Tvivel

Har inträffat en sak som än en gång fått mig att tvivla på varför jag håller på att blogga och varför jag delar med mig till höger och vänster i både ord och bild. Fick i helgen veta att någon av er som klickar er in här, kontinuerligt stjäl bilder från mig/på mig och lägger ut dem under en falsk identitet på Facebook. Detta har pågått sedan augusti förra året och nu ligger det över sjuttio st bilder på mig på den sidan som personen har stulit.

Jag har bara några saker att säga till dig och det är att du är riktigt tragisk person. Det är för mig oförståligt att man som vuxen kan lägga ner all denna tid som det faktiskt måste ta dig. Jag föreslår att du skaffar hjälp mot ditt beroende som du tydligen har, för det är varken friskt eller hälsosamt det du håller på med.

Så alla ni som lägger ut bilder på er och framför allt på era barn, tänk er för en extra gång för plötsligt är det era bilder som figurerar i helt andra sammanhang än i era egna bloggar. Jag har i alla fall fått mig en riktig tankeställare och ska jag ta mig en STOR funderare på om jag ska fortsätta lägga ut fler privata bilder på mig själv, känns inte direkt aktuellt inom den närmsta tiden i alla fall.

Sköt om er denna tisdag och på återseende en annan dag!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: jessi

Så himla otäckt och sjukt!!! Kan du inte polisanmäla, jag tror inte man får stjäla någons bilder o identitet.

Det finns så många galna människor! Man kanske skulle börja med låst blogg o ge bara till dem som man vet är helt vanliga tjejer med egna bloggar. (borde ju vara tryggt) Kanske något för fler av oss att tänka på!



Jag sänder dig många kramar! Du verkar vara en underbar person och de flesta som läser här tycker om att följa dig och vill dig bara väl.



BAMBSKRAM



2010-02-02 @ 07:41:45
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Ida

Helt oacceptabelt! Hoppas att du polisanmäler det så kanske de får tag på puckot som har gjort detta! Heelt sjukt!

2010-02-02 @ 08:02:51
Postat av: Sofia

Jag förstår verkligen inte HUR man ens kan komma på att göra något sådant?



Så sjukt!!

2010-02-02 @ 08:26:06
Postat av: Hanna

Vad tråkigt att det alltid måste finnas personer som bara förstör för andra.

Hoppas att det löser sig med stölden och

Hoppas så att du fortsätter med din blogg.

Älskar att läsa den. Man blir så glad och inspirerad :)

2010-02-02 @ 08:33:17
Postat av: Hanna

Fan vad sjukt!! Vad håller folk på med man tar inte andras bilder! Jag har börjat märka mina bilder! Synd att folk ska förstöra för andra! Jag förstår att du inte vill lägga upp fler bilder! Hoppas allt e bra annars? Man borde kunna anmälla det! Krammar

2010-02-02 @ 08:49:41
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Maria

Herregud! Vad är det för människa som gör så? Det är verkligen inte friskt alls. Jag blir ledsen för din skull Anna och det måste kännas obehagligt. Säkert någon som är avundsjuk på dig. En liten sorglig, tragisk person som sitter och gömmer sig bakom sin skärm... Du har varit otroligt generös med bilder på dig, maken, dina vänner, ert hem så jag förstår att det inte lockar att lägga ut bilder just nu eller överhuvudtaget. Tråkigt att vissa människor inte förstår vart gränsen går.

Jag önskar dig en härlig dag och önskar att jag kunde ge dig största kramen. STOR KRAM!

2010-02-02 @ 08:50:41
Postat av: Linda

Usch vad hemskt men tyvärr får man nog räkna med sånt. Idioter finns överallt men själv kan man ju skydda sig genom att inte lägga ut bilder på t ex sitt ansikte. Att föräldrar lägger ut bilder på sina barn är för mig en stor gåta. Barnen har inte valt detta "rampljus" själva och det finns så sjuka människor därute... Jag förstår inte grejen. Att visa upp sitt hem, kläder osv är en sak. Men ansiktsbilder samt bilder på barn kan användas SÅ fel.



Förresten kan det vara lite vanskligt att visa bilder på hemmet också. Jag gör det inte då vi har en del dyra teknikprylar som det kan klia i fingrarna hos vissa av att se.



Jag har ett jobb som gör att jag absolut inte kan visa mitt ansikte i bloggen och jag tycker att det är rätt skönt. Jag hade en stor blogg för några år sedan och visst, det var en kul egotripp men så här i efterhand är jag lite skrämd. Var tusan kan det ligga bilder på mig nu som kan dyka upp inför helt fel personer?



