Tummen upp & tummen ner!



Gillar inredningen på salongen jag går hos, mycket går i vitt.

Onsdagen är redan här vilket betyder att det dels är mitt i veckan, men också att maken kommer hem från sin konferens denna kväll, mysigt! Först ska jag bara arbeta några timmar för att därefter hinna förbi frisören en sväng, äntligen. Så tummen upp för det!

Är snart ett halvår sedan jag besökte salongen The Venue sist. Då låg det fortfarande drivor med snö på gatorna och man hade hela våren och sommaren framför sig. Nu går det mot höst och andra tider närmar sig och jag är omåttligt trött på håret som det är just nu. Måste se till att få det klippt en bra bit för det känns för långt. Har en tanke i huvudet hur jag skulle vilja ha det, men måste rådfråga frisören först. Bara för att en klippning är snygg på en person betyder ju det inte automatiskt att det passar alla. Man måste räkna in både hårkvalité, ansiktsform och stil och det där kan frisörerna bättre än jag. Hoppas att Stefan kan trolla fram det bästa som passar mig. 

Tyvärr blev jag besviken på IKEAs nya katalog. Tyckte alltid förr att det var så kul att bläddra i den när den kom, men blev lika besviken i år som jag blivit de senaste åren. Så oerhört röringa miljöbilder att man inte ser skogen för alla träd som man brukar säga. Några små godbitar fann jag, men som sagt det är alldeles för röriga miljöer på deras bilder vilket gör att jag knappt tycker att någonting är snyggt (för man ser inte vad som är vad). Så tyvärr enligt mitt tycke tummen ner för årets katalog!

Nu måste jag kila, ha en fin onsdag så hörs vi!

Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag tycker att det ofta ser mysigt, personligt och ombonat ut, inte rörigt. Men smaken är ju olika.



Hoppas du får klipptid och blir nöjd. Det är precis så, man kan ha en bild som du säger men det är ju inte alltid man passar i det. Svårt! Lycka till i alla fall



2010-08-25 @ 08:12:42
Postat av: Anna i Helsingfors

Ska bli spännande att se din nya frisyr!



2010-08-25 @ 08:15:13
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

Ooooo spännnade med ny katalog

Den har inte landat hos oss än - Nyfiken!



Må gott



Maliin

2010-08-25 @ 08:21:00
URL: http://www.qreate.se
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anneli:

Visst är det härligt att vi alla har så olika tycke och smak. Jag som sagt hade fått panik om det hade sett ut så där i mitt hem som mycket gör i katalogen. Tycker inte alls det känns ombonat, alldeles för belamrat med både saker och möbler, men smaken är som baken som sagt ;-) Kram

2010-08-25 @ 08:22:46
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Camillasnyahem

Vad skönt att få håret fixat, behövs här med kan jag säga.



Jag har läst en hel del ris om Ikeakatalogen hos bloggare, blir lite nyfiken på att kika i den själv.



Hoppas du får en fin dag!

2010-08-25 @ 08:45:45
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Sofia

Jag blev faktiskt besviken på att det var så få nyheter i år även om det finns få saker som jag gillar så mycket som att bläddra i the Holy Bible ;)

2010-08-25 @ 08:51:07
Postat av: Rebecca

God Förmiddag!



...Och eftersom jag alltid inspireras så mycket hos dig, kan jag inte låta bli att kika in här, så som jag ofta gör i paus på jobbet. :) (Du ska veta att du är en guldkant i min vardag!)



Åh, vad ljuvligt med problemet att känna att håret är "för långt". Går ju att råda bot på! :) Värre när det växer dåligt! ;P Tycker att du har oerhört vackert hår och skulle gärna ha likadant själv. Vet att mycket beror på gener, men lite ledsamt är det att syrrans hår alltid växer om mitt, trots att hon "misshandlar" det en del. snyft



Hum, jo känner igen det du beskriver om IKEA-katalogen. Väntar fortfarande på min, men då förstår jag att de inte ändrat konceptet. Har också svårt att urskilja saker när det är rörigt och blir rent utav stressad av sånt. :( Tur man kan göra som man vill hemma. :)



Massor onsdags-kramar!

2010-08-25 @ 09:03:50
Postat av: Pillan

Härligt med frissabesök, ser att min utväxt börjar göra sig påmind också...! Håller med riktigt snygg inredning, gillar de höga speglarna!

Kram PIllan

2010-08-25 @ 09:09:52
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Sanna

Lycka till med frisörbesöket, skoj med ev liten förvandling nu när hösten närmar sig...

Barnvagnen (med snöhjul, hihi) kommer bli perfekt! Snyggt färgval :)

2010-08-25 @ 10:54:01
URL: http://www.litenkvinna.blogspot.com
Postat av: Camilla

Skönt att få håret fixat :-) Själv gjorde jag slingor i mitten på sommaren och har nu en jädrans utväxt, som inte bli bättre av att jag inte kan bestämma mig om jag ska fortsätta slinga el bli mörk tillbaka.



Ang ikea katalogen kan jag bara hålla med, väldigt rörigt emellenåt. Det var ett bra uttryck du hade iaf, det sammanfattade det hela bra ;-)



Stor kram till dig! /Camilla



2010-08-25 @ 11:01:57
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej på dig! Hoppas allt är väl med dig. Kände precis som du att IKEA katalogen inte var någon höjdare i år. Hittade också några småsaker som kanske får följa med hem nästa gång jag besöker butiken. Vilka små godbitar hittade du (är lite nyfiken)?

2010-08-25 @ 12:56:47
Postat av: Katarina

Håller fullständigt med om Ikeakatalogen. Rörig är bara förnamnet. Mio däremot var riktigt trevlig tycker jag.

Kram/Katarina

2010-08-25 @ 15:19:04
URL: http://ekologiskskonhet.com
Postat av: Johanna

Besökte också frisören idag, hoppas du blev nöjd. Idag landade även IKEA-katalogen hos oss men jag har inte hunnit kika i den än. Kram Johanna

2010-08-25 @ 17:55:52
URL: http://nyabebisar.blogspot.com
Postat av: angelica

Hej

Hoppas du mår bra och att er lilla skatt växer och mår bra i magen. Vad härligt att du ska bli mamma du har en spännande tid framför sig! Hoppas frisyren blev bra längtar så efter att klippa och färga mig. Ska snart på bröllop så då vill man ju vara extra fin.

Undrar om du har något tips på hur man lätt kan sätta upp håret lite av luggen sidhåret för att sedan har lite nersläppt?

kram

2010-08-25 @ 17:56:04
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag håller med, var och kollade på ett par glas idag, när jag hittade dem visade sig att det var i plast. Stor stor besvikelse!

2010-08-25 @ 21:04:40
URL: http://husligt.se
Postat av: Maria

Fin du blev i håret, vad hette frisören du gick till?

2010-08-27 @ 15:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0