Gozzip



Gårdagskvällens middag på Gozzip i Malmö.

Godmorgon, vaknade till en strålande tisdagsmorgon här i Malmö. Vilken FANTASTISK sommar vi haft hittills. Sol, sol och sol var eviga dag. Iallafall där jag befunnit mig - toppen!

Igår var maken och jag ute och åt en god middag för två på Gozzip här i Sveriges tredje största stad. Blev en kycklingfilé späckad med röd pesto, paprikasås samt en svamprisotto till huvudrätt och en capuccino med kladdkaka till efterrätt. Mätt och belåten blev jag och har sovit som en prinsessa denna natt i hotellsängen med de vita fluffiga lakana.

Nu är vi precis inkomna på vårt rum 419 igen efter en lång hotellfrukost med både naturell yoghurt med gojiibär, äggröra och massor av nyponsoppa. Gott! Nu ska vi snart packa ihop vår packning och checka ut. Blir en liten sväng på stan här innan vi åker vidare längst kustvägen uppåt landet via bland annat Helsingborg, Båstad och förhoppningsvis blir det ett litet pitstop i Halmstad för att säga hej till älskade lillebror. Dock jobbar han denna vecka så det blir inget längre stopp.    

Ikväll står det tjejmiddag på mitt semesterschema. Vi är sju tjejer som haft kontakten sedan första klass och vi försöker alltid ses minst en gång om året allihopa, även om det ofta är svårt att få till en dag när alla kan. Men i år ser det ut att funka, ser framemot att träffa dem allihop senare denna tisdag, skoj!

Önskar er en rikigt bra dag, på återseende!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej,

Grattis till Myris! Jätteroligt! Tänkte höra om du kan tipsa om när du hittar något gott alkoholfritt vin, nu när du kanske provar lite olika?



Ibland passar det inte med alkohol och att dricka mineralvatten när alla andra sitter med vin är inte så festligt. Vore toppen om du har något tips.



Kram Katarina

2010-07-20 @ 13:03:14
URL: http://manskligheter.blogspot.com
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

Ser ut att ha det bra!

=)



Härligt, njut vidare

Må gott



Maliin

2010-07-20 @ 14:36:16
URL: http://www.qreate.se
Postat av: Miia - There´s no place like home

Mm, det både låter gott & ser gott ut! Speciellt kladdkakan - mums! =)



Vad mysigt med tjejmiddag ikväll! Jag vet precis vad du menar när du skriver att det inte är det lättaste att få ihop sitt gamla tjejgäng för en kväll. Det är precis likadant i mitt gäng och det är ofta ett helt projekt när vi ska hitta ett gemensamt datum!



Men det blir desto trevligare när alla väl kan, så njut av kvällen!



Kram /Miia

2010-07-20 @ 16:24:11
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Zandra

Å vilka härliga dagar ni har fått i Södra Sverige och grannlandet med :-)

Njut vidare!

Kramar

2010-07-20 @ 20:43:56
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Linda

Åhhh maten ser galet god ut!!!

2010-07-20 @ 23:08:00
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Berit

Hei!

Jeg har fulgt din blogg lenge nå, men ikke etterlatt noen spor. Nå har jeg kommet hjem fra ferie og ble derfor veldig glad da jeg så at du er gravid! Gratulerer så mye! Jeg har hatt mistanke om det i flere måneder, og ble SÅ glad da jeg så at jeg hadde rett!

Nyt tiden, ingenting kan sammenlignes med å få sitt første barn!



Mange klemmer fra en norsk leser!:)

2010-07-20 @ 23:34:37
URL: http://frokenutenblogg.blogspot.com
Postat av: Sofie

Verkar som att ni har en underbar liten vistelse här i Skåne. Maten såg supergod ut=)

2010-07-21 @ 06:32:58
URL: http://frusofie.se
Postat av: Carolines hemligheter

Godmorgon! Ni verkar ha det underbart i Skåne, visst längtar man inte någon annanstans i hela världen när hela sommar-Sverige finns att tillgå :-)



Vad mysigt med tjejträff, hoppas att ni hade det riktigt roligt igår och att du fick något gott alkholfritt i glaset ;-)



Kommer ni att fortsätta upp längs kusten i nästa vecka? Inbjudan kvarstår såklart, det hade varit jättekul om ni skall upp till Bohuslän om ni vill hälsa på hos oss :-) Skaftö är en riktig pärla med samhällena Fiskebäckskil, Grundsund och Rågårdsvik (där vi bor) så det finns mycket att se och göra här!



Stor kram till dig, nu blir här frukost i trädgården!

2010-07-21 @ 09:06:49
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Camilla

Så mysigt med besök här nere i söder! Ni åker norden runt ;-) Gozzip är mycket trevligt!



Kram kram!

2010-07-23 @ 23:07:11
URL: http://vitha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0