Var bara tvungen att skriva några rader. Jag tycker om din blogg och jag förstår dina tankar. Ha en fin dag!

2010-02-02 @ 08:55:24
Postat av: Mitta

Jag följer din blogg varje dag..det är så tråkigt det du skriver. Att folk inte förstår det. Men jag hoppas du bloggar text iallafall..för du skriver bra! Ha en toppen dag..



/M

2010-02-02 @ 09:09:12
URL: http://missindia.blogg.se/
Postat av: Zandra

Man blir ju så förbannad! Vad är det med folk!?!?

USCH!

Hoppas du mår bra o att du får en bra dag trots allt...

kramar

2010-02-02 @ 09:09:15
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nej, vad tråkigt. Har människan inget liv? Tycker ju så mycket om din blogg och din personliga stil. Mycket tråkigt att någon förstör så... Varför liksom? Verkligen obehagligt.

Kram

2010-02-02 @ 09:09:59
Postat av: MH

Det är så tråkigt med sånna människor!

Jag går regelbundet in på din blogg (har ingen själv), tycker den är så inspirerande och bilderna är alltid så tilltalande.

Förstår att du blir upprörd över detta som hänt...

Hoppas du inte slutar blogga dock....:(

Kramar MH!

2010-02-02 @ 09:20:11
Postat av: Veronica

Usch fy så hemskt, vilka tragiska människor det finns där ute!! Jag la ned bloggen just på grund av denna problematik också, men ska nog dra igång lösenordsskyddat istället, kanske kan vara ett alternativ och du polisanmäl!!



Jättetråkigt =(. Jag följer din blogg sporadiskt, den inspirerar mycket även om jag sällan skriver kommentarer.

2010-02-02 @ 09:21:04
Postat av: Madelene

Men åh vá tråkigt! Förstår att du blir både arg och ledsen!

Men jag hoppas att du fortsätter blogga och att du fortsätter ha din blogg personlig för hur kul är en blogg utan personlighet... =)



KRAM!

2010-02-02 @ 09:21:31
Postat av: Therése

Nej men vad tråkigt! Vilken människa! Än en gång känns det som rätt beslut av mig att aldrig lägga ut bilder på mig själv eller mina närstående i bloggen...



Vet att vissa andra bloggare haft samma problem och att det går att göra en inställning som innebär att det inte går att högerklicka/kopiera bilder etc, vet dock inte hur man gör detta rent praktiskt. Hoppas du kommer på en lösning!

2010-02-02 @ 09:28:53
URL: http://http://stockholmsdagar.blogspot.com/
Postat av: Linda

Hej. Blir så ledsen när jag hör vad du har råkat ut för. Hur kan man göra så som människa? Det måste vara en riktigt sjuk människa som gör något sådant. Förstår att det känns obehagligt. Kramar till dig.

2010-02-02 @ 09:36:01
Postat av: Sjantika

Men fy så obehagligt!!! Är det bilder på DIG som nån lägger ut på sin egen Facebook??? Tänkte först att det kanske var bilder av annat den "tagit" (typ maträtter å sånt) men om det är bilder av DIG är det ju jättehemskt! (Hade det ju iof varit ändå, dina bilder e ju dina bilder, men det här e ju faktiskt riktigt skrämmande!) Har den personen låtsas vara dig? Polisanmäl i så fall! Det är ju faktiskt ett brott... Man stjäl ju en annans identitet! Om du vet vem det kan vara, så är det ju inte så svårt att ta reda på ip-nr... Nä, fy för sånt! Hoppas det ordnar sig! Kram från ett snökaos i norr!

2010-02-02 @ 09:55:45
Postat av: Erica

Men gud, vad är det för fel på folk??

2010-02-02 @ 10:00:06
URL: http://gilraens.blogg.se/
Postat av: AnnaS

Så fruktansvärt obehagligt, att det finns så tragiska människor gör mig rent förtvivlad. Jag tror alltid gott om alla och har svårt att förstå varför en människa gör så absurda saker.



Gravidhormonerna rusar och just nu är jag väldigt upprörd. Det är ju helt sjukt! =(



Stor kram finaste du!!!

2010-02-02 @ 10:09:30
Postat av: Nattvinge

Fy vilken gräslig sak att göra! Jag är själv väldigt restriktiv med bilder på mina barn, iom att jag hört folk som råkat ut för det du råkat ut för, men jag tycker att det är tragiskt att vi ska behöva känna så! Hoppas det ordnar sig och att du inte låter detta stoppa dig från att blogga!



