En lördag på stan


Ett av dagens inköp från favoriten Cow. Lovar att visa påsens innehåll en annan dag.
Tycker nämligen att det är lite smått pinsamt att fara omkring & fotografera precis
allt just nu, så jag väntar tills vi är ensamma igen.
  

Älskar lördagar och denna tredje detta år är inget undantag. Började med frukost på sängen. Maken hade gått upp i ottan och bjöd sedan både våra gäster och mig på en liten överraskning med frukost på sängarna. Mysigt, men inte direkt smidigt. Föredrar att sitta vid köksbordet, men ibland är det som sagt lite mysigt ändå.

Har spenderat mestadels av denna dag inne i city tillsammans med svärmor (maken och hans systerson roade sig själva med killsaker på annat håll idag) Vi har besökt både Birger Jarlsgatan, Biblioteksgatan, Hamngatan och Drottninggatan. Fikat på NK och frossat i oss årets första semla, gott, gott! Britt-Marie fungerar väldigt bra som shoppingsällskap måste jag säga. Vi gillar ungefär samma affärer så det blev riktigt mysig kvalitétstid på tu man hand för ovanlighetens skull. Fick med mig ett par strumpbyxor i härligt rosa/lila från Filippa K. Tänker hotta upp en "tråkig" helsvart outfit med dem framöver. En svart klassisk trenchcoat samt då innehållet från Cow. Hela kalaset gick på strax under 700 kr, så riktiga fynd med andra ord. Hann även äntligen med att hämta ut min nametag från LV, perfekt!

Inne på Zaras galna rea på Drottninggatan kom en av er bloggläsare fram till mig och berättade att hon läser min blogg varje dag och tycker jättemycket om den. Jag blev verkligen superglad och förvånad. Så tack snälla rara för du kom fram och pratade en stund. Du gjorde min dag! Glömde tyvärr fråga vad du hette, men hoppas du inte tyckte jag var otrevlig och att du hittade något fint på rean. Fanns ju minst sagt mycket att välja mellan ;-)

Nu tar vi det mest lugnt här hemma. Både svärmor och maken sover middag och lille Jakob spelar x-box för fullt i vardagsrummet. Jag sitter i sängen och slänger ett getöga på reprisen av "På spåret" samtidigt som jag skriver. Tror jag ska ta och lägga mig en sväng och läsa nya ELLE när jag är klar med detta inlägg. Ikväll ska vi laga middag tillsammans och bara familjemysa här hemma i sofforna till bland annat "Robinsson Karibien".

Ha en fortsatt mysig lördag vad ni än tar er för och sköt om er! Stor kram ♥

Kommentarer
Postat av: Cissi

Nästan som en kändis :)

2010-01-16 @ 17:09:46
Postat av: Anette

Hejsan! Vad mysigt det låter med en hel dag på stan.Ska också kolla på Robinson karibien. Ha en fortsatt bra helg. Kram Anette

2010-01-16 @ 17:40:16
Postat av: Malin S

Jag älskar den våriga bilden med tulpanerna & COWpåsen. Mästerfotograf där =)

Alldeles innan jag surfade in hos dig kollade jag faktiskt på COWs hemsida. Suktade efter Philosophyprodukter. Fast jag tror inte att det är det du köpt. Kanske något från Laura Mercier eller någon härlig badprodukt?



Din dag på stan låter underbar. Hela dagen du beskriver sprudlar av positiv energi. Härligt!



Hoppas maten smakar bra (såklart att den kommer göra, dumt av mig att tro att det fanns något annat alternativ i Le Kitchen Starwoman). Kram kram.

2010-01-16 @ 17:53:15
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Therese

Mmm låter som en mysdag för din del vännen.. Här i småstaden vart det en sväng på stan och nu funderar jag på om jag ska med till Patrik på hans fördelsedagsfest eller inte - lutar åt att jag följer med, varför sitta hemma och uggla alldeles ensam?? Kramar

2010-01-16 @ 18:24:34
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Caroline

Har precis hittat hit och vill bara säga att jag gillar din blogg mycket.

Visst är det skönt att ha en bra relation med sin svärmor (älskar min)!

Ha en skön lördag!

