Äntligen ordning och reda!


Bland annat har ett av våra badrumsskåp med mina sminkprylar rensat
ur idag. Gamla uttjänta tomburkar, mascaror och annat krafs har mött
sitt öde och hamnat i soporna inte en dag för tidigt. Underbar känsla nu
så här efteråt!!! 

Gokväll mina kära cybervänner! Denna lördag kommer att gå till historien i energisynpunkt det kan jag lova er! Jag klev upp redan före åtta trots lördag och allt, men ska man hinna ta tillvara på tiden och röja bland sina tillhörigheter är det bäst att kliva upp. Jag har röjt, kastat, städat, röjt, kastat, städat och nu känns det som en total befrielse när jag kikar på de fem stora svarta säckarna som tar upp yta i gäst- och arbetsrummet här bredvid. Hur mycket skit kan en enda liten människa samla på sig? Den frågan har jag ställt mig mer än en ggn denna dag. Jag har dragit slutsatsen att jag har någonslags mani på att samla på tomlådor tillhörande elektronik prylar, (varför liksom?). Kuddar i alla olika former (kan vara bra att ha, eller?) samt papperspåsar även dem i en mängd olika former och kulörer. Nu har det mesta hamnat i säckar och ska kastas när tillfälle ges och jag är så nöjd, så nöjd. Min garderob har även den fått sig en rensning, så nu finns det plats för höstliga nykomligar. 

Nu är det soffhäng framför tv:n för maken och min del med varsin laptop i knät som gäller, härligt sociala ;-) Kikar på sista sommarkrysset för denna sommar och vad som händer mer denna kväll står fortfarande skrivet i stjärnorna. Jag kan säga att luften lite gick ur mig nu när jag äntligen hamnade i soffan. Jag har inte suttit många minuter denna dag det är ett som är säkert, har t o m ont