja shoppa mer från nätet istället, uppe på NK:s barnavdelning finns i och för sig mycket som väcker ha-begäret till liv men att lägga typ 1500 kronor på en liten babyväst från Donna Karan känns ju ganska galet ;-)



Jag längtar verkligen efter att sluta jobba nu, tänk vad skönt att ta bussen till Sickla Köpkvarter och strosa omkring där i lugn och ro mitt på dagen! Synd att vi inte föder samtidigt, då kunde vi ha vilat våra mamma-magar över en latte där om dagarna ;-) Får bli med barnvagnarna framöver istället, hihi!



KRAM

2010-09-27 @ 14:25:49
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: christin

Sia har så mkt fint :-)



& nu till min fråga..eftersom jag ofta kikar in hos dig & är nyfiken av mig... vilket är ditt dyraste inköp till din garderob?



Ha en skön dag!

2010-09-27 @ 14:31:24
URL: http://justlikecandy.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Christin:

Jag handlar inte särskilt dyra klädesplagg, men eftersom du frågar började jag fundera och det jag kommer på som nog är dyrast är en kavaj från Burberry köpt i London som kostade runt 5 500 kr =) Ha en bra kväll! Kram

2010-09-27 @ 14:47:36
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Lina

tack för att du har varit med i veckans blogg, men tyvärr var det inte du som vann denhär veckan. Men var gärna med och tävla nästa vecka igen :)

kram

2010-09-27 @ 16:02:02
URL: http://liinaengstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

Mysigt ni verkar ha det hemma... kul att det är fler som leker hemmafruar och bakar på söndagar ;)

2010-09-27 @ 20:32:21
URL: http://miccawhite.blogspot.com
Postat av: Michelledelice

Söta! Råkade hamna här och lämnar ett avtryck efter mig!



2010-09-27 @ 21:03:53
URL: http://michelledelice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0