Mot torsdagsdaten


Eftersom Caroline har fyllt år under sommaren tycker jag att
en present är på sin plats...

Snabba ryck här denna eftermiddag. Precis hunnit med den i förväg planerade svängen om en av de dyraste Coop butikerna i Europa som vi har här i Sjöstaden för handling inför morgondagen.

Fick nästintill ett hysteriskt utbrott över alla skrikande ungar i butiken, plus att vissa vuxna i denna stadsdel är bra självupptagna och minst sagt dryga. Tog människan före mig vid charken över tio minuter (jag skojar inte) att dividera och fundera över vilken salami de skulle ha. Herre gud, köp en vakuumförpackad korvjä%&#¤ så andra som vet vad de ska ha kan få handla malde i min skalle under de långa minuterarna jag stod där och väntade och såg hur tiden rann ifrån mig.  

Inte ofta jag tappar humöret, men den tänkta snabba shoppingrundan drog ut rejält på tiden. Nästan på gränsen att börja grina när jag gick hem, men tog mig samman när jag insåg att jag vägrar gråta över en salami ;-) 

Nu är jag i alla fall hemma på en snabbvisit. Ska bara byta om och skriva klart detta inlägg för att sedan bege mig ut igen för att möta upp Caroline som är min torsdagsdate. Ser framemot kvällen och känner mig vansinnigt hungrig (säkert en anledningen till mitt dåliga humör/tålamod). Menyn har jag som i många andra fall redan tjuvkikat på en sväng och det lutar åt grillat scampispett med hummerrisotto och mascarponeost. Låter precis som det kommer att passa mina smaklökar denna torsdag, mums!

 

Ha en fin kväll!

 

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Mirva ♥

Hihi Anna! Därav anledningen att vi inte saknar tillbaka till Sjöstaden efter att ha bott där x antal år :D



KRAM!

2010-08-19 @ 18:17:38
Postat av: Susanne

Tror att graviditetshumöret slagit till, helt normalt :o)

Hoppas du får en trevlig kväll.



Kramen

2010-08-19 @ 18:46:47
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God kväll! (-Ovanligt att jag kommenterar kvällstid denna gång, fniss!)



Kan inte låta bli att le -det du berättade låter precis som mig när humöret har dalat rejält och ofta är jag då -just det; hungrig!

Och detta med att man kan reta sig så på att andra kunder kan ta enorm tid på sig, och stå i vägen utan att flytta på sig brukar jag tycka, samt skrikande ungar uppepå det. Att man får betala 20 ggr mer i just den butiken, än i någon annan man hellre väljer, brukar inte göra saken bättre direkt. Känner även igen känslan sedan att man vägrar gråta över en så löjlig grej! ;)



Men håll med om att det var skönt att få häva ur sig lite i ord efteråt? Då känns det lite bättre sen. Som jag sa häromdagen, uttryck är viktiga för oss människor. :)



Massor kramar till dig, bästa Anna!

2010-08-19 @ 19:52:07
Postat av: Anonym

Haha jag skrattade gott åt ditt inlägg ja jisses en del är bara för mycket och ja köp vakumförpackad hihi. Hoppas kvällen blir mysig

kram!

2010-08-19 @ 19:57:53
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Ha ha inte ska du låta någon få dig att gråta över en salami, men jag förstår frustrationen.



Hoppas ni har en trevlig kväll!



Kramar

2010-08-19 @ 21:23:18
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Nina

Vi bojkottar ju numera lokala dyr-Coop. Inte för att jag är så särskilt förtjust i Lidl heller men om jag måste rusa och köpa något så besöker jag hellre sunkiga tysken än dyra kooperationen! Förstår verkligen din reaktion, man behöver inte vara gravid för att ilskna till i den där butiken. Det räcker med att vara människa med IQ över 80... ;)

2010-08-19 @ 22:11:22
Postat av: Carolines hemligheter

Tack igen för ikväll och för de fina presenterna! Just nu sitter jag i TV-soffan och äter upp de härliga pralinerna (jag kunde inte hålla mig, hihi) och dricker thé :-) Sov sött & hälsa tack för ikväll till maken också!



KRAM

2010-08-19 @ 22:25:34
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Mirva ♥

Kan förstå dig, för vissa här är helt >"blåsta" och så uppe i sig själva så man spyr, ursäkta men så är det.. Dessa förstår jag att du inte saknar, det skulle inte jag heller göra ;-) Kramis



Susanne:

Ja kanske det ;-) Hihi! Stor kraaam



Rebecca:

Ja det hör inte till vanligheterna att du kommenterar på kvällarna ;-)



Ja här i detta området finns det vissa människor som går runt i någonslags vakum och är så självupptagna och har så svårt för det. Drygt är bara förnamnet =) Kraaam och godnatt!



Nina:

Jag/vi handlar mycket sällan på Coop i Sjöstaden och efter denna dag kommer det dröja ett bra tag =) Vi brukar handla mest på ICA i Sickla, tycker om den affären, men eftersom jag bara skulle ha några saker så tyckte jag det var smidigt att kila in där påväg hem från jobbet. Kramar



2010-08-19 @ 22:29:03
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Nina

Vi brukar också åka iväg, fast vi kör till ICA Maxi i Nacka eftersom jag avskyr att parkera i Sickla. Fast nu på sistone har vi faktiskt börjat beställa hem maten, då slipper man alla puckon! Hehe...

2010-08-19 @ 22:40:01
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Annica

Hihi, låter otroligt likt graviditetshormoner tycker jag =)

Hoppas du fick en trevlig kväll!

Kram Annica

2010-08-19 @ 22:52:49
URL: http://annicaostlund74.blogspot.com/
Postat av: Rebecca igen

God Morgon!



Ville säga bara just detta (god morgon) samt hoppas att du får en fin fredag. Och hoppas torsdagsdaten blev trevlig, men jag kan inte tänka mig annat. :)



Massor kramar!

Ps. Idag är den första veckan efter semester till ända, för vår del här hemma. Märkligt egentligen, vad snabbt man kommer in i det vanliga ekorrhjulet! ;)

2010-08-20 @ 05:44:29
Postat av: VillaW

Ha ha ha =D Underbart inlägg! Vet inte om det är graviditetshormoner el ej för visst kan vissa människor driva en till vansinne men som du skrev- bäst att 'rise above' och inte skrika åt dem och gråta över salamin =) Själv blev jag väldigt tålamodig när jag var gravid tvärtom vad jag trodde [men det försvann efter förlossningen o det är jobbigt att vara otålig och amningsförvirrad ;O] Kram/ Helena

2010-08-20 @ 10:22:38
URL: http://www.villawonderful.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0