2010-01-16 @ 19:02:24
URL: http://prinsessanspraliner.blogspot.com
Postat av: Mia

Hmm.. stolarna?! Är de utbytta till sådana som vi har? :) Kram

2010-01-16 @ 19:13:23
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Cissi:

Precis :-) Kram



Anette:

Tycker et är kul med Robinsson så här sitter vi bänkade. Ha en mysig kväll! Kraaam



Malin S:

Tack, tycker själv bilden andades vår ;-)



Kul att du tänkt på Cow, de har ju massa rologa saker där inne, men affären är ju mini. Men jag fick med mig något du vill ha ;-)



Ha en mysig kväll, kraaaaamis



Therese:

Klart du ska med till Patrik och INTE sittaensam och uggla, det blir ingen glad av! Hälsa folket jag känner och gratta födeledagsbarnet! Fast fyller inte han sista jan? Kanske jag blandar ihop med ngn annan. Kraaaamis min kära vän



Caroline:

Välkommen hit, vad kul att du gillar det här inne =) Hoppas du kommer tillbaka! Ja det är skönt med bra relationer, hade nog blivit jobbigt annat och de stärks ju dessutom än mer när man hittar på några sådana här saker. Ha en mysig kväll! Kraaaam



Mia:

Vad uppmärksam du är!!!Jag har frågat dig tidigare vart dina kommer från då jag tycker de är fin. Så jag har härmat dig helt enkelt ;-) Fann 4 st på Blocket för 150 kr/st och slog till härom dagen då våra gamla stolar har varit så rangliga det sista och det spelade ingen roll att vi skruvade åt dem lika ostadiga efter några dagar igen. Drömmen är sjuan stolarna men 4100 kr per stol känns saftigt så dessa för 150 kändes som rena fyndet. Men en dag vill jag ha en sjua eller fyra ;-)



Ha en mysig kväll! Kraaaam

2010-01-16 @ 19:49:36
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: christin

Härligt med en dag på stan! Jag var en sväng till västermalmsgallerian idag och kollade i affärer :) Kul kul. Ha en mysig kväll!

2010-01-16 @ 20:39:50
URL: http://christinsshopping.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

God lördagskväll :-) Vilken dag du haft, med frukost på sängen och shopping och årets första semla... Låter som en toppenlördag, hoppas att ni har en skön kväll också! Vi har nyss kommit hem från Heron City och Snabba Cash (den var förövrigt klart sevärd) och är just nu i valet och kvalet om vi orkar se en till film ikväll, svåra val va ;-)



Vore jättekul att ses i nästa vecka tycker jag, om du kan så skulle tisdag eller onsdag passa bäst för mig. Hur har du det?



Kramar till dig och mys på ikväll!

2010-01-16 @ 21:13:03
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Elin ett hus till oss

Så härligt med fynd! Jag ser fram emot att se strumpbyxorna. Riktigt snyggt med svart och färgklick :) vi har oxå njutit av första semlan idag. Farligt gott!

Jag önskar dig en härlig helg!

2010-01-16 @ 21:28:31
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh vad glad jag blir att du inte tyckte jag var helt galen som bara gick fram :-) Var fantastiskt kul att få se dig "in real life"! Måste bara säga att du är fantastisk vacker också! Hoppas att du hittade några fina fynd! Tyvärr gick jag tomhänt från Zara, men hoppas på bätte lycka nästa gång, hihi! Slutspurten av alla realisationerna här i Sthlm är ju alltid lika galna. Hoppas att du fick en supermysig dag med svärmor!

Kram Maria

Postat av: a home far away

Wow frukost på sängen, vilken lyx!



Kram Gunilla i Singapore

2010-01-17 @ 09:16:24
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Postat av: Anna

Låter som en lyckad dag ur shoppingsynpunkt :-)

2010-01-17 @ 12:13:19
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Erica

Vilken härlig mysdag och va sugen jag blir på en semla :)



Det är grått här i sjöstan idag så för min del är det en hemmadag men jag ska nog strax ta en liten promenix.



Ha en bra söndag!!



Kram Erica

2010-01-17 @ 15:24:34
URL: http://www.misspiffy.blogspot.com
Postat av: Jenlen

Va gulligt av din man att ge er frukost på sängen men kan nog hålla med att det är lite bättre att sitta vid ett bord som du sa men gulligt ändå!

Lät som du haft en bra helg!

Kram

2010-01-17 @ 16:21:56
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om jag inte minns alldeles galet helt fel så är det väl så att du har en vit Sony Vaio till bärbar dator? Jag funderar på att köpa en sådan och tänkte bara höra om du kanske kunde ge ett utlåtande om den i form av ett inlägg där du visar bilder och skriver vad du tycker är bra respektive dåligt med den gällande tex utseende, program, internet, batteritid, tangentanvändning, musanvändning, högtalare, spel, blogg osv. Om du inte vill göra ett helt inlägg kan du väl lämna någon kommentar i min blogg så jag får höra om den är värd att köpas eller inte :) Hoppas på svar för det brukar ju du vara duktig på :) Hoppas din helg varit toppen! :)

2010-01-17 @ 16:30:07
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Låter som du har haft en väldigt härlig helg!



Skulle med gärna besökt zaras rea då det är min absoluta favoritbutik men får istället spana in vårkläderna vid nästa sthlms besök. Det är kanske bäst det då jag har shoppingförbud i några veckor just nu... Inte det enklaste för en klädgalen tös som jag;)



Önskar dig en fabulous vecka 3!



rebecka

2010-01-17 @ 17:26:24
URL: http://rebeckasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0