Uppfräschning av balkongen


Förra årets accentfärg på balkongen var cerise. I år blir det
andra kuddar som får pryda soffan, jag är klar med chockrosa.

Aprilväder är verkligen opålitligt, idag har det snöat till och från här. Avskyr de vita fjäderlätta flingorna numera och är så innerligt trött på att de yr i luften även om de denna gång inte hade möjlighet att stanna för de smälte innan de ens hann lägga sig till ro på marken, men ändå!

 

Idag har jag inte haft ett enda möte inbokat på hela dagen och jag har därför fått gjort både det ena och andra. En del korrespondens med fältkontoren och även annan planering inför kommande dagar har hunnits med . Jag är både glad och nöjd för det var behövligt.

 

Annars är det mesta som vanligt, maken min är just nu förkyld. Kanske inte hör till vanligheterna i o f s. Han låg och huttrade under dubbla täcken natten till idag stackaren. Hoppas såklart han piggar på sig och att jag själv slipper undan samma åkomma. 

 

Fick hem ett paket från H&M Home idag med nya kuddfodral till rottingsofforna på balkongen. Blir inga cerise i år, tröttnade ganska snabbt på accentkulören förra året. Vad det blir i år får ni se när jag väl iordningställt balkongen för sommar om några veckor. Först ska vi lägga klinker där ute (eller vi och vi, min snälla pappa har erbjudit sig att fixa det när han och mamma kommer på besök i maj, jippi!). Så i dagarna ska jag och kolla ut lämpliga klinkerplattor för utomhusbruk. Har redan en tanke och bild i huvudet.   

 

Nu är det matdags. Ha en mysig kväll. Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Stämningsfullt

Om jag inte minns helt fel så var det bilder på er fina balkong i det första inlägget jag läste i din blogg :) Jag tyckte att det var SÅ snyggt och fortsatte att kika in här efter det :)Ska bli kul att få se hur den kommer att se ut i år!

Ha en bra kväll.

Kram!

2010-04-21 @ 18:07:10
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Stämningsfullt:

Tack! Vad kul att det var det som lockade hit dig :-) Ha en mysig kväll, kraamar

2010-04-21 @ 18:15:17
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: EVA

LÅTER SPÄNNANDE.OCH VAD SNÄLLA FÖRÄLDRAR DU HAR.

KRAM EVA

2010-04-21 @ 19:40:44
Postat av: Alexander

Härligt med balkongfix, Önskar så att vi hade en större...

Går knappt in ett cafébord idag. norrläge också. Riktigt bottenapp!

Ha en fin kväll :)

/A

http://www.maxiander.se

2010-04-21 @ 21:14:23
URL: http://www.maxiander.se
Postat av: Hemmakatten

Vilken snygg bild. Du har verkligen känsla för det där med inredning! Och fotografering. Härligt att ha så mycket plats att fixa och vara på också. Ska bli kul att se årets sommarstyling.

2010-04-22 @ 00:07:50
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Morgon Anna!



Eller nej, detta är ingen god morgon. Inte för mig iaf. Det snöar som 17 och det har lagt sig ett lager på marken. Känns ju "jättekul" att mannen tvingats åka iväg med sommardäck. Vi hade inte bytt ännu om det inte vore för nya bestämmelserna. Inte finns det möjlighet att tillfälligt byta tillbaka till vinterdäcken så tidigt på morgonen heller! Det var bara att välja mellan att komma iväg (enda sättet att ta sig dit tyvärr) eller inte komma iväg alls. Jag röstade på det senare, men det gällde ju inte mitt jobb, så jag fick inte bestämma.



Gissa om jag är orolig nu! Jag tittar på din vackra balkongbild ovan och visualiserar vårvärme. :) Ska bli spännande att se din nya accentfärg på balkongen sedan.



Massor kramar!

2010-04-22 @ 06:10:24
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vad fin balkongen ser ut. Jag vill vårfräscha upp vår balkong. Den ser så tråkig ut.

2010-04-22 @ 06:33:46
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hej, jag följer din blogg väldigt ofta och vad jag förstått så gillar du heminredning. Jag jobbar som säljare till företaget Living and room och vi gör "homepartyn", dvs. vi kommer hem till "värdinnor" som bjudit in vänner och bekanta på ett litet inredningsparty där jag visar upp det senaste inom heminredning. Om du är sugen att vara värdinna eller om du känner någon som skulle vilja vara det så hör av dig till mig. Kolla gärna in vår hemsida:



www.livingandroom.com



/Annelie

2010-04-24 @ 23:15:36
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0