One more slice



Supersnygga och inspirerande Leila Lindholm släpper en ny bok i början av maj, samma vecka som vi åker till New York. Fick tipset från snälla Erica som bor ett stenkast från mig här i Sjöstaden. Denna gång är recepten i boken inriktade på Leilas godaste pizza, pasta & bakverk. Kommer garanterat bli ett köp för min del. Har alla hennes böcker här hemma i bokhyllan så självklart är en till mer än välkommen i min receptsamling.


Hjälp vad tiden går snabbt. Redan fredag imorgon igen och nu är det mindre än en månad kvar till min födelsedag. Inbjudningar till ett litet födelsedagsmingel har skickat iväg i dagarna. Hoppas på en skoj kväll med mingel, cocktails och någon form av buffemat tillsammans med goda och glada vänner.

Usch, vilket halvskumt väder det varit här idag. Snö, blåst, snö, blåst... Inte den bästa kombinationen och jag var lagom glad när det yrde som värst när jag skulle traska hemåt. Känns som vi får räkna med att vänta på våren, ballerinas och skinnjackor ett bra tag till, åtminstone häromkring. Massor av snö kvar och kallt som attan så snön har ju ingen som helst chans att smälta bort heller. 

Blev en sväng på stan efter jobbet med både en fika samt lite shopping. En ursnygg kavaj, kofta och topp fick följa med hem. Hela kalaset gick på endast 97 riksdaler för min del då resterande av kostnaderna täcktes av värdecheckar jag hade, perfekt!

Imorgon är det som sagt äntligen fredag igen. Ser verkligen fram emot lilla tjejmiddagen imorgonkväll med Annika och Lovisa, länge sedan vi sågs nu. Har inte helt spikat menyn ännu. Har lite olika varianter i huvudet, så vi får se vad det blir i slutändan. Jag ser även framemot lördagens "Andra chansen" samt att få sova lite längre på mornarna. Tror, hoppas och känner på mig att helgen kommer att bli toppen med en mix av både umgänge med vänner, party, schlager, goda middagar samt några sköna timmar i drömmarnas värld.

Nu ska jag mixa ihop en smoothie hallon, blåbär, vaniljyoghurt och iskall mjölk och sen bänka mig för kvällens "Halv åtta hos mig".

Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Läste också att hon skulle komma med en ny bok, skoj för dom brukar ju både vara fina och ha ett bra innehåll.



Ja då var det helg igen då, veckorna rusar verkligen förbi....



Vad står på damens önskelista i år då?:)



Kram Kram



2010-03-04 @ 19:47:50
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha en supermysig helg!

2010-03-04 @ 21:10:34
URL: http://annasbo.blogg.se/
Postat av: jessi

Jag håller med Leila är en otroligt vacker kvinna, tycker hon känns så där härligt genuin och äkta som person med!



Jag såg dina frisörbilder, härligt att få bli ompysslad och fin i håret. Stället såg fräscht ut.



Hoppas du får en toppenfredag imorgon på jobbet och på tjejmiddagen!



KRAM

2010-03-04 @ 23:08:39
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Emma

Leila är så snygg! Utstrålning!



Härligt med fredag idag! : - )



Önskar dig en underbar helg & att ni får en mysig tjejmiddag!



KRAM på dig

2010-03-05 @ 08:47:48
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Sjantika

Leila har verkligen underbara recept! Min absoluta favorit är New York Blueberry Cheesecake, den är helt ljuvlig med massa Philadelphiaost och smält vit choklad i! Mums säger jag! Här uppe i norr har vi massor med snö också, plogkanterna är nästan 2 meter på sina håll! Sommaren känns lite avlägsen, men man ska inte klaga, idag har vi strålande sol! Hoppas du får en underbar helg, själv ska man jobba som vanligt.... Kram!

2010-03-05 @ 09:24:47
Postat av: Anci

Såg häromveckan att hon skulle släppa nytt, självklart kommer även jag att köpa denna då jag är väldigt förtjust i både henne och hennes böcker :)



Kan du inte visa bilder på dina URSNYGGA shoppingfynd ? :)



Ha en trevlig fredag.

Kram!

2010-03-05 @ 09:47:31
URL: http://aanci.blogg.se/
Postat av: Anna *

Kul med shopping, och vilket pris du fick det för. Du har inga bilder att slänga upp på vad som fanns i kassarna?

2010-03-05 @ 11:20:58
Postat av: nattvinge

Här har våren så smått börjat visa sin lilla näsa, vi har vintergäck i trädgården och krokusarna har börjat sticka upp längs husväggen. Så himla skönt, nu väntar jag bara på de utlovade plusgraderna!

2010-03-05 @ 11:29:49
URL: http://nattvinge.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ett måste hos mig också, like Leila!

2010-03-05 @ 14:18:55
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0