Torsdagens


Ett tips för er som gillar mode & vackra inspirerande bilder kika i
Chanel Collections & Creations. Finns att köpa här


Innehåller bland annat en massa vackra bilder från grundandet 1910 fram
till idag hundra år senare.


Chanels välkända logga, två stora C som överlappar varandra, står för
grundaren Gabrielle Bonheur Chanels smek- och efternamn Coco Chanel.



Känner mig slut som artist, inte av några direkta skäl utan bara allmänt trött i både ögon och kropp. Skulle mer än gärna krypa ner i sängvärmen redan nu, men av artighet till våra kära gäster så ska jag försöka att hålla mig vaken några timmar till.

 

Idag har det gått två år sedan jag var på arbetsintervju i höghuset för den tjänst jag senare fick och har delvis än idag. Tänk vad tiden går, men känns ändå oerhört länge sedan jag satt där vid det runda bordet, utlämnad och utfrågad om allt och inget. Så ser jag det från den aspekten så går nog inte tiden så fort ändå om ni förstår vad jag menar.

 

Fort har denna vecka gått i vilket fall. Fredag imorgon och tack för det säger jag. Ska bli väldigt skönt och välbehövligt med några dagars ledighet med tanke på den erinrande tröttheten i kroppen. Blir som jag tidigare nämnt troligtvis en lördag på stan med allt vad det innebär; trängas med stans alla andra invånare, säkert hitta något som senare hamnar på ”vill ha” listan, fikapaus och tillsist få ont i fötterna för att man alltid väljer fel skor med för hög klack! Undra varför man tycker det är så kul att gå på stan egentligen?!

 

Nej nu ska jag ta mig samman och avsluta kvällen med att vara social och sätta mig i vardagsrummet med de andra.

Ha en mysig kväll mina kära bloggläsare! Stor kram ♥

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Her var det mange fine bilder til inspirasjon = ) Du er ikke den eneste som er litt sliten og trøtt om dagen, jeg er lei av mørket og lenger etter vår og lysere dager.....Ønsker deg en fin kveld og god helg. Deilig at det er fredag i morgen, min helg skal brukes på vask og ommøblering av leliligheten. Har hatt maler som har pusset opp stuen min hele uken, så her ser det ikke ut. Men det blir bra til slutt =)

2010-01-14 @ 19:16:37
Postat av: Malin

Hej



Vi är två trogna läsare av din finfina blogg, som har ett önskemål, snälla börja med "Dagens Outfit" igen, där du ger oss insperation och tips!



Malin & Marina

2010-01-14 @ 21:01:45
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Elisabeth:

Åhhh jag längtar också efter våren, underbart när man börjar ana att den är påväg =) Sov sött och trevlig helg! Kraaamar



Malin:

Hej, kul att ni troget läser min blogg glad jag blir =)



Ang dagens outfit så har jag aldrig haft det som en kategori i bloggen. Blev några ggr i somras när jag inte använde så mycket ytterkläder. Då knäppte jag ju ibland ett kort i hissen, men nu ser jag likadan ut varje dag i hissen med vinterjacka, mössa och stövlar så det blir nog inte så intressant ;-)



Att stå och fota mig innan jag går på morgonen det hinner jag inte, så tyvärr kan inte se att det kommer innan det blir vår och sommar! Hoppas ni stannar kvar ändå =)



Tack för ni kikar in här, Kram

2010-01-14 @ 22:14:39
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: jessi

Ja tiden går så fort!



jag skulle nog tycka om Chanel boken, ska kika på den nästa gång jag ska till stan!



Hoppas du får en toppenfredag goa Anna1



KRAM

2010-01-15 @ 06:50:50
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jobbar du också i en av skraporna? Vart jobbar du? :)



Kram!

2010-01-15 @ 23:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0