Lata semesterdagar


Blir mycket läsning just nu. Hoppas finna inspiration till barn-
rum, men har inget funnit ännu.

Dåligt med just barnrums i inredningstidningarna. Har dock
en ganska klar bild av hur jag vill ha Myris lilla rum ♥


Och så mycket vatten blir det just nu...

God morning eller borde kanske skriva god förmiddag, klockan har ju passerat 10 redan. Allt blir förskjutet när man har semester vilket inte gör mig något alls. Underbart att i sin takt äta frukosten ute på altanen, läsa morgontidningen och sedan bege sig ut i solen och ta dagen som den kommer. Inget stress, inga måsten, bara lugn och ro - precis som jag gillar. 

Strax ska min barndomsvän Anna och hennes lille Gabriel komma och hämta mig så ska vi åka till en annan av våra vänner Linda för en fikastund. Ser jag framemot, så skoj att ses. Dessutom extra kul nu när jag äntligen kan vara med i visst barnsnack då jag är sist på bollen i gänget, men perfekt för snacka om mycket erfarenhet jag har runt mig. Jag som verkligen är novis när det gäller barn, har aldrig ens bytt en blöja. Stackars Myris han kommer bli en liten försökskanin för jag tror inte maken bytt någon blöja han heller i sina dagar ;-)

På tal om maken så saknar jag honom massor, men vi håller kontakten via telefon och MSN med webcam varje dag. På fredag/lördag kommer han förhoppningsvis ner hit, lääängtar!

Nej nu måste jag ta på mig min A-linjeformade jeansklänning och mina välanvända flipp flopps så jag är beredd att åka när Anna dyker upp här på gårdsplanen. Önskar er en underbar tisdag, på återseende!

Kramar ♥  

Kommentarer
Postat av: Karin

du behöver inte vara orolig för att du är novis på barn. Det var jag också när mina tvillingar kom. Jag hade aldrig bytt blöjor eller ens suttit barnvakt....men det är föruderligt. Det sitter som en smäck när det är dags med allt det där som hör till de små.

2010-07-13 @ 11:00:02
Postat av: Designing good life - Sarah

Mysigt med fikastund! Hoppas att ni får en härlig dag.

2010-07-13 @ 11:10:58
URL: http://www.designinggoodlife.se
Postat av: Mirva ♥

Hej Anna!



Köp MAMA och/eller Family Living så hittar du en del inspiration till olika barnrum. Vanliga inredningstidningar ger ingen som helst inspiration till barnrum. Men! Kom ihåg att ett barnrum är något som knappt behövs under det första året, det är inte förrän barnet blir över ett år när det börjar bli intressant/roligt med ett eget rum.

2010-07-13 @ 12:00:16
Postat av: Hannah

Finns inte någon som inte skulle skriva under på att du kommer att bli en helt underbar mamma! Tyckte att bloggen inte kunde bli bättre, men med bebisen togs allt till en ny nivå. Ser fram emot att följa dig på din bebisresa!

KRAM!



2010-07-13 @ 18:57:20
Postat av: Sofia

Härligt!

Men du...hur går det med den utlovade mag/helkroppsbilden? :)

2010-07-13 @ 19:01:52
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag håller med dej om att det är svårt att hitta inspiration till barnrum! Kan du inte berätta hur du har tänk dej myris rum?

Kram!

2010-07-13 @ 20:34:09
Postat av: Anna

Kolla in http://www.potterybarnkids.com. Så härlig inspiration till pojkrummet!!

2010-07-13 @ 20:43:11
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Haha, Anna du blir säkerligen en fantastisk mamma och maken likaså (pappa alltså). Om det är till någon tröst hade inte jag heller bytt blöja innan Saga kom, knappt hållt en bebis och tyckte inte ens direkt om barn, ja missförstå mig rätt... Det kommer bli toppen för er lilla familj:)

2010-07-13 @ 21:39:14
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Linda

Härligt, här har vi haft blixt och dunder hela dagen

2010-07-13 @ 22:35:52
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Morgon!



Oj idag är jag så trött att jag knappt kan stava! ;)



Hoppas det blev en trevlig fikastund! Men apropå mammaskap måste jag bara fråga, från en emetofob till en annan; Känner du ingen rädsla över framtida magsjukor?