Kramar Nattvinge

2010-02-02 @ 10:12:06
URL: http://nattvinge.blogg.se/
Postat av: Jessica E

Hej Anna,



Gud vad tråkigt!! En del folk är inte kloka - helt sjuka som du skriver. Jag funderade på att börja blogga nu när jag är mamma-ledig, men jag har sedan en tid tillbaka bestämt mig för att hålla mitt liv privat, och att lägga ut bilder på min dotter vågar jag inte. Det finns så många sjuka människor därute. Har tidigare haft en inredningsblogg, men slutade då jag kände att jag levde mitt liv vid datorn - det tog alldeles för mycket tid. Dock älskar jag att läsa bloggar, allra helst de som är lite personliga som din fina blogg. Men som sagt, det är tråkigt att du har drabbas av detta och hoppas du gör det som känns bäst för dig.

KRAM Jessica E

2010-02-02 @ 10:12:48
Postat av: Louise B

Ursh! Jag tycker sådant är vidrigt! Förstår inte hur en människa tänker när denne agerar på detta sätt.. du kan ju alltid märka dina bilder med vattenstämpel eller sätta ett skydd så att man inte ens kan klicka och kopiera ner de. Hoppas allt löser sig på något sätt..

Stor kram och tack för en otroligt härlig blogg!

2010-02-02 @ 10:13:03
Postat av: Åsa

Herregud!! Tenk å synke såååå lavt, hva er det med folk som bruker TID på å ødelegge for andre?? Ja, til den eller de (!) personen som gjør sånt-get a life!!Tragisk, idiotisk og utrolig dårlig stil!



Håper at du fortsetter og blogge for oss som faktisk blir inspirert og glad av å lese bloggen!!:)

Kram!

2010-02-02 @ 10:18:19
Postat av: Abbe

Så oerhört trist, så oerhört korkat. Man kanske skall se det som en komplimang- dina bilder är vackra, dit liv är spännande och innehållsrikt till den grad att någon vill ha det du har.

2010-02-02 @ 10:19:13
URL: http://abfabimedelaldern.wordpress.com/
Postat av: stine - pokerfru & mamma till Wiggo

fy fan va sjukt, just därför jag satte lösenord på min blogg. Vill slippa idioter!

2010-02-02 @ 10:23:08
URL: http://pokerfrugan.blogg.se/
Postat av: Anna L

Jag blir så arg och ledsen när jag läser detta!

Fattar inte varför man gör en sån sak !?

Jag tycker det är så jävligt att man kan göra en sån sak och under så lång tid.

Jag hoppas för alla dina läsare att du fortsätter att blogga precis förut, men jag förstår om du vill sluta helt!!!



Anna

2010-02-02 @ 10:28:16
Postat av: Ulrika

Hej Anna!



Jag förstår att det känns jobbigt att en okänd person använder sig av dina privata bilder. Precis som du skriver så måste det vara en sjuk person som gör något sånt. Jag har sett att en del andra bloggare lägger in en "vattenstämpel" eller vad det kallas med sin bloggadress på sina kort för att de inte skall kunna användas i fel sammanhang. Kanske något du kan prova på? Jag tycker det är synd om den här personen ska få förstöra för dig och din inspirerande blogg!



Kram från en trogen läsare

2010-02-02 @ 10:30:44
Postat av: Nicky

Jätte tråkigt!!! Förstår att du är förbannad! Det är just av den anledningen som jag inte lägger upp bilder på mig själv. Jag finner lite trygghet i att vara relativt anonym. Hoppas i alla fall att det ordnar upp sig! Lycka till!!!



Många kramar! Nicky :)

2010-02-02 @ 10:58:28
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Fan va man blir arg på såna idioter! Jag tänker många gånger på det då jag lägger ut bilder på barnen ibland. Jag har bestämt mig för att jag ska vattenstämpla bilderna på barnen i alla fall vilket känns bra. Sen har jag inte så många läsare heller som många andra. Men ändå.

Förstår ditt beslut men hoppas ändå att du fortsätter blogga när lust kommer, för din blogg är super, särskilt alla goda recept du lägger ut!

KRAM

2010-02-02 @ 11:02:44
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej Anna!



Ja, där har du tyvärr en av anledningarna till att jag själv är tveksam till att blogga personligen. En bild på nätet blir där för alltid och så även text så klart. Du är långt ifrån ensam, kan jag trösta dig med, men visst är det djupt beklagligt att det ska behöva vara så! :( Jag arbetar ju "på nätet" och att tänka efter dessa parametrar har tyvärr blivit en vana.



