Mitt första second hand fynd



Sötaste pekboken i svart & vitt från Raben&Sjögren.

Jag går väldigt sällan in i second hand-butiker eller på loppis. Men när jag av en slump gick förbi just en second hand för barn här i Sjöstaden fick jag syn på denna svartvita pekbok med titeln "Mina fina djur" i skyltfönstret, så kunde jag bara inte motstå. Så för några få tior blev den min eller rättare sagt lillmyrans

Är så nöjd med mitt lilla fynd och tänker redan nu på hur den snygga boken kommer att passa perfekt på den fina vita hyllan som myrans snälla morfar har snickrat och målat till honom och som nu står och väntar på att framöver få komma upp på väggen i hans blivande rum. Tänker även på den dagen jag och myris för första gången ska bläddra i boken och jag ska lära honom alla djuren. Sött!

Så är det fredag, sista arbetsdagen och ännu en vecka är att bocka av. Galet har till och med hunnit passera de där magiska 100 dagarna kvar till BF med två dagar märkte jag igår kväll. Så nu är det två siffrigt som gäller, ynka 98 dagar kvar. Minns när det var 100 dagar kvar till vårt bröllop och HUR SNABBT de de där hundra dagarna gick och here we go again alltså..

Förresten, någon som såg programmet "Carola i Dalhalla" igår? Mycket kan man säga och många åsikter kan man ha om henne, men shit hon sjunger verkligen så håret reser sig emellanåt. Jag blev helt fängslad där ett tag, måste nog se/lyssna till programmet en gång till på TV4 play i helgen. 

Nu ska jag sminka mig och äta en tallrik yoghurt. Känner mig extra hungrig denna morgon, någon liten som stjäl energin tror jag bestämt. Nästan som att ha en liten mask i magen ;-)

Ha en ljuvlig fredag och en fin helg!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Zandra

Ååå vilken söt!! Ett riktigt fint fynd måste jag säga! :-)

Å härligt att passerat de magiska 100 dagarna, känns ju så mkt "lättare" när man är nere på 2-siffrigt hihi! Måste nog räkna fram hur många dagar jag har kvar, dålig koll där känner jag.. illa illa ;-) Hoppas du får en mysig fredag o att du får mår bra!

KRAM

2010-08-27 @ 08:39:48
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Vilken söt liten bok! Jag instämmer om Carola, hon har i alla fall en av de absolut vackraste stämmorna i landet =)



Ha en mysig fredag, kram!

2010-08-27 @ 09:02:18
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Rebecca

God Förmiddag!



Ja, man kan faktiskt hitta en hel del kul på 2hand! När jag var yngre tyckte jag det var lite läskigt med "andras gamla grejer", men när jag studerade blev det en del inköp, främst möbler.



Nu skannar jag och karln regelbundet av butikerna och ofta kan vi fynda böcker vi gillar. Nu skänker vi dessutom ofta dit, så gott som varje gång vi rensar ur hemma. Superbra!



Massor kramar!

2010-08-27 @ 09:19:47
Postat av: Pillan

Roligt med fynd! Barnloppis låter spännande, är inte heller nå bra på att göra "använda" fynd! En del är ju specialister på detta... Du blev verkligen snygg i håret otroligt fräscht:)

Trevlig helg/PIllan

2010-08-27 @ 10:19:29
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Nej men! Den boken har vi också här hemma! Köpte på oss ett gäng pekböcker i somras och däribland denna. Love it!



Har en väldigt stark känsla av att "räkan" och "myrans" rum kan komma att bli väldigt lika ;)



Ha en fin fredag!



Kraam kraam

2010-08-27 @ 11:13:40
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: lena och Tilde

åh vilket fynd :-) Den boken är superfin. Vet att jag också kikade in i den butiken i sjöstaden några gånger. Fyndade bland annat böcker :-)



Supersnygg du blev i håret föressten.



2010-08-27 @ 13:39:32
Postat av: Nina

Den var ju vrålsöt! Måste ge mig ut på jakt efter en sådan nästa vecka, min plutt måste ju också lära sig alla djur! Han börjar nog ana vad en hund är men det räcker ju inte så långt...

2010-08-27 @ 18:08:49
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Therese

Hej min fina vän!! Vad fin du blev i håret..=) Hoppas ni får en bra helg och att du känner dig lite mer prioriterad.. Stor varm kram och tack för att du finns!!! Kramar

2010-08-27 @ 18:25:43
URL: http://smastadensvardagsliv.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

Det ska börjas sent.....men loppis är kul!



trevlig helg!



Kram (hoppas du har sällskap ;-))

2010-08-27 @ 19:43:01
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: angelica

Hej

Vilken söt bok.

Ja Carola har alltid varit min favorit har aldrig förstått varför så många hackar på henne. Jag delar kanske inte min tro med henne men som du säger den rösten är likt en ängels röst.

kram på dig!

2010-08-27 @ 19:46:02
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Linda

Söt bok... trevlig fredag!

2010-08-27 @ 20:01:14
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Kati

Mycket bra köp! Den boken är fortfarande en favorit hos oss :-)

2010-08-27 @ 20:13:02
Postat av: Susanne

Jättefin bok!

Ja nu går tiden fort, snart ligger du i soffan med myris på bröstet :o)



Ha nu en trevlig och superskön helg

Kraaaam

2010-08-27 @ 20:28:31
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: sandra

Vilket fynd du har gjort!

2010-08-27 @ 20:49:54
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: anna p

Så kul när du visar upp vad ni köpt till myran. Berätta gärna mer hur ni tänkt ang barnrum, älskar sånt.



Kan du inte visa upp lite andra vinklar på lägenhetern. Älskar att ni har det så rent och snyggt med var sak på sin plats. Med två små i huset är det ett ständigt kaos här.

Är såå nyfiken på hallen, köket en vardag in action, badrummet dusch/bad, tvättmaskin hur är de staplade. Ja allt sånt där vardagligt som kan förfula hemmet för en. Söker nämligen inspiration och iom att ni har det så snyggt så är jag säker på att dessa ytor också har allt på sin plats. Så om du vill får du gärna dela med dig.

Nyfiken även på hur du förvarar dina smycken,parfymer, handväskor osv. Gärna fler bilder från garderoben också.



Skriv gärna mer om bebis,var inte rädd för att någon ska tycka det blir för mkt som du skrev i ett inlägg. Det är ju det finaste och viktigaste i ert liv nu. Skriv precis hur mkt du vill om ämnet. Jag läser gärna om det ;) Och föredrAR att läsa om myris för den delen med :)



Ha det gott!

2010-08-28 @ 03:50:57
Postat av: Carolines hemligheter

God morgon! Hoppas att du hade en riktigt lugn & skön kväll igår, här hemma blev det liggläge med en dansk thriller som vi spelat in (när det var knappt 10 minuter kvar av upplösningen försvann bilden från inspelningen,vansinnigt irriterande vill jag lova...) samt hamburgare från Max för min del :-)



Idag är det ju helt underbart väder i Sjöstaden, hoppas att du/ni får en härlig lördag!



KRAMAR

2010-08-28 @ 07:55:12
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: nadia

Jag besökte faktiskt den butiken i dag och är, precis som du ovan vid andrahandsmarknaden, men måste säga att dem hade väldigt mycket fint där. Boken som du fyndade är verkligen jättefin, köpte en sådan till en vän när hon fick sitt första barn för några månader sedan. Ha en bra helg!

2010-08-28 @ 22:38:00
URL: http://byhappyfamily.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0