Det är något jag helt klart känner, om jag skulle bli mamma. Mina väninnor med yngre barn får ofta in detta i familjen och vad jag förstår hör det till livet som småbarnsförälder. Har väl magsjuka kommit in i huset, är det ju inte så lätt att värja sig mot, även om man kan göra sitt bästa. Känner du ingen rädsla på det sättet? Personligen skulle jag vara ännu mera rädd för magsjuka än graviditetsillamående, av ngn konstig anledning. Kanske för att det sistnämda inte nödvändigtvis måste betyda att man alltid verkligen måste k*as. Med det första blir ju oundvikligt, om det är den sorten. Men det är ju jag. ;)

Du behöver så klart inte svara om du inte vill. Bara skönt att fråga hur någon annan med samma rädslor ser på saken. :)



Hoppas du får en solig och härlig dag!



Massor kramar!

2010-07-14 @ 06:02:45
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anna:

Tack snälla för tipset =)



Rebecca:

Nej jag tänker inte så. För det första är ju lillplutten inte född än och det tar ju sedan ett tag innan han börjar äta riktgit mat och det är först då det är aktuellt med sådana magsjukor jag är "rädd" för i vårt hem.



Sedan skulle jag aldrig tillåta att fobier/hjärnspöken styr hur jag ska leva mitt liv. När det väl blir tal om magsjukor får jag brottas med det då. Jag oroar mig inte innan jag väl är där =)



Stor kram och hoppas du är piggare nu ;-)

2010-07-14 @ 10:01:21
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Rebecca igen

God förmiddag!



Jajamen, nu är jag mycket piggare! :)



Jättekul att du svarade! Bra att du inte låter fobin ändra ditt sätt att leva. :) Man ska ju helt klart tänka som du gör! Du är klok som inte oroar dig i förväg -själv är jag tyvärr expert på att just oroa mig i förväg. Men efter många år av träning får jag inse att jag får leva med en viss grad av det, även om det blivit bättre med åren. ;) Som fördel har jag att jag oftast är mera "beredd" och kan tackla saker snabbare. :)



Hoppas ni har lika fint o varmt väder som vi har!



Massor kramar!

2010-07-14 @ 10:24:18
Postat av: Malena

Det dr emd att bta blöja verkar man vara född till :) Eller så kan man tacka blöjfabrikerna för att de gör så lätta blöjor ör det är verkligen så enkelt.



Va roligt att du kan vara med i bebissnacket nu :) Det är skönt att ha vänner omkring ig med erfarenheter. Man suger åt sig det man vill.



Ja, visst är det dåligt med inspiration på barnrum!

Vi har inte fått till Ludvigs rum ännu. Då byggfirmorna bara gör utejobb under sommaren så blir det inte förrän i början av hösten. Vi orkar inte riktigt renovera det själva känner vi.



Många kramar!!

2010-07-14 @ 12:52:40
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Mary

Hej Anna och stort grattis till "lilla myran" :) Har du några bra knep att bjuda på hur man undviker alkohol in public innan man vill gå ut med att man är gravid? Det är alltid något jag undrar över hur man ska hantera. Dricker man vin i vanliga fall och sen helt plötsligt slutar så skapas det ju direkt misstankar, eller hur? Soliga kramar

2010-07-14 @ 13:28:48
Postat av: Anna från Helsingfors

Hejsan Anna!



Härligt med lata semesterdagar, väntar på att min semester ska börja, men det är ännu några veckor kvar tills dess.



Jag har en fråga som inte alls har med sommaren att göra, utan i stället med er Parisresa i december: Vilket hotell bodde ni på? Jag håller som bäst på att leta hotell för vår resa i vinter, och det skulle vara fint med tips!



Kram!

2010-07-14 @ 13:31:53
Postat av: Annas inspiration

Hej raring!



Det är så skönt att bara lata sig, jag har ju sådan lyx att jag har varit ledig sedan den 4 juni och nu kommer jag ju inte jobba på braaa läääänge :-)



Kan berätta att jag inte heller är något blöjproffs vad gäller spädisar, har bara bytt på större barn och min man går helst inte nära en bebisblöja men han har lovat att ta tag i den biten ;-)



Jag är säker på att ni kommer bli underbara föräldrar!



Njut livet,

kramar Anna

2010-07-14 @ 14:01:51
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Grattulerar till graviditeten. Vad skönt det är att det finns bloggar som inte bara handlar om mode.

Kram

2010-07-15 @ 10:30:29
URL: http://dansbandzmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0