Liten kickboxare


Fin tavla i grafiskt tryck från Isa Form

Hjälp vad snabbt helgen gick, redan måndag och en ny vecka har rullat igång för flera timmar sedan. Maken åker iväg på konferens under denna morgon, så det blir för mig att husera ensam i några dagar. Aldrig skoj att vara den som blir "lämnad" kvar allena, men jag jobbar ändå dagtid och kvällarna brukar gå snabbt i sig så vips är det onsdagkväll.

Redan inne på tredje dagen i graviditetsvecka 26. Tiden fullkomligt rusar fram och jag kan inte låta bli att längta allt mer efter vår bebis. Kan bara inte riktigt fatta vart han "gömmer" sig? Så här i vecka 26 sägs  medelkroppslängden vara 35 cm från hjässa till häl, huvudets omkrets nästan 25 cm och barnets medelvikt 900 gr. Men när jag ligger eller sitter så syns det knappt att jag är gravid, verkligen skumt det där. Men att han växer och blir allt starkare i sina små armar och ben är tydligt, för de tidigare så lätta små buffarna börjar allt mer kännas som riktiga kickar emellanåt. Nästan lite obehagligt när han får in en fullträff, men jag är så glad och lycklig för att du växer där inne, så kicka på du även om din mamma tycker det känns liiiite läskigt ibland. Jag älskar dig redan ♥

Nu ska jag fixa några smörgåsar och sätta upp hårsvallet, sedan är jag redo för denna måndag den 23 augusti 2010!

Sköt om er, så hörs vi!

Kramar ♥ 


Kommentarer
Postat av: Elins blogg

Det där blir säkert jättebra ska du se :)



Sv: Jo precis, det var därför jag bara jobbade där EN gång.. haha!



Kramar hoppas du får en fin dag och bra start på veckan!

2010-08-23 @ 07:41:03
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Designing good life - Sarah

Härlig tid! Bara att njuta.

2010-08-23 @ 08:18:52
URL: http://www.designinggoodlife.se/
Postat av: Annie

Jag minns att jag inte heller tyckte att det syntes när jag var gravid med min första i v 27 men det gjorde det enl andra:-) Jag lovar att det kommer synas i v 37 i allafall:-) Hur som helst så fick jag förklaringen att det har att göra med hur livmodern är placerad och hur lång man är i "mellangärdet" En annan bidragande faktor var hur starka magmuskler man har.



Njut dessa veckor, dom är dom allra bästa i en graviditet!



Önskar dig en fin vecka

2010-08-23 @ 08:30:25
Postat av: Malin S

Visst är denna ISA illis alldeles underbar! Exakt i samma vecka som du är nu så hade jag också denna illis som bild till ett blogginlägg. Det är kanske är någon mental process att man liksom tilltalas av denna bild under denna tid =) Innan stora magen kommit så längtar man efter den. För i typ vecka 38 är man ganska så nöjd med sin hydda och längtar bara tills bebisen kikar ut.



Jag fick världens alienkänsla när Amy kickade. Det som verkligen var creepy (fast underbart på samma gång) var när jag magen liksom buktade ut och rörde sig. Då var jag tvungen att inte reflektera FÖR mycket över vad som låg därinne. Ett levande liv inne i min kropp! Läbbigt! Men alldeles alldeles supercoolt på samma gång.



Ha en toppendag söta du! kram.

2010-08-23 @ 09:38:12
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Jenny

God morgon fina du! Ja tiden går så hiskeligt snabbt förstår att du längtar dom bara den.hoppas du haft en bra helg verkar så som ja sett och att du får en bra start på denna veckan! Kram

2010-08-23 @ 10:14:06
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Ninnie

Hejsan Anna!



Tänkte skriva till dig igår och tacka för tipset!

Vilken härlig butik det var, massvis med läckra saker till hemmet! Kanon priser med, man såg ju absolut inte att det var någon skråma eller liknande på! Skall åka dit igen i veckan och handla på mig hela serien då vi kom dit lite sent sist innan det stängde! Kul att få tips! Säg gärna till om du har fler butiker att tipsa om, vi har ju som sagt väldigt lika stil! Roligt!



Kul att hitta en blogg som man känner igen sig själv i! Både inredning och graviditet! Som jag märker är det erat första barn?

Ja, nu är det inte många dagar kvar för mig. Men känns ändå som en evighet.

Men ändå går tiden så fort! Ni väntar också en liten pojk? Har ni funderat på namn och så? Vi väntar en liten Noah, bestämt och klart! haha :)



Vi hörs och ta hand om dig och magen! Kraaam!

2010-08-23 @ 13:16:55
URL: http://misscandlee.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hoppas att han/hon inte lägger sig tillrätta och kickar på något revben när den blir större. Det gjorde min son och det känndes som att revbenet skulle gå av. Men det är ändå mysigt på något sätt. Passa på och njut för det är bara med första barnet som man har tid att njuta helt och hållet!

2010-08-23 @ 15:48:54
URL: http://resangenomlivet.blogspot.com
Postat av: Nina - Glamourmamman

Underbar bild :-) Som sagt, njut av att du knappt känner av att du är gravid! Förutom genom kicksparkarna då ;-)



Kram Nina

2010-08-23 @ 18:35:57
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0