Torsdagen 18 februari


Söta plåthjärtan innehållande praliner från Lindt. 

Under veckan jag var hemma från jobbet kom två st plåthjärtan dekorerade med äkta Swarovskikristaller från Lindt med posten tillsammans med en liten "krya på dig hälsning" Hur gulligt och snällt som helst. Det röda hjärtat innehöll praliner med ett läckert skal av mjölkchoklad som omger en krämig chokladfyllning. Det svarta hjärtat var fyllt med mörka praliner, även dem med en chokladfyllning. Båda varianterna var supergoda, även om både maken och jag ger mjölkchokladen ett liiitet högre betyg. Tack snälla!    


Denna torsdag har fortlöpt utan några större intermezzon. Har bland annat bokat in ett uppföljningsmöte beträffande den skaderevision jag utförde under senare delen av januari. Så det blir till att sätta sig ner med varje handläggare under slutet av nästa vecka och gå igenom resultatet av granskningen. Med denna form av återrapportering ges möjlighet att diskutera vilka punkter handläggaren bör förbättra sig på samt vilka ärenden som har missar av ekonomisk karaktär som kan vara värda att åtgärda. Samtidigt ges också möjlighet för handläggaren att kommentera påpekanden och anmärkningar jag kommer med för att undvika felaktiga och tveksamma slutsatser från min sida. En dialog helt enkelt.

 

Förövrigt insåg jag i morse att både favorit mascaran och mitt puder sjunger på sista versen. Likaså nagellacksremover och torrschampot. Har inte handlat på jag vet inte när, men nu börjar det allt mera suga lite i min shoppingtarm. Får nog bege mig ut en liten sväng på lördag och kika i butikerna för att dels handla för att jag som sagt behöver vissa produkter, men också för att stilla lite av shoppingsuget efter både en och annan inredningspryl och något vårplagg.


Tillsist vill jag gratulera mina älskade barndomsvänner, Kristina och Sofia som båda fyller år denna torsdag - Hipp hipp Hurra!!! Saknar er ♥ 

Ha en skön torsdagskväll, stor kram


Kommentarer
Postat av: Starmama ♥

Hej Anna!



Köpte varsin sådan röd ask till barnen på alla hjärtans dag, riktigt uppskattade och så fick jag också "provsmaka" några stycken ;-)



KRAM Starmama

2010-02-18 @ 17:08:41
URL: http://starmamas.blogspot.com
Postat av: Carolines hemligheter

Vilken gullig gest från Lindt, lite (choklad)lycka i en fin ask sitter aldrig fel :-)



Idag gick jag förbi några schysta klädaffärer vid Mariatorget och plötsligt vaknade shoppinglusten till liv hos mig också... Undrar om det ligger i luften att man blir mer benägen att shoppa när våren närmar sig??? Man kan ju alltid skylla på det i alla fall ;-)



KRAM!!!

2010-02-18 @ 17:21:06
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Maria

Tänkte fråga din om du har något bra tips på torr shampoo? Vilket märke är bra, vart kan man köpa det osv. Och angående ditt tidigare inlägg om att ständigt ändra saker i hemmet så håller jag helt å hållet med dig. Jag är likadan, att ena dagen tycka att exempel att ljuslyktan passar bättre på en annan plats osv. Men de är ju dom där små enkla förändringarna som är bra :-) Här har det också snöat hela dagen, man blir så less. Nu vill vi ha vår!



Ha en forts trevlig torsdagkväll. Kram Maria.

2010-02-18 @ 17:35:07
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack så mycket för ditt svar :-) Då ska jag kika där. Tusen tack.

2010-02-18 @ 18:21:31
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Starmama ♥

Hej Anna, maten var god !!! :-) KRAMIS!

2010-02-18 @ 18:51:35
URL: http://starmamas.blogspot.com
Postat av: Therése | Stylish-B.se

Vad gulligt =)

2010-02-18 @ 19:09:16
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Malin S

Schyrrans av Lindt! De får gärna skicka ask till mig också ;)



Ha en bra kväll! Jag är nöjd med att jag tog med hem genom snöovädret. Åkte till ICA och handlade och mina fotspår var helt igensnöade på den knappa timmen jag var borta. Usch för snön! kram kram.

2010-02-18 @ 19:34:52
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Stämningsfullt

Mumsigt med choklad!

Så vackra rosor och örhängen du har fått!!

Kram.

2010-02-18 @ 20:24:53
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Josefine

Åh vad snällt att få en sån fin "krya på dig"gåva!

Håller med om att Dior är är den bästa mascaran :)



Ha en fin kväll!

2010-02-18 @ 22:25:05
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Ida

Vilka fina hjärtan. Låter smaskens med innehållet dessutom. När du skriver om ditt jobb blir jag nyfiken på vad du jobbar som och vilken utbildning du har? Sånt är alltid intressant. Kramar från Ida

2010-02-18 @ 22:54:47
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Elin

Du har inte drömt, "andra chansen" går mycket riktigt i Örebro :) Funderar på att gå på det, inte så många platser kvar men klart man kommer åt några om man vill! Dessvärre har jag inga schlagerrävar till vänner men den som lever får se :) Är säker på att ni får en höjdarkväll i globen i allafall!



Sen har jag en liten undran, nämligen vilket torrschampoo du använder? :)

2010-02-19 @ 00:51:55
URL: http://dareling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0