Jag skulle i alla fall sakna dina inspirerande ord och bilder om du slutade, och jag är säker på att många håller med mig. Men man ska blogga för sin EGEN skull och ingen annans. Det gäller alltid, tycker jag. Jämför också de som slänger upp en massa meningslösa inlägg under dagen bara för att de är knutna till ett avtal. Ovilja till det man gör, skiner oftast igenom.



Oavsett hur du väljer att göra, skickar jag iväg en STOOOR tröstkram så här på förmiddagen!

2010-02-02 @ 11:34:11
Postat av: pernilla

Men herregud!!! Går det att spåra på nått vis då, det måste man ju kunna anmäla! Otäckt och verkligen inte kul!! Vilka sjuka människor det finns:(

Hoppas du fortsätter blogga men det blir ju inte detsamma utan dina fina bilder såklart! Tråkigt!

Kram

2010-02-02 @ 11:47:43
Postat av: Johanna

Det är olagligt och den personen kan/bör du stämma! Det är precis som du säger, tragiskt, att en del väljer att förstöra det som är så fint och bra med nätet!

2010-02-02 @ 12:08:49
URL: http://framtidstankar.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Fy, vad obehagligt! Det är ju både sjukt och sorgligt på samma gång att det finns människor som värdesätter sitt eget liv så lite att de känner ett behov att stjäla någon annans identitet... Det är är verkligen en stor nackdel med internet, att människor så lättvindligt kan göra sådana här saker med hjälp av Facebook etc.



Massor av kramar till dig och hoppas att den här idioten lägger ned asap!!!

2010-02-02 @ 12:11:24
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: martina

fy så läskigt!

om jag minns rätt så tror jag Engla skrev om ngt liknande för ett år sen eller så, att ngn hade tagit bilder på hennes barn och lagt upp ngn annan stans och hävdat att det var deras barn. Jättemärkligt beteende! Jag tror hon löste det genom att göra en vattenstämpel på alla sina bilder...på det sättet kunde hon fortsätta att blogga 'fritt' (som hon själv ville och tänkte sig och så att hennes läsare också fick sina inspirationsbilder till livs;)) men de som tidigare snott hennes bilder fick det mkt svårare då stämpeln var lixom över hela bilden. Man kunde fortfarande se vad bilden föreställde, men med en tydlig vattenstämpel (svag text) som hävdar Englas ägaskap av bilden.



Kanske kan vara en lösning för dig? Du har en väldigt fin klädstil som fungerar som inspiration för många (även om jag själv gärna hade fått än mer inpsirationsbilder på 'jobbkläder' då mina tillfällen för partyblåsa är avsevärt färre;) ) för att inte tala om ert hem som är väldigt snyggt inrett och ger många bra tips oh idéer.



Keep up the good work! :)

2010-02-02 @ 12:23:38
Postat av: Katarina

Hej,

Åh jag vet inte vad jag ska säga! Jag blir helt förstummad över hur människor bär sig åt. Varför? Vad vill man vinna på det? Jag tror på karma, det är min "tröst" när sånt här tragiskt inträffar. Sen är det också så himla synd att det ska finnas människor som förstör inte bara för sig själva utan för alla som bloggar med respekt för varandra och använder det på ett positivt sätt. Jag hoppas att du fortsätter även om du inte väljer att lägga ut privata bilder. Personligen har jag aldrig gillat facebook just för att jag tycker att det är för mycket risker med hur folk beter sig. Kram Katarina.

2010-02-02 @ 12:43:29
URL: http://[email protected]
Postat av: Fru J

men herre gud vilken panik du måste fått! Det är ju inte klokt vad folk tar sig till! Måste vara en sjuk människa som kan med att kränka dej på det viset. Hoppas du kan få distans & känna dej stark igen. Kram

2010-02-02 @ 13:15:32
URL: http://ninal.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!



Jag läser kontinuerligt din blogg och tycker den är riktigt härlig.

Otroligt tråkigt att det som hänt har hänt.

Upphovsrätten gäller ju alla dina foton, oavsett om de uppnått verkshöjd eller inte, något att tänka på.

Hoppas du inte låter dig nedslås, vore tråkigt att inte få fortsätta läsa!



Malin

2010-02-02 @ 13:18:42
Postat av: Suzanne

Hej!



Jag blir väldigt ledsen å dina vägnar och kan helt sätta mig in i din situation då detta hände mig i maj för snart 1 år sedan. Eller rättare sagt så upptäckte min sambo det i maj, och då hade min blogg varit låst i nästan 3 månader. Men många utav bilderna som var inlagda innan låsningen fanns med på den falska sidan, även den på Facebook.



