Första april



Köpte med mig minipåskliljor hem från jobbet. De ska få
sig en större kruka imorgon. Denna lilla krukan från Cult
Design brukar jag använda till färska örter, perfekt storlek.  

Första april idag och jag trodde in i det sista att jag hade lyckats undkomma att bli lurad, men maken drog en vals om att rörmokaren inte dykt upp som han skulle och när älsklingen hade ringt firman sa de att det hade blivit missförstånd och att de först nästa fredag hade tid att fixa vårt vatten. Jag gick i taket totalt i bilen kan jag meddela haha! Maken skrattade gott åt min upprördhet när han finurligt sa "april, april". Jag trodde på honom så jag erkänner han fick mig ;-) När vi kom hem så var allt på plats och vi är så nöjda båda två. Nu är det bara lite finlir som vi ska fixa själva kvar, men själva kökets funktion fungerar som det ska, toppen!  

Har varit ganska så segt att arbeta idag. Så oerhört tomt på avdelningen, ekade i korridorerna och tiden har gått superlångsamt. Tillsist kunde jag äntligen packa ihop mina saker och maken hämtade upp mig och nu är det äntligen några dagars påskledighet som gäller för vår del, så härligt!

Idag har vi satt på sommardäcken på bilen, nu ÄR det vår! Har även köpt hem söta minipåskliljor i kruka samt en små pärlhyacinter, perfekt påskigt/vårigt! Nu har vi precis ätit tacos och jag har druckit en massa påskmust som maken hade köpt till mig idag. Så gott! Hoppas på vårväder med sol och varm temperatur de kommande dagarna, men jag vet inte alls hur prognosen ser ut.

Önskar er en bra skärtorsdagskväll! Här blir det en lugn kväll.  

Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Zandra

Hihii vilken make du har! :-)

Hoppas du får en fortsatt härlig kväll.

Skål i påskmust :-)

Kramar

2010-04-01 @ 19:59:22
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Sabina

Tack för cheesecake receptet :) Kan du även ge receptet på chokladtårtan du bjöd på din födelsedag, för den såg så smarrig ut på bild :)Tack Anna ;)

2010-04-01 @ 20:21:26
Postat av: Cicci

Haha, skrattade gott åt din makes lilla skämt. Härligt med några dagars påskledighet. Kände likadant, att tiden gick förvånadsvärt sakta idag. Men man längtade väl på sin ledighet.



Ha nu en fin påskhelg, fina Anna.



Kram

2010-04-01 @ 21:43:05
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Så fina påskliljor! Själv har jag inte inhandlat några... Men lite fjädrar & påskris har det blivit här hemma iallafall.



Önskar dig & maken en skön påskledighet! Kraaamar

2010-04-01 @ 22:43:53
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Pillan

Tror du är i rätt del av landet om du vill ha SOL! Östra Sverige såg ut att få fin-fint, själv åker jag till fjälls väldigt långt västerut men håller tummarna... Trevlig Helg/Pillan

2010-04-02 @ 07:02:40
Postat av: Alexander

Sommardäcken sattes på för tre veckor sen, lite tidigt men ville ha vårkänslor snabbt!



Idag är det långfredag som börjat med tvätt, kommer bli en lång dag när man är uppe vid åtta helt i onödan :)



Glad påsk

/A OCH M

http://www.maxiander.se

2010-04-02 @ 08:47:58
URL: http://www.maxiander.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0