Modetidskrifter, inredningtidningar & matmagasin


Tidningar plöjer jag i mängder. Prenumerarar på både modemagasin, inredningstidningar
& mattidningar. Tycker det är vardagslyx när det ligger ett nytt glossigt magasin i
brevlådan och väntar när man kommer hem från en lång arbetsdag. 

Sitter just nu och tittar på nyheterna och försöker hålla mig à jour med vad som händer och sker i världen. Jag minns som yngre att jag var lagom glad och intresserad när pappa varje kväll skulle se på nyheterna när jag hellre ville se på dåtidens favorit "Skilda världar". Idag si så där femton år senare är det en självklarhet för mig att titta på nyheterna åtminstone minst en gång per kväll. Tycker det är ganska avtändande med personer som verkar vara totalt världsfrånvarande och det är min skräck att sälla mig till den skaran. 

Min måndag har varit bra hittills. Fint väder har det dessutom bjudits på, men kallt, kallt är det. Fullkomligt stack i mina stackars lår när jag traskade hemåt. Kanske inte det allra smartaste att välja kavaj och kjol med strumpbyxor en dag som denna. Tur jag hade pälsmössa, varm kappa och varmfodrade stövlar över min kontorsutstyrsel som värmde åtminstone resterande av kroppen. 

Maken jobbar fortfarande som den lilla flitmyra han är och med tanke på tågproblemen till och från Stockholm så kan han ju lika gärna sitta på kontoret tills han vet att tågen går, än att stå och huttra på en perong i timmar. Nu är det "Halv åtta hos mig". På återseende en annan dag.

Stor kram ♥


Kommentarer
Postat av: Jenlen

Jag är likadan när det gäller tidningar, verkligen vardagslyx när en tidning dimpar ned i brevinkastet.



Hih skilda världar minns jag även vänner & fiender som gick halvtimmen innan,längesen!

Fortsatt trevlig kväll.kRAMAR

2010-02-22 @ 20:58:27
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Blir alltid så glad att gå in på din blogg och se dina fina bilder! Vad är det för en kamera du har? Har för mig att jag läst det här någonstans, men hittar inte vart.. :)

Hoppas allt är bra i fina Sjöstaden och att du får en fin vecka!

Kram kram

2010-02-22 @ 21:59:06
URL: http://jennycharlottes.blogg.se/
Postat av: Jenny

Oj, är det en digitalkamera som tar så fina bilder?! Jag var helt säker på att det var en systemkamera! Ut och leta kamera helt enkelt!

Ja huset känns så spännande nu. Så roligt att följa med från första början och få bestämma allt hur vi vill ha det!

Efter att ha läst din blogg ett bra tag nu är jag så sugen på att blanda in massa vitt i vårt hem. Haha, inte så konstigt va? Det är så supersnyggt! Hoppas det blir fint tillsammans med det vi har i ek. Men det tror jag! Så fortsätt lägga ut massor med inspiration som jag kan suga i mig :) Ska bli spännande att se hur det blir med er nya bänkskiva!



Sov gott du med! kramar

2010-02-22 @ 22:11:15
URL: http://jennycharlottes.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha nä egentligen inte. Borde jag ha fattat. Men gissade på en svart faktiskt :)



Nu ska jag oxå krypa i sängs. Sov gott. kram

2010-02-22 @ 22:24:56
URL: http://jennycharlottes.blogg.se/
Postat av: Katarina

Jag visst är det härligt med tidningar och magasin. Ibland får jag för mig att det inte ger så mycket, men då är det oftast något nummer som är lite sämre.

Nyheterna tittar jag på dels för att se vad som hänt, men också för att höra hur omvärlden uppfattar och tolkar det som händer. Det tycker jag är väldigt intressant.

Kram!

2010-02-23 @ 14:00:34
URL: http://manskligheter.blogspot.com
Postat av: Anette

Ja jag älskar också att prenumerera på tidningar, problemet är att nu har jag inte lika mkt tid över som förr att läsa igenom dem, de samlas på hög...

2010-02-28 @ 09:09:37
URL: http://nettansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0