Håller tiden med stil


Min klocka från OXXO design som jag fick som gåva från Creative
Lounge i höstas är så fin tycker jag och i mellandagarna fick jag
äntligen tummen ur och kortade in armbandet så nu sitter den
perfekt på min vänstra handled och kan användas när det passar.
   

Godkväll på er. Är precis hemkommen från en indisk middag på kvarterskrogen här bredvid tillsammans med Mr J. Ingen av oss orkade med att laga mat efter dagen så nu ligger en Chicken Tikka sizlar och en Chiken curry som bomull i våra magar, gott gott!  

Direkt efter arbetsdagen har jag varit på Sveavägen och betalat vår New York resa. Så nu är det klart. Ska bara fixa någotslags visumaktigt så man kommer in i landet också, sedan blir det att invänta att dessa 16 veckor ska passera (eller leva livet under tiden kan ju vara att föredra, bara sitta och tråna efter framtiden vore väl slöseri för man kanske inte ens lever 8 maj, vem vet det) och sedan packar vi väskan och reser västerut. 

Påtal om väska så skulle jag tagit vägen förbi Birger Jarlsgatan och Louis Vuitton när jag ändå befann mig i närheten idag och hämta upp min nametag till Keepallväskan som är inlämnad för Hot Stamping. Det betyder att man bränner in sina initialer. Liten kul idé och kostade inget extra så varför inte tänkte jag när det erbjöds. Perfekt också att man kunde göra det i Sverige trots att väskan är inköpt i Paris. Smidighet gillas alltid, så tack för det! Hann dock inte med att hämta den idag så får ta med svärmor och kila dit i helgen. Blir säkert att vi tar en sväng förbi både NK och gallerian och varför inte ta en fika eller ett glas vin emellan varven och fylla på batterierna. Jag ska dock försöka låta bli att handla, men känner jag BM rätt så blir det säkert något shoppat innan hennes weekendresa är över.      

Sist men inte minst (om man ser till de 1 200 kr matkassarna kostade) har vi hunnit med en storhandling denna onsdag inför vårt helgbesök som ju kommer redan imorgon vid middagstid. Så nu är kyl, frys och skåp uppdaterade med basvaror, pålägg, ostar, grönsaker och andra godsaker.

Nu ska det städas av på toaletten. Dammsög och torkade golv gjorde jag i söndags så det behövs inte. Tror bestämt att jag hör att maken är igång och städar toaletten nu, sitter jag här liiiiite till kommer det vara klart. Ska skriiiiiiivaaaaa lååååååånga saaaaaaaaaaamt såååååååååå sliiiiiiiiiiiipper jaaaaaaaaag skuuuuuuuura toaaaaaaaalettttttteeeeeeeeeen ;-)

Sköt om er nu och tack snälla för New York tipsen som trillar in!

Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag har den klockan men i svart, armbandet är väldigt stort. Mitt armband är av lite gummikvalitet, är den vita likadan? Går det att korta av även fast det inte är riktiga länkar som på ett stålarmband? Vore jätte tacksam för tips på hur du gjorde;) Ha en trevlig kväll! Kram från Maria

2010-01-13 @ 20:49:09
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Maria:

Ja det är samma gummiaktiga kvalité på detta klockarmband och det går att korta in. Jag gick till Ur & Penn så fixade de så den passade. Kostade 90 kr, så kila dit =) Ha en skön kväll, kram kram!

2010-01-13 @ 20:53:28
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Theresé

Haha, ja sitt lite extra länge så fixar nog maken det ;)



Väldigt avundsjuk på er N Y -resa, hade du som tidigare skrivit kunnat fixa ett större flygplan så hade jag gärna hängt på :) Men eventuellt så kanske jag har möjligheten senare i år att åka (planer finns iallafall) så jag får sitta och hoppas lite till iallafall :)



Ha en fortsatt skön kväll!!



Kram



Theresé

2010-01-13 @ 21:24:27
Postat av: Maria

Tack för tipset, ska genast fixa armbandet;)

2010-01-13 @ 21:44:50
Postat av: Hannah D

HAHA! Det var det roligaste jag läst på länge! Låååångsaaaaamt.



Du, jag har en fråga; vi är på g att köpa nya soffa. Egentligen funderade jag (okej vi då) på en ännu större divansoffa med öppet avslut och blablabla. Men så tänkte jag på att NI har två mindre soffor mittemot varandra.



Hur fungerar dessa? Är det jobbigt att vrida huvudena mot TV:n? och så vidare. Eller att inte kunna mysa två i sofforna? Själva utseendet är väldigt snyggt, men jag undrar lite om funktionen.



KRAM du bästa ;)

2010-01-13 @ 21:54:01
Postat av: Anneli

Jag köpte en Guess klocka för en tid sedan och den älskar jag. Visst är det härligt när man hittar en modell som man verkliger tycker om!

2010-01-13 @ 22:06:20
URL: http://resangenomlivet.blogspot.com/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Hannah D:

Hehe ;-)



Ang sofforna så fungerar dem alldeles utmärkt och man KAN ju sitta två i dem om man vill mysa ;-) Ang huvudet så frågar folk det ibland och de roliga är att jag aldrig tänkt på det i o f s halvligger jag i dem när jag kikar på tv så kanske beror på det :-) Jag/vi är nöjda, dock skulle jag vilja klä om dem nu i en annan färg, men det är ju en annan femma!



Kraaam och godnatt!

2010-01-13 @ 22:22:38
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Du är smaaaaarrrrrt du ;)

Vilken superduperhärlig resa ni har framför er med NY! Drömresmål =)

2010-01-13 @ 22:51:39
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Kix

Glöm inte damma golvlisterna vännen, hahahha!!!!

Kram kram

2010-01-13 @ 22:52:34
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Kix:

Redan gjort ;-) Kram

2010-01-13 @ 23:02:04
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Svägerskan

Hoppas nu verkligen att ni får en bra helg och se till att svärmor fixar god mat till er så du slipper slita vid spisen efter jobb och shopping. Bra att du sätter min bror i lite arbete, det behöver han, du skämmer bort honom för mycket. Massa kramar från mig och Jonathan som snart sitter på planet ner till Egypten!

2010-01-13 @ 23:12:48
URL: http://marikrokodil.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Du är rolig du; "låååångsaaamt"! ;) Här är söndag städdag och vi delar upp arbetet mellan oss. Han tar alltid lilla toan och jag badrummet. Om man ska städa "fel" toa blir det jättekonstigt och man har ingen rutin, fniss!



Jag minns klockan ovan och den är jättefin. Tycker det är fint med vita urtavlor. Det brukar alltid bli det på den klocka jag väljer. :)



Låter skojigt med helgbesök! :)



Ha en bra torsdag!

Massor kramar!

2010-01-14 @ 05:42:12
Postat av: Emelie

Hahahaha!

klockan är jättelik Guess klocka, den har jag. Är riktigt nöjd, lite lagom blingbling.

Hoppas du slapp städa!

2010-01-14 @ 19:17:48
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0