Glossigt rosa på läpparna



Har fått flera frågor om det nya läppglanset från Chanel som ni
skymtat från mitt present bord. Här har ni några närbilder. Inte
de bästa kanske, men färgen är härligt glossigt rosa och har
alltså färgnummer: 67.


Imorse höll jag på att få ett mindre litet utbrott då vår nya köksblandare som jag beställde för mer än en månad sedan inte dök upp som Schenker rinde om i måndags att den skulle göra. Så jag fick jaga dem med blåslampa i tidig morgontimma och fråga vad sjutton vår stackars blandare tagit vägen. Fick först prata med en av de mest icke serviceminded personer jag någonsin pratat med. Visst alla kan vi ha en dålig dag, men det får väl finnas gränser och sitter man i en kundtjänst får man ändå anstänga sig lite och inte låta som hela världen ramlat över en. Tillsist ringde i alla fall en annan mer vettig person upp från samma företag som bad om ursäkt då det visade sig att de klantat till det igår och glömt lasta med vårt paket i gårdagens sändning. Så personen löste det med att sända en budbil hit med kranen under förmiddagens vilket var tur eftersom rörmokaren skulle dyka upp under dagen, tur det löste sig, men det var ju inte kundtjänstarens förtjänst om man säger så.  

Dagens workshop jag deltog i på jobbet var riktigt intressant. Jag kommer ingå i ett projekt fram till och med maj ut där vi kommer ses 20% i veckan med problemlösningar och liknande. Spännande!

Ikväll blir det hemmamys och tidig sänggång. Maken är ledig imorgon, men jag själv måste släpa mig till jobbet som vanligt därför får det bli några sömntimmar så jag orkar upp. Ingen påskledighet för mig innan imorgonkväll med andra ord, men superskönt att veta att det bara är en arbetsdag kvar innan långledigheten. 

Önskar er en fin kväll!

Massa kramar ♥ 


Kommentarer
Postat av: Malin S

Översta fotot är FANTASTISKT! Jag vill äta upp glosset och tapetsera vårt nya badrum med fotot =)



Jag gifte mig i ett genomskinligt Chanelgloss så jag vet att det är alldeles utmärkt. Tilläggas bör att jag bar annat än ett transparent läppglans när jag skred fram till altaret. Typ brudklänning och sådant ;D



Ett gäng glada påskkramar till dig!!

2010-03-31 @ 19:57:12
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vilket fint läpp glans

Hoppas du får en fin påskhelg.

Ska bli spännande och höra vad du tycker om din fina kamera när du lärt dig mer och om den är svår att använda"

påsk kramar från mig

2010-03-31 @ 20:00:07
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Morgon denna skärtorsdag 1:a april! Se upp så du inte blir lurad idag! :)



Ja det är jobb för mig också idag. Samma för min man, och han kan dessutom komma att jobba väldigt sent. Han kan dock se fram emot den årliga traditionen att det alltid står ett påskägg hemma och väntar på honom, när han går på påskledighet. :)



Det är tråkigt de gånger man stöter på människor som inte vet vad kundservice är. Jag vet att man kan. När jag studerade sommarjobbade jag en gång i en kassa. Jag vantrivdes något fruktansvärt, men blev igenkänd som "den gladaste/soligaste kassörskan i stan" av många kunder.



Massor kramar!

2010-04-01 @ 05:47:47
Postat av: Zandra

Jag håller med MacMalin, de översta kortet va skit snyggt! Så du kan Anna-Panna :-)

Jag är riktigt nyffis på erat "nya" kök ska bli kul att se :-) Har mina gissningar men om dem är korrekta återstår att se hihi. Ha en härlig Skärtorsdag, snart låååånghelg underbart! :-)

Kramaaaaar

2010-04-01 @ 07:17:08
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag jobbar på Schenker och känner tyvärr igen det där med icke serviceminded personal. Bara till att beklaga. Skönt att det löste sig till slut. Glad Påsk!

2010-04-01 @ 10:22:24
URL: http://iasinsida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0