Skärtorsdag


Påskris på köksbordet passande så här på självaste Skärtorsdagen.

Skärtorsdag idag och påsken 2010 har härmed inletts (känns inte särskilt länge sedan det var jul & nyår). Blir en vanlig arbetsdag idag med liten extra påsktouch. Påskbuffe i matsalen med ägg, jansson och annan påskrelaterad mat. Ligger även ett stort påskägg med godis på fikabordet som högsta hönset (var ju lite roligt skrivet nu i påsktider ;-) lämnade igår innan hon gick på en veckas semester. Jag har dock inte varit sugen på godis på flera veckor. Jag är i o f s ingen stor godisråtta i vanliga fall heller, men visst slinker det ner en och annan godis ibland. Men som sagt inget sug alls det sista så får väl se om det blir något påskgodis eller inte för min del.  

Igår såg jag första avsnittet av nya säsongen av mysiga "Leila Bakar". Var dock en ren slump att jag fick på programmet, satt bara och zappade mellan kanalerna vid nio tiden och vips så var söta Leila i rutan. Hon bakade både påskmuffins med små "fågelbon" med ägg som topping. Belgiska våfflor i två olika varianter. En med jordgubbar och en med mörk- och vitchoklad samt en snabbt ihopsvängd dessert med saffranssabayonne. Såg ljuvligt ut alltihop och piffigt som vanligt när Leila är igång och bakar.

Nu är det dags att ta tag i det sista och bege mig ut. Maken ligger kvar i sängvärmen så det var ju bra mycket svårare att kliva upp för min del idag. Önskar er en underbar Skärtorsdag och trevlig påsk ni som ska resa iväg, lova köra försiktigt!

Påskkramar ♥


Kommentarer
Postat av: Miia - There´s no place like home

Vad fint du påskpiffat! Ungefär samma stuk här hemma ;)



Skönt att jobba sista dagen idag för dig. Sambon jobbar också idag, så jag njuter av min lediga dag här hemma på egen hand. Men ikväll blir det god mat & något gott i glasen för att fira in långhelgen.



Glad påsk Anna! Kraaam /Miia

2010-04-01 @ 12:47:39
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Alexander

Ha en trevlig skärtorsdag!

Halvdag idag kanske?



Hur firar ni påsk, hemma eller på 17 familjemiddagar?



/A

2010-04-01 @ 13:26:31
URL: http://www.maxiander.se
Postat av: Maria

Vill önska dig en riktigt fin påskhelg. Ska ni vara kvar i stan eller åka bort? Njut massa av lediga dagar =) Kramkram

2010-04-01 @ 13:27:26
Postat av: Camilla

Stilrent och inspirerande som vanligt! Finfint med andra ord! :-)



Tusen tack ang huset! Känns bra att lämna innerstaden för landet efter 7 år, speciellt nu med tanke på Bianca. Tillgång till huset får vi i mitten på maj, så nu är det mkt inredning i tankarna. Har en ganska klar bild över hur jag (vi är nog bäst att skriva haha) vill ha det, så nu gäller det att förverkliga det hela, men ett spännande projekt helt klart!



Fortsatt trevlig skärtorsdag! Stor kram/Camilla

2010-04-01 @ 15:33:10
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Men åhhh jag missade Leila igår...typiskt!



Vill bara önska dig en härlig Påskhelg!!



Stor påskkram till dig!

2010-04-01 @ 19:02:10
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej goa Anna!



Ville bara titta in och önska GLAD PÅSK!



Hur har det gått med köket? Blir ni utan vatten, spis och diskbänk under påskhelgen, eller kan ni använda köket dessa dagar? Jobbigt om ni inte kan det, men å andra sidan är det ju fullt "lagligt" att skämma bort sig med goda middagar ute då! ;)



Massor kramar!

2010-04-01 @ 19:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0