Du har säkert redan gjort det, men annars; Skriv ett mail till Facebook och förklara att profilen är falsk. Så gjorde vi och 3 dagar senare var allting borttaget. Valde även att ta bort min riktiga profil på Facebook i samma veva, alldeles för rädd för att det hela skulle hända åter igen.



Jag kommer att sakna bilder på dig och dina fina outfits, men förstår ditt val till 100% och skulle ha gjort exakt samma sak själv.



Många stöttande kramar från Suzanne



2010-02-02 @ 13:19:07
Postat av: Mathilda

Men FY!

Vilken otäck och tragisk historia. Tragisk för att personen som gjort det här och som helt uppenbart lagt ner otroligt mycket tid på det hela, inte är frisk och behöver hjälp. Otäckt eftersom att det kan drabba precis vem som helst.



Jag har vid något tillfälle fått höra att min blogg är tråkig just för att den innehåller så lite bilder på mig och mina kära. Jag har inte brytt mig nämnvärt, än mindre nu. Det finns ju tydligen folk som använder sig av de bilder som publiceras och i så fall så är jag GLAD över att jag 'snålat' med bilder.



F.ö. tycker jag att du borde göra en polisanmälan om du inte redan hunnit göra en!?

2010-02-02 @ 13:28:42
URL: http://enannandelavstockholm.se
Postat av: Karolina Enström

Du kan ställa in så att bilderna inte är klickbara, då kan man inte kopiera dem.

2010-02-02 @ 13:29:00
Postat av: Tess | Stylish-B.se

Men fy vad hemskt. Varför kan man inte bara låta andras saker vara ifred? Usch.

2010-02-02 @ 13:33:14
URL: http://stylish-b.se
Postat av: yvonne stenberg

vore mycket synd om du slutar med din blogg ...för att en annan person inte har fantasi till att skapa ett eget liv ....din blogg förljer jag varje dag ....måste tillägga att jag kanske inte läser den men det ger mig insperation till mat och inredning med att kolla på bilderna .....älskar guldkanter i livet och ibland (med tillägg oftast) räcker det med att jag läser din blogg

2010-02-02 @ 13:36:44
Postat av: elin

Det va bra sagt!

Dragiskt att en person inte kan stå för den han/hon är.

Personen verkar besatt.. hemskt sånt.

2010-02-02 @ 13:38:42
URL: http://flieo.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men usch så hemskt! Man undrar ju vad det är för människor som gör en sådan sak och varför!! Inte klokt ju!! :(

Stor kram till dig Anna!

2010-02-02 @ 13:43:38
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Jenny

Fy vad trist... Det finns så många sjuka människor ute. Du kan börja vattenstämpla dina bilder så ingen kan stjäla dem.



Kram Jenny

2010-02-02 @ 14:06:23
URL: http://livetsnjutning.blogspot.com
Postat av: Gabby

Det är verkligen tragiskt:( De är väl förmodligen enbart avundsjuka men det måste ju finnas en gräns. Har också tänkt på det att när jag får barn komme rjag inte lägga upp speciellt många bilder på dom..då man aldrig vet vilka dubbel idioter som finns därute:/ fyy Kram söta vännen!

2010-02-02 @ 14:38:58
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Caroline

Nämen vad sjukt! Och fasen vad obehagligt!

Det får en verkligen att tänka till en gång extra...

Hoppas du får bort den personen från FB iaf.

Man kanske ska lägga någon typ av stämpel på bilderna i fortsättningen..?

Lycka till iaf!

Kram

2010-02-02 @ 14:48:24
URL: http://prinsessanspraliner.blogspot.com
Postat av: Anneli

Kan förstå att lusten för skrivet försvinner när en person förstör :/ Jag kommer hoppas att du inte lägger ner bloggen, det är så härligt att läsa din blogg, du har skrivandet i dig :)

Med varma hälsningar

/ en trogen läsare sedan någon månad tillbaka :)

2010-02-02 @ 15:09:57
URL: http://annelilundstrom.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej vännen!



Jag förstår verkligen dina tvivel Anna... Och det är väl något man själv inte tänker på förrän (om?!) man blir utsatt själv. Hemskt obehagligt förstår jag att det är, men jag hoppas att du fortsätter blogga. Vill inte mista en av mina favoritbloggar :(



Annars får du bara skriva text och maila mig bilderna hahaha! :)



KRAAAAAAM

2010-02-02 @ 15:20:48
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Anneli

Usch och fy för dessa sjuka människor som bara förstör!! Stor KRAM till dig!

