Sotade ögon




Jag älskar sotade ögon som på Heidi Klum, men det är dock inte helt enkelt att få till själv tycker jag så det ser snyggt ut. Fann i Aftonbladet tips på hur man får till Heidis fantastiska look. Jag ska själv testa inför nästa partykväll. 

1) Preparera huden med en primer som du smörjer in över hela ansiktet och halsen.
2) Applicera därefter en puderfoundation med en stor borste som du för över ansiktet med svepande drag.
3) Markera ögonen med en svart mjuk kajalpenna & rama in ögat längs både den övre & undre frans raden.
4) Välj därefter en ögonskugga i en mörkare lilagrå nyans och lägg skuggan ovanpå själva kajalpennan med en mindre pensel. Sudda uppåt mot ögats globlinje.
5) Dutta sedan en skimrande lös silverskugga i ögats inre och yttre vrår samt under ögonbrynsbenet — det gör så att ögonen öppnas upp och ser större ut.
6) Applicera därefter två till tre lager svart volymmascara.
7) Fixera ögonbrynen genom att doppa en makeuppensel i lite hårgelé eller använd browfix.
8) Dutta på ett aprikosfärgat läppstift på läpparna med fingret för att få ett så naturligt resultat som möjligt.

Voila redo för en partkväll!


Välkommen tisdag! Kommer att sitta i förvaltningsmöte under hela denna morgon och förmiddag. Har dessa möten fyra gånger under året och insåg igår när jag kollade i kalendern att jag missar nästa möte den 11 maj då jag förhoppningsvis istället strosar runt på Manhattan. Har inte riktig förstått ännu att jag om elva veckor kommer att få uppleva New York för första gången, riktigt häftigt ska det bli.

På tal om makeup och skönhetstips, så bokade jag igår äntligen en klipp och slingtid. Så om två veckor ska jag göra något åt detta hår som nu är så långt att jag snart sitter på det. Tycker det är på tok för långt så det ska få sig en uppfräschning när det kommer till både färg och form. Har bokat Stefan på The Venue som vanligtvis arbetar på salongen på Karlavägen, men emellanåt klipper han även här i Sjöstaden har jag fått nys om. Så när jag fann en lämplig tid slog jag till. Har länge varit nyfiken på vad en man kan göra med mitt hår, så nu testar vi något nytt mitt hårsvall och jag och hoppas att vi kommer att bli nöjda med en manlig frisör.

Nu: mot dagens arbete!

Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Anna

När jag har provat att göra sotade ögon på mig själv ser jag ut som en pundare :-( Vore kul att gå till nåt proffs och se om de kan få det att se bra ut.

Jag måste också till frissan. Vill spara till långt hår igen så jag ska bara klippa så lite som möjligt bara för att fräscha upp barret.

Kram

2010-02-16 @ 08:21:34
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej du!



Ja sotade ögon är lite klurigt. Särskilt när man är så ljusa som vi. Lätt att man ser ut som en panda... Dock är denna blogg: http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/ superbra för att lära sig olika sotningar med div färger. Här finns steg för steg bilder, videoinstux o massa bra tips.



Det vore förresten kul att ses över lite vin snart ;-)



Kram kram

2010-02-16 @ 08:33:19
Postat av: Ann-Louise

God förmiddag!!

Småler lite över dina funderingar om en manlig frisör. Vet inte varför men som "gammal" frisör så började fundera på det. Många av våra kvinnliga kunder ville ha en manlig frisör och vise versa. Kanske är det så att man känner att en man måste ju veta vad en man vill se?? Hur som så har alla mina manliga kollegor varit superduktiga och ofta väldigt bra på färglära så det kommer gå strålande. Däremot fick kunderna inget för sitt flörtande då intresset ofta inte låg i det motsatta könet, till mångas förtret ha, ha.

Oj, vad jag saknar frisöryrket nu känner jag =0)



Kram och hoppas det spännande mötet gick bra ;-)

2010-02-16 @ 10:48:38
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Emma

TACK för din fina kommentar! : - )



Sotade ögon är verkligen snyggt. Har dock aldrig testat de själv.. Kanske man skulle!

Hoppas på bild då du testat! ; - )



Önskar dig en skön tisdag!



Många Kramar

2010-02-16 @ 11:50:00
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Therése | Stylish-B.se

Sotade ögon är så otroligt snyggt.

2010-02-16 @ 15:17:12
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Maria

Sotade ögon och ljusa läppar är snyggt. Gud så skönt med klipp- och slingtid. Själv fick jag mitt hår fixat i förra veckan och det kändes riktigt bra. Spännande att testa en manlig frisör som omväxling =)

Ha en mysig kväll. Kram

2010-02-16 @ 16:46:24
Postat av: Zandra

Å men du e ju för gooo!!!

Han tackar så vänligt ;.)

Hoppas dagen din har varit bra o att du hunnit med det du ska :-)

KRAMAR

2010-02-16 @ 17:28:32
URL: http://lillalallas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0