Välkommen till världen


Ska börja med att gratta fina Katarina som hörde av sig till mig imorse med ett MMS med en bild på hennes och sambon Henriks nyfödda son som äntligen bestämde sig för att komma till världen igår kväll efter 11 dagars övertid i mammas mage. Önskar er all lycka till med er söta nya lilla familjemedlem ♥

Jösses vad många kommentarer jag fått till NY inlägget, vad kul! Verkar vara ett populärt resmål både om man ser till er som redan vart där och som vill dit igen och att ni är många likt mig som längtar till staden som aldrig sover. Önskar att jag kunde boka ett helt plan och en skyskrapa så kunde jag ta med er allihopa och så kunde vi tillsammans möta våren på Manhattan. Tack för alla fina resetips, både en helikoptertur över stan och en guidad SATC-tour är ju riktigt heta tips. Fler förslag mottages såklart tacksamt om ni kommer på under vårens gång.  

Idag har jag suttit i möte och arbetat med omskrivningar av en befintlig arbetsinstruktion. Kul men samtidigt ett litet helvete att gå in i en gammal text och tro att man lätt ska kunna ändra hur som helst utan att tappa viktig information på vägen. Men främst berodde nog "problemet" på att vi är fyra stycken personer inblandade och när det kommer till tolkningsfrågor finns det inga rätt eller fel. Så fortsättning följer imorgon på jobbet... 

Förutom en dag på arbetet har jag även sett till att när maken om tre veckor ska till Jönköping skaffa mig mysig lördagssällskap av min kära vän Therese. Vi har inte setts på ett bra tag nu, så det ska såklart bli kul att träffs igen. Blir vin och middag på tu man hand så vi verkligen kan mysa till det och och uppdatera oss om vad som hänt både här och hos henne i Enköping. Är även bjuden på en fest på Söder, så min förhoppning är att vi tar oss dit senare på kvällen. Ser framemot detta och mitt januari ser precis ut att bli såsom jag önskade innan årsskiftet att hela mitt 2010 ska bli. Fullt med inplanerade och sociala evenemang, love it!    

På tal om besök så kommer kära svärmor tillsammans med makens systerson på besök till oss på torsdag och stannar över helgen. Ska bli mysigt det också. Måste bara se till så att vi kan roa nio åringen så han inte blir uttråkad, men vi har ju alla möjligheter att här i huvudstaden kunna hitta på en massa saker som roar både Jakob och hans mormor :-) 

Nu ska jag värma en tallrik Keldas Spicy Thai och toppa den med en vitlöksfräst skaldjursmix av musslor, bläckfisk och crabbfish. Snabbmat och lätt som en plätt perfekt för nu börjar tisdagens "Halv åtta hos mig" igen. Ha en skön kväll.

Kram kram ♥

Kommentarer
Postat av: Emelie

Va kul att du fått en massa tips, dessutom vet du ju att ni verkligen valt rätt destination!

2010-01-12 @ 20:58:59
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, du ska också till NY! Sååå kul! Jag är bara liiite avundsjuk!



Härlgt att ditt januari är så lyckat som du önskat :).



Kram och ha en msig kväll!

2010-01-12 @ 21:50:10
URL: http://ochliterosa.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Ja vi har verkligen samma ressug du och jag. Först Paris i samma tid och nu New York!! Fa´st du hinner dit före mig. Bra då får du tipsa mig om allt bra och allt mindre bra ha, ha!



Kul att Katta fick uppleva lyckan efter all väntan. Gud var god med mig som gav mig en kille och en tjej och inte behövde gå över mer än tre dagar. Han vet hur dålig jag är på att vänta.



ha det bra!



Kram

2010-01-12 @ 22:03:53
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: o, det verkar som att det funkar. Jag är ju på dag 2 så jag ska väl inte uttala mig än egentligen men jag känner många som lyckats så här.



Och det är väl aldrig fel att slippa låta blodsockret löpa amok ;)



Jag är också en sucker för goda såser...



Sov sött!

2010-01-12 @ 22:03:59
URL: http://ochliterosa.blogg.se/
Postat av: Tezz från Kungens Kurva

Trevligt med besök av svärmor, hoppas att ni får riktigt trevligt! vad ska ni hitta på för något?

2010-01-12 @ 22:14:04
URL: http://www.kungenskurva.se
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Tezz från Kungens Kurva:

Ja det ska bli kul, kanske kan ta henne till Kungens kurva ;-) Nej vet inte ännu, blir en sväng på stan och fika, lite vin och god mat hoppas jag i alla fall. Kram

2010-01-12 @ 22:18:36
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Therese

Mmm äntligen ses vi snart igen vännen, ska bli hur kul som helst.. Behöver verkligen nåt kul att se framemot och en helkväll med dig VET jag blir hur bra som helst!! Kramar

2010-01-13 @ 19:54:58
URL: http://smastadslivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0