2010-02-02 @ 15:25:34
Postat av: Pernilla

Hej,

Förstår att det inte är så kul för dig, att någon annan har "snott" din identitet. Tyvärr är det inte första gången som jag har hört om det och jag förstår fortfarande inte poängen med det och vad man får ut av det...borde vara bättre att spela något reality spel som finns på nätet borde ge en större glädje. Hade varit råkigt om du slutade blogga för jag gillar att läsa din blogg. //Pernilla

2010-02-02 @ 15:43:53
Postat av: Isabel

Hej. Jag läser alltid din blogg, men har aldrig kommenterat.. Gud va tråkigt att en människa kan förstöra något för en på det här sättet... Hoppas d går att anmäla på något sätt.. Kram

2010-02-02 @ 15:45:26
Postat av: Johanna

Åh! Har folk inget liv??? Förstår att du blir arg och ledsen. Kram J

2010-02-02 @ 15:50:35
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Jenny

Har följt din blogg ett tag nu, tycker den är bra och den ger inspiration. Tragiskt att människor som den du har "stött" på ska få förstöra så för andra, i detta fall för dig. Det måste vara en sjuk människa. Går det inte att polisanmäla sånt?

styrke kramar från Jenny

2010-02-02 @ 15:53:59
Postat av: Josefin

Detta är totalt absurt att en människan inte har bättre saker för sig än så. Minst sagt stora problem. Otäckt för dig och förstår din situation om att man blir fundersam. Personen i fråga kan själv inte må bra och behöver som du poängterar HJÄLP.



Sköt om dig.

kramkram

2010-02-02 @ 16:48:21
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

Fan va surt!! Att folk orkar hålla på, att stjäla nån annans identitet är väl nästan straffbart?

Nu blir man ju nyfiken över vem skitstöveln är men förstår att du inte avslöjar det så här även om du borde sätta dit henne!!



Hoppas du fortsätter blogga trots detta.



Stora kramar från Ann-Louise

2010-02-02 @ 16:49:49
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Men fy vad trist och otäckt!

Jag blir så ledsen och förbannad för din skull. Inte klokt vad folk håller på med...

Jag hoppas verkligen inte att du slutar blogga nu (men förstår dig fullt ut om det ändå skulle bli så).

Ett tips kan vara att börja "vattenstämpla" bilderna innan du lägger ut dem. Det gör jag ibland med vissa bilder.

Hoppas vi ses här snart igen för jag skulle verkligen sakna dina inlägg!

Stor kram!

2010-02-02 @ 16:54:59
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Sjantika

Måste bara skriva igen, du måste se bloggen om lilla Victor, 1 år och 7 mnd dör han i cancer... Hans föräldrar va med i Aftonbladet, och även i Sjukhuset på TV3. denstarkastestjarnan.blogg.se

Man gråter...

2010-02-02 @ 17:05:46
Postat av: Susanne

Riktigt tråkigt att man gör så här :o( Jag har blivit varnad innan och har därför inte så många bilder på mig och vänner i bloggen. Hoppas du inte beslutar dig för att sluta blogga!!!



Ha en bra kväll

Kramen

2010-02-02 @ 17:23:28
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Frida Andersson

Fy fan va lågt. Hoppas verkligen att du har styrkan att fortsätta blogga och dela med dig av dina fina bilder. Kram

2010-02-02 @ 17:37:08
Postat av: Cicci

Fy, vad hemskt! Jag som trodde att vi vanliga personer skulle bli "skonade" från sånt. Det måste ju ha varit väldigt obehagligt för dig.



Lider verkligen med dig!



Kramae

2010-02-02 @ 17:39:14
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Nu har jag varit inne och kollat och det är ju helt sjukt! 70 bilder....min dotter sa att du skulle anmäla/blocka, hon blev upprörd.

Undrar hur du kom på det,hur fick du veta? Man blir ju sugen på att leta "sig själv". Tror ingen fastnar för mig men du är lite vackrare om man säger så ;-)



Hoppas det ordnar sig till det bästa.



Kramisar

2010-02-02 @ 17:55:53
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Lena A

Men fyy, förstår att du blir sur! Kan du inte polisanmäla människan? Trist att det ska missbrukas av nåt pucko som gömmer sig bakom en skärm och säkerligen är vääldigt avundsjuk på dig...

Stor kram till underbara dig och hoppas det ordnar till sig snabbt!

2010-02-02 @ 17:56:42
Postat av: jessi

Jag såg den här galenpannan som använder dina bilder på facebook. Hur märkligt som helst!



Jag hoppas att du inte slutar blogga på grund av henne/honom utan fortsätter förgylla våra liv. Man ska inte låta dem styra ens liv och förstöra något som man tycker är roligt och givande.

