A piece of Ants


Nu är några meter av tapeten "Myra" från Sandbergs 
sammarbete med tidningen Family Living äntligen min.


Tapeten är sååå söt. Kommer att bli perfekt material till de
barntavlorna jag tänkt fixa fram i höst.   

Idag har det bland annat blivit en sväng till Sickla Köpkvarter. Hade nämligen ett paket att hämta ut, ett paket innehållandes en halv rulle av Sandbergs tapet "Myra" som jag skrev om i ett tidigare inlägg. En snäll bloggläsare hörde av sig då hon hade en bit över efter att de hade tapetserat en fondvägg i sin sons rum. Så nu har jag några meter som räcker till de tavlor jag tänkt fixa framöver. Tack snälla Cornelia för att du hörde av dig! Tapeten är verkligen jättesöt och kommer att bli alldeles perfekt.

Förutom att jag tycker om motivet med de söta små myrorna, så gillar jag även att forgivaren har haft följande tanke bakom sitt motivval: "Det finns ett fint symbolvärde med myror, de är starkare än de ger sken av och ställer upp för varandra. Det finns även en röd myra bland alla svarta på tapeten som visar att det även är ok att sticka ut hakan ibland". Tänkvärt tycker jag!  

Vad har annars hänt denna lördag? Jag vet att man inte ska klaga, men nog har det väl ändå varit i varmaste laget häromkring? Jag flöt totalt bort så fort jag klev ut genom ytterdörren tidigare i förmiddags. Så efter några timmar utomhus valde jag faktiskt att bege mig hem igen för att istället njuta en stund här hemma på balkongen i skuggan. 

Är så sugen på kräftor denna kväll. Ångrar att jag inte köpte med ett gäng färska när vi var och handlade. Fingrade på hinken, men det får väl bli en annan kväll. Ha en mysig lördagskväll, så hörs vi imorgon igen. 

Kramar/Anna ♥ 

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad härligt att du fick tag på tapeten, bra med blogg ibland! Jag tycker att det är så kul att ni kallar er lilla för myran, vår lilla Tyra går ju även hon under det smeknamnet även om det användes mest när hon var bebis. Hon såg då verkligen ut som en liten myra.



Smart där att bara hoppas att bebisen finns där en dag utan själva förlossningen. Kommer du på hur det ska gå till, let me know ;-). Med Tyra snittades jag, så det blir en första förlossning även för mig. Pirrigt!



Kram i värmen!

2010-08-14 @ 17:58:50
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Tänk vilka snälla bloggläsare det finns därute! Tapeten kommer bli superfin att göra små barntavlor av och jag håller med dig om att budskapet var riktigt tänkvärt!



Ha nu en mysig kväll där hemma! Kram /Miia

2010-08-14 @ 18:00:46
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Zandra

Å vad roligt att du du har fått tag på en bit tapet, kommer bli super duper i Myrans rum! :-) Snälla läsare du har!



Ja Puhu vilket väder, jag klarar tyvärr inte av den här värmen när jag är i de här välsignade tillståndet så de blir skugga, fläkt o helst inomhus :-)

Fick som migrän attack idag igen, o de har jag inte haft på de här senaste 3 veckorna då de har varit svalare.. så jag vet inte om de hör ihop? Bara vila enligt BM order.

Ha en fortsatt härligt helg tjejen!

KRAM

2010-08-14 @ 23:00:23
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Jenlen

God morgon! Håller med att de varit riktigt varmt nu i helgen men äskade och blixtrade igår så hoppas de var lite urladdning att de blir lite svalare.va fin tapet och aldrig tänkt på de men vilket fint symbolvärde med myrorna så rätt ju.hoppas du får en din dag! Kram

2010-08-15 @ 09:11:19
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Myror är sött och den där tapeten är verkligen fin. Jag gjorde en myrtavla i somras, men har inte riktigt kommit på om den är fin bara som den är eller om något ska läggas till på den...



Hoppas du har en skön helg! Kram

2010-08-15 @ 10:58:48
URL: http://hannasvardag.blogg.se/
Postat av: Sofie

Gud så sött! Lyllo er som får inreda barnrum! :)

Nu finns babyuggsen i butik hos H&M men de såg allt bättre ut i katalog än i verkligheten... Åh det är så mycket som måste införskaffas just pga att vi får höst/vinter bebisar. Och det är en hel djungel att sätta sig in i vad som behövs och vad man kan vara utan. Idag hittade jag åkpåsen number one, bara det att den kostar 1399. Herregud. Det är gratis att göra barn, men att skaffa är en helt annan sak... (men jag vet man måååste inte ha det värsta och bästa, meeeen. ..) ;-)



Ha en jättefin söndag! Hoppas det inte blir lika varmt idag som igår. Det var roligt att se dig på helkroppsbilden med din fina mage! :) Visst är det mysigt att vara gravid, i love it!



Kramar Sofie

2010-08-15 @ 11:34:08
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Annas inspiration

Jätteroligt att du fick tag på tapeten!!!



Många kramar!

2010-08-16 @ 06:22:05
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Jossan

Ååååå vad fin, vart hittade du den?

I min tapetbutik sa det att den inte fanns längre.

Hejhej Jossan

2010-08-27 @ 21:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0