Torsdagskväll & förberedelser


När senaste numret av "Allt om mat" damp ner i brevlådan
blev jag glad, vilket supersnyggt omslag.

Innehållet var inte sämre det. Tänk om man kunde göra
en sådan här tårta. Vågar lova att min inte hade sett ut
så där överhudutaget. Tur det finns riktiga bagare :-) 

Så är ordningen återställd igen för maken är tillbaka på svensk mark efter sina dagar i Spanien. Ska väl tacka för att han lyckades komma hem överhuvudtaget med tanke på att både Visakort och den nya två veckor gamla mobiltelefon inte lyckades komma med tillbaka till Sverige. Även om det inte är mina saker han tappat, så retar det mig att han inte kan hålla ordning på sina pinaler. Jag skulle inget säga om det hade varit en engånsföreteelse, för visst kan man både glömma och tappa. Men detta händer FÖR ofta att han tappar visakortet, mobiltelefon, ringar, nycklar, kameror, nessesärer... You name it! Själv är jag rädd om mina saker och ser alltid till att ha ordning på dem när jag är någonstans. Säkert därför det retar mig extra mycket att han är så slarvig och nonchalant med sina prylar. Opposite attract heter det ju, men inte när det kommer till just denna egenskap. Tur han har andra bra egenskaper och att han är en karl och ingen handväska behöver. För då hade han garanterat glömt/tappat den på direkten ;-)

Har precis hängt upp en maskin tvätt och tvättmaskinen arbetar förfullt med laddning nummer två med smutsiga plagg. Allt ska tvättas och fixas så det är klart för packningen imorgon. Jag brukar oftast när jag ska packa lägga det som ska med på gästsängen för att få en bra överblick innan jag packar väskan. Även bra för då ser man vilka plagg man kan kombinera ihop på olika sätt så att man slipper ta med sig för mycket i packningen. Jag kommer packa extremt lätt så jag kan fylla resväskan med shoppingpåsar för antar att det blir några sådana med hem.
 

Nu ska jag svänga ihop en Carbonara. Ha en bra kväll! Kram ♥ 

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad gott med Carbonara. Vilket recept går du efter ? Kram

2010-05-06 @ 20:18:28
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sara:

Ja brukar steka bacon som jag tärnat tills fettet kryper ut och sedan lägger jag dem på ett hushållspapper. Jag vispar 2 äggulor med salt, riven parmesan, 3-4 matskedar grädde och svartpeppar. Kokar spagetti och när den är klar och avrunnen häller jag tillbaka den i kastrullen tillsätt äggblandningen och rör om utan att koka och sedan brukar jag strö baconet över och röra runt lite snabbt, klart att servera, superenkelt och supergott!



Kram

2010-05-06 @ 20:45:47
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Maken

...vafalls, skulle jag ha dåliga egenskaper? :-) :-)

2010-05-06 @ 21:11:23
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Maken:

Haha - nej inte alls ;-)

2010-05-06 @ 21:13:21
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja se dessa karlar....:)

2010-05-06 @ 21:23:54
Postat av: Annas inspiration

Oj oj din man låter tom glömskare än min, trodde INTE det var möjligt ;-)

Tur att man är tokig i dem ändå hihi



Ha en UNDERBAR resa!

Stor kramis

2010-05-06 @ 23:19:25
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Morgon!



Ja det är inte kul med borttappade saker. Men hoppas att åtminstone någon av sakerna kommer tillrätta!



Jag vill återigen tacka för all underbar inspiration jag fick igår gällande klädkammaren. Det gick som en dans att hänga om till lite somrigare plagg och förpassa lite vintrigare saker in i vanlig garderob. Jag har lite fix kvar men har fått lite idéer utifrån inspirationen jag fick av dig och ska greja med det senare. :)



Ha en bra fredag och hoppas packandet känns lätt och snabbt gjort. Är det på lördagen ni åker, eller redan fredag?



Massor kramar!

2010-05-07 @ 05:56:42
Postat av: Anna

Vi har två väskor i olika storlekar. Den lilla får plats i den stora så på nervägen har vi bara en väska och på hemvägen två välfyllda med shoppingfynd :-)

2010-05-07 @ 08:38:46
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ha ha! Jag var tvungen att skratta nu :)



Jag lider med dig för jag har exakt samma bekymmer här med min slarvige sambo. Själv har jag benkoll på allt och vet precis jämt var jag har mina saker, därför har jag så svårt att förstå hur man kan tappa bort saker med jämna mellanrum som dessutom är värdefulla :o

2010-05-07 @ 10:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0