Mysig schlagerlördag



Home sweet home. Det första jag gör när jag kommer hem i dessa dagar är att tända ljus. Ikväll blir det bland annat nyinköpta doftljuset DAY från Birger et Mikkelsen som ska få sprida sin väldoft över Sjöstadshemmet. Jag har aldrig testat detta märket tidigare, favoriterna är annars Voluspa och Durance men kul att testa något annat emellanåt. Riktigt busväder här idag, jag är superglad att vara hemma inne i värmen och kommer så att förbli resten av dagen/kvällen. 

Har äntligen köpt mig en ny mascara. Blev en nyhet från Lumene -"True natural volume". Borsten ser ut att vara helt okej och det är just borsten som jag tycker är viktig för att få till snygga fransar. Ska villigt erkänna att jag helst hade köpt en Diorshow mascara som är favoriten nummer ett, men jag hade inte lust att lägga över tre gånger så mycket pengar för en mascara just nu. Får se till att shoppa på mig favoriten nästa gång jag är på Arlanda istället, dessutom kan det vara bra för fransarna med variation emellanåt. Förutom mascara och doftljus har det även inhandlats en ny hudkräm från Kiehls, puder samt ett nagellack. Så nu är sminkskåpet uppdaterat lite granna i alla fall. Det enda jag glömt handla är Kirsby torrshampo kom jag på nu i skrivandet stund - typiskt! Får ta det till veckan som kommer.    

Ikväll ser jag fram emot schlagerns tredje delfinal från Göteborg. Efter att ha lyssnat igenom låtarna hoppas jag att Darins känslosamma ballad "You're Out Of My Life" går direkt till final. Har en förkärlek för powerballader a la schlager och denna var oerhört vacker det lilla jag nu hört. Alcazar som även dem är med i kvällens startfält brukar få till riktiga Anna-låtar som brukar gå varma i Iphonen under power walksen, men jag är inte helt övertygad om kvällens glittriga discodänga "Headlines" tyvärr, får helt enkelt se hur det slutar för den glittriga gruppen.

På schlagermenyn står det saffranslax med räkor och en blandsallad med nötter till. Efter maten blir det några av chokladpralinerna jag fick i present av Lindt. Lördagslyx!

Ha en riktigt mysig schlagerkväll så hörs vi imorgon, kram ♥


Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Låter som en smarrig schlagermeny :-) Verkar för övrigt som om du och jag har samma favoriter inför kvällen! Ha det så mysigt!

Kram Nina

2010-02-20 @ 18:34:40
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Cicci

Älskar verkligen doftljus! Har aldrig köpt ljus från DAY. Personliga favoriten är Voluspa. Har kommit fram till att ju dyrare ju desto bättre är kvaliten. Man får helt enkelt det man betalar för.



Älskade verkligen Darins låt. En låt helt i min smak. Vi får hålla tummarna att låten håller trycket.



Kramar

2010-02-20 @ 18:34:43
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vilken fin blogg! Du verkar ha ett fint hem, så skulle jag vilja ha det här hemma :) Gilla din blogg så ska fortsätta komma hit.

2010-02-20 @ 19:13:05
URL: http://miszie.blogg.se/
Postat av: Anna

På Parfym.se kan du köpa Dior Show för 249kr, inte sååå dyrt? Jag köpte min Lancome Definicils (valde mellan just dessa två)där. Nästa gång provar jag kanske just Dior Show? Annars ett "budget" alternativ är Face Stockholm, fick en av mamma och blev överraskad :)

Åååhh, nu blev jag oxå sugen på Lindt...tur att jag har några i skåpet ;)

Heja Darin!! Riktigt bra var han, tycker jag.

Kraaaam

2010-02-20 @ 21:44:36
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anna:

Men TACK för tipset om hemsidan. Det är ju över 100 kr billigare än på Åhléns. Vilken bra sida, måste spana på fler saker, som sagt tack för tipset!



Håller med Darin var fantastisk, älskar låten så mäktig!!!



Ha en fortsatt mysig kväll med Lindt ;)



KRAM



2010-02-20 @ 21:55:36
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Jag är typ kär i darin ;) Han var helt otroligt bra. Jag säger det igen, dunderhit! Jag längtar massivt till den 6 mars och släppet av Schlagerskivan. Då ska det laddas MP3n full av underbara och färska schlagers. Du är så snäll som ger mig komplimang om mitt schlagersnicksnack. Tack =) Massa kramar. Sov gott!

2010-02-20 @ 22:19:45
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Mysig lördag!!

Håller med dig om Darin, han har varit mitt hopp hela tiden och han höll hela vägen ut! Vacker låt, vacker man och vacker röst!!!



Ha en skön söndag också!



Kram

2010-02-21 @ 01:10:14
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vilket vackert doftljus! Måste nog testas..



Tänkte också tipsa dig om Parfym.se men såg att någon hann före! Jag har själv inte beställt därifrån men noterat att de har bra priser på mascara.

2010-02-21 @ 08:29:11
Postat av: Carolines hemligheter

Hoppas att er kväll igår blev riktigt mysig, tur för dig att din favorit Darin gick vidare ;-) Jag hejade också på honom även om jag får en känsla av att han (med åren) blivit ganska dryg... Eller så är han blyg, de två karaktärsdragen är ju rätt lätta att förväxla!



Härligt med lite shopping, att du tog dig ut igår i snöstormen var ju inte dåligt ;-) Men det är klart... om det suger i shoppingtarmen, så är det inte mycket annat att göra än att ge sig ut :-)



Ang. LS&M (Karin) så upptäckte jag också för några dagar sedan att bloggen "försvunnit". Har inte hört något från henne på ett tag, vet att hon bokat flyg & hotell för att komma till Stockholm den helgen men vi har inte diskuterat mer detaljerat om vi skulle ses. Hur är det för din del, åker ni till din familj den helgen? Har du hunnit säga till henne om du kan/inte kan? Skumt, hoppas inte att det hänt något i alla fall!



KRAMAR!!!

2010-02-21 @ 10:39:57
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Sabina

Hej Anna!

Du brukar alltid skriva smaskiga recepter på olika maträtter, som smakar såå himla gott när jag följer receptet :) Nu undrar jag om du även kan skriva recept på en god mixsallad kanske med nötter eller annat gott du brukar ha i salladen.

Jag brukar vara tråkig på just salladsfronten, där jag snabbt bara skär upp kruksallad med lite skivade tomater, trist eller hur!

Snälla, en god salladsrecept tack ;) Ha en skön söndag!!

2010-02-21 @ 12:55:20
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sabina:

Tack snälla, kul att du gillar och testar recepten =) Ska fundera ut något inlägg med sallader, tack för tipset! Ha en fin söndag, kramar

2010-02-21 @ 13:02:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna *

Kul med lite shopping, har du stillat ditt shoppingsug nu för några dagar? Förstår precis hur du känner. Vilka produkter brukar du använda i din vardagsmakeup? Finns det något gammalt inlägg över detta? Tycker att du alltid får till det så bra.

2010-02-21 @ 13:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0