Däremot så tycker jag du ska kolla med polisen om en anmälan. det är ju att stjäla annans identitet när man använder andras bilder o anger sig för att vara den på bilden. måste anmäla till facebook i alla fall så de kan tvinga ta bort den sidan!



Många kramisar till dig!

2010-02-02 @ 18:22:33
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Men gud vad sjukt! Vem gör sådant egentligen? Och framför allt, vad har de för tragiskt liv. Fy!

2010-02-02 @ 18:25:17
URL: http://helaharligheten.blogg.se/
Postat av: Hannah

Vedervärdigt är vad det är...



Jag hoppas att du ändå fortsätter blogga tack vare den unika och läckra bloggare du faktiskt är!



Kan man inte spåra dessa använda foton på ngt sätt?

Kram!

2010-02-02 @ 19:17:20
Postat av: Jenny

Har också haft den tanken ibland att det är rätt så otäckt på något sätt just med ens privata bilder, på en själv. Finns tyvärr många konstiga,sjuka människor. Försår att du blev upprörd & chokad när du fick reda på det. Åhh man blir ju så arg..



Kramar fina du.

2010-02-02 @ 19:30:56
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: J e n [ foto, inredning & katter]

Vattenmärk dina bilder eller gör en logga och sätt på bilden, det har jag börjat med nu när jag börjat fota lite mer "seriöst". Ett tips!



Kram!!

2010-02-02 @ 19:40:36
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Marie

Usch.. så himla trist.. Är det dennes riktiga namn eller? Hoppas du har fått FB att Spärra den personen.. måste kännas väldigt tråkigt och olustigt och tråkigt för oss andra som läser också att en person som är sjuk förstör för alla..Älskar din blogg och den inspiration/energi den ger men förstår dig till 100% om du lägger ner den.. men jag kommer att sakna den då. kram

2010-02-02 @ 19:42:55
Postat av: Jenlen

Tack söta du! Tiden går så fort, lite otäckt nästan. Antar du kikar på Efter halv åtta nu också, ett av mina favoritprogram!

Ha en fortsatt bra kväl..

Kramar

2010-02-02 @ 19:47:09
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: J e n [ foto, inredning & katter]

Du behöver ju inte vattenmärka dem "på riktigt", det gör inte jag. Jag har bara gjort en logga i Photoshop med vanligt text som jag lägger på bilderna. Lite krångligt kanske om man inte är van, men övning ger ju färdighet ;) Loggan behöver du ju dessutom bara lyckas göra en gång :)



kraaam

2010-02-02 @ 19:56:54
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!



Usch vad säger du? Till vilken nytta kan man ju undra? Det är ju det som är så kul med bloggar - attfå se foton .. Förstår om du tar dig en tankeställare ... HUR kom du på det?



kram

2010-02-02 @ 20:05:44
URL: http://tradgatan21.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

FY FAN! Vilka människor det finns, helt galet!!! Kokar alldeles inombords och har all förståelse för dig! Fruktansvärt! Stå på dig! Du är så otroligt klok och varm!

En STOR kram!

2010-02-02 @ 20:10:31
URL: http://mariaanhblomberg.blogg.se/fotodagbok
Postat av: Anna

Nä, FY vad obehagligt! Usch, nu blev jag riktigt skraj. Vad är det för fel på en del???



Kram på dig!

2010-02-02 @ 20:15:35
URL: http://ochliterosa.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Läste ditt inlägg igen nu och blir bara så arg på att det finns människor som förstör för andra (tar bort lusten att blogga) och utnyttjar andra för sina egna sjuka & märkliga syften...



Jag (och många med mig utgår jag ifrån) hoppas ju förstås att du fortsätter att blogga som innan men förstår ju att tvivlet finns där när man får höra talas om en sådan "knäppgök"!



Ang pizzerior så handlade vi hos Bodino på Lugnets Allé 65 och har alltid varit nöjda där tidigare (först köpte vi pizza på Hammarby Allé men efter att ha köpt av en fet kille med byxorna ner vid knävecken så att man såg inte bara hans kalsonger utan mer därtill samt att det var så smutsigt därinne går vi aldrig tillbaks dit...) men efter i söndags så får vi se om jag vågar mig dit igen. Fast det kanske inte var pizzan trots allt (haha, vill nog gärna intala mig det) utan någon annan ondsint bakterie ;-)



Hoppas att du har en mysig kväll, kramar till dig!

2010-02-02 @ 20:22:09
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Gabby

Tack för dina fina ord!=) Är så lycklig & så spänd på att få se mina små bebisar..;) När ska vi träffas fina? Stor Kram!

