En eftermiddag på Manhattan



Jag har hela denna söndagseftermiddag- och kväll umgåtts med Carrie, Samatha, Miranda och Charlotte från soffan och jag har så gjort x-antal gånger tidigare under årens lopp, men jag verkar aldrig tröttna. S A T C är helt enkelt en riktigt bra serie. Min skära skokartong innehållande alla seriens avsnitt har glatt mig många gånger. Skriv in 28 maj 2010 i era almanackor kära Carrie Bradshaw-älskare för då gör nämligen kvartetten comeback på vita duken i uppföljaren till första ”Sex and the city”-filmen. Behöver jag ens nämna att jag redan längtar?!

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det sängdags så man är pigg och alert inför den stundande veckan!

Sov gott ♥

Kommentarer
Postat av: Josefine

Mycket riktigt: man tröttnar aldrig på SATC! Jag har boxen, men ser ändå även serien på Comedy channel nästan varje kväll! Till mannens förtret! : )

2009-09-06 @ 22:17:51
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Josefin:

Nej precis, det är lustigt att man inte gör det =) Sov gott, kraaam

2009-09-06 @ 22:38:14
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Tack!

Jo jag tror lugg är bäst fast alla andra är ju så fina utan lugg så jag får för mig att jag vill vara som dom....men inser att det inte funkar alls. Det finns vissa fördelar att vara frisör men till sist krävs att en annan frisör fixar till grunden igen ;-)

God natt och goda drömmar!!



Kraam

2009-09-06 @ 22:56:33
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag älskar SATC:) Helt underbar serie och film.Har sett serien flera gånger.Min man undrar hur man kan se om en serie så många gånger:)Ha det gott!

2009-09-07 @ 07:10:56
Postat av: jessi

Jag längtar jättemycket efter den nya filmen!!! S.A.T.C är den bästa serien som finns på alla sätt!!! Jag kan nästan inte se på det för får sådan N.Y längtan varje gång och vips så har jag klickat hem flygbiljetter dit och det går ju inte med tanke på husdrömmarna...



Hoppas du får en bra måndag, jag är själv hemma o kurarerar mig, är riktigt dunderförkyld idag. (tror inte på svin, har inte hög feber eller värk o hoppas slipper det!)



KRAMISAR Sötis!



ps: jag ser framemot fler bröllopsbilder nästa helg!

2009-09-07 @ 09:11:14
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0