Välkommen vecka 2



Jag har flertalet pocketböcker här hemma som jag fortfarande inte tagit mig tid att läsa trots att böckerna har legat ett bra tag i bokhyllan nu. Dåligt, men jag är en periodare när det kommer till böcker & läsning. Ibland slukar jag en bok varannan vecka och vissa månader blir det ingen läsning alls. Funderar på vilken av böckerna som jag ska börja med nu när jag känner att suget efter läsning är tillbaka... 

God morgon! Igår fejade jag på ordentligt i köket och det var inte matlagning med kulinariska smaker jag experimenterade med, utan jag städade och gick igenom både lådor och skåp. Kastade torrvaror som passerat "bäst före datum" och organiserade i kryddskåpet. Så nu står både curry och cayennepeppar på inköpslistan inför veckans kommande veckohandling. Så skönt att ha koll på vad som finns i skåpen plus att det är underbart när allt är ordning, reda och skinande rent. Kände mig riktigt nöjd igår efter det att jag var klar och då hade jag dessutom tagit mig en sväng om med både dammsugare och mopp i hela lägenheten. Ovanligt effektiv för att ha varit en söndag.

Så var det måndag igen och helgen gick som alltid i en faslig fart. Första hela arbetsveckan efter alla lediga helger som avlöst varandra i tre veckors tid. Så nu är det bara att sätta igång igen på riktigt. Min kalender visar endast ett förmiddagsmöte imorgon tisdag, annars gapar det ovanligt tomt i almanackan, än sålänge i alla fall! Idag ska jag ta tag i planeringen inför min och årets första skaderevision som kommer att utföras under vecka 4. Så allt ser riktigt bra ut just nu och jag känner mig på riktigt bra humör och pigg(!) dessutom en måndag och allt. Bra start på året, måtte det hålla i sig!

Nu ska jag kila och piffa till mig det sista innan jag ska ut i kylan för min halvtimmes långa promenix. Önskar er en riktigt bra start på denna vecka nummer två detta 2010.

På återseende,
förhoppningsvis lite senare under dagen. 

Stor kram ♥   

Kommentarer
Postat av: Malin

Mari Jungstedt - Den mörka ängeln, var jättebra :)

2010-01-11 @ 10:13:36
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Så duktig du har varit då :) Att rensa skåpen är ett av mina projekt när skolan har börjat igen.

Härligt att ha så många böcker som väntar! Jag är också en "periodare" när det gäller läsning. Läser jag dessutom en bok som jag tycker är riktigt bra så sträckläser jag den.

hoppas att du får en bra start på veckan.

Kram Vanja!

2010-01-11 @ 10:23:45
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Tezz från Kungens Kurva

Hoppas att du får tid och ork att läsa böckerna snart, ser ut att vara några godingar i högen. Är oxå lite av en periodare när det gäller läsning, men det beror mycket på hur stressad jag är över andra saker. Har inte blivit så mycket läsning under helgerna men ska bli mer nu hoppas jag.

2010-01-11 @ 11:17:31
URL: http://www.kungenskurva.se
Postat av: Jenlen

Kikar in & önskar dig en trevlig måndag!

Kramar

2010-01-11 @ 12:08:28
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Sessan ☆

Önskar dig en alldeles strålande vecka söta!

Njut promenixen, det låter skönt ;D



Kram

2010-01-11 @ 15:02:08
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Susanne

Jag är också "periodare" på böcker, har par stycken som väntar på att bli lästa.

Här rensas också i skåpen då vi snart flyttar ;o)



Kram

2010-01-11 @ 17:21:56
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Emma

Det va ingen dålig genomgång, va duktig du är! Som du säger så är det ju hur skönt som helst att ha koll på vad som finns hemma i skafferiet, då slipper man både komma hem med nåt onödigt från affären respektive att missa att handla nåt man behöver till middagen :) Själv har jag precis flyttat så jag har oxå stenkoll på vad som finns och inte finns hemma :)

2010-01-11 @ 19:17:16
URL: http://emmasutsida.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Härligt med böcker på hög!! Jag känner mig fattig utan böcker ch läser alltid mycket. Älskade bibliotek som liten och blir ganska salig där nu också...borde blivit kulturtant tror jag ha, ha.



Ha en bra vecka 2.

Kram kram

2010-01-11 @ 20:44:27
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Härligt med böcker på hög!! Jag känner mig fattig utan böcker ch läser alltid mycket. Älskade bibliotek som liten och blir ganska salig där nu också...borde blivit kulturtant tror jag ha, ha.



Ha en bra vecka 2.

Kram kram

2010-01-11 @ 20:44:32
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0