2010-02-02 @ 20:43:13
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Anette

Hejsan! åh vad tråkigt om du överväger att sluta blogga. Hoppas verkligen inte det. Du ger ialla fall mej massvis med insperation och tips om inredning och mat, men samtidigt förstår jag dej. Vilka j-la idioter det finns där ute. Helt sjukt. Går det inte att typ polisanmäla det? Hoppas allt ordnar sig. Kram poå dej. Anette

2010-02-02 @ 20:49:14
Postat av: Anna

Helt sjukt att någon kan göra så!!! Man blir ju så förbannad alltså.Jag hoppas verkligen att du kommer att fortsätta med din blogg!Även med dina fina bilder:) Ha det bra!

2010-02-02 @ 21:11:43
Postat av: Gabby

Naaw, så gullig du är:) Vad glad jag blir när du säger så ler Mmm hade varit så roligt att få träffa dig. Lova hojta till om du är i malmö & jag likaså när jag är i sthlm! Puss&kram fina!

2010-02-02 @ 21:12:14
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Carolina

Fy vad läskigt!

Men tyvärr får man nog vara beredd på sånt när man bloggar. Det är vanligare än vad man tror.

Jag har en blogg, men den är lösenordsskyddad så klart, eftersom jag enbart bloggar för mig själv. De få gånger jag lägger ut bilder så kopieringsskyddar jag dem alltid för säkerhets skull, när man väl lägger ut dem på nätet så finns de ju där för alltid.

Skulle absolut inte vilja att folk jag inte känner får se bilder från mitt hem t ex, det är alldeles för privat. Läste någonstans att det kan locka till inbrott osv, när folk vet vilka saker man har hemma, de vet exakt vart de står osv.

Tyvärr är det nog många bloggare som inte tänker på detta.

Hoppas du fortsätter blogga i alla fall, med eller utan bilder.

2010-02-03 @ 09:11:55
Postat av: Therese

OMG! Kan nästan inte annat än tycka stackars människa. Det är helt klart tänkvärda ord du skriver och jag har funderat på det där många många ggr.

Må så gott fina Anna. Kram kram

2010-02-03 @ 10:24:33
URL: http://thereseedberg.blogg.se/
Postat av: Tessan

Gud vad hemskt! Men kan du inte högerklicksskydda dina bilder? Kolla in på http://www.designadinblogg.se/2008/april/hogerklicksskydda-din-blogg.asp det borde kanske hjälpa?

Tack för en trevlig och inspirerande blogg annars :).

Må väl!

/Tessan

2010-02-03 @ 18:16:38
URL: http://infinityy.blogg.se/
Postat av: Sofia

Urs och fy så himla sjukt!

Det sista toket på vår jord är ännu inte fött.

Att man orkar lägga ned tid på att göra så är hel obegripligt!

2010-02-03 @ 20:15:10
Postat av: Fredrik

Tips från läktaren till Starwoman.



Tumregel vid internetanvändning:



1. Allt som läggs upp på nätet finns tillgängligt för alla.



...alltså, var inte så korkad så att du lägger upp något som du inte vill riskera visas, på din blogg eller någon annanstans. Sen kan man ju undra vad det finns för intresse i att planka bilder på en vas med tulpaner i.



Det krävs ju inte ett geni för att förstå att enda anledningen till att man skriver en bok, en blogg, gör en film etc är för att få självbekräftelse. Du är inget undantag. So, be careful what you wish for. Nu har du tydligen fått lite mer bekräftelse än du ville.



Avslutningsvis; vilket fantastiskt fin kök du har! Vart har du hittat de där grymt fina ljusstakarna du har i fönstret?



Kramiz



2010-02-03 @ 22:33:06
Postat av: Mirva ♥

Hej Anna!



Ja, jag tänker alltid på det. Jag vill inte att nån sjuk människa skall kunna förstöra för mig! Därför tycker jag att det faktiskt nog är bäst att inte visa så mycket helt enkelt...



KRAM Mirva

2010-02-03 @ 22:44:52
Postat av: Finna

Men fy va obehagligt, skulle ha fått panik om jag hittat nåt dylikt om mig. Vilka sjuka personer det finns - de kan ju inte ha nåt liv! Just därför bloggar jag bakom lösen, där bara de jag har förtroende för och som har en egen blogg får läsa. KRAM!!

2010-02-04 @ 11:02:18
URL: http://www.finna.wordpress.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Fredrik:

Tack för upplysningen ;) Ljusstakarna kommer från Hemtex =) Kram kram

2010-02-04 @ 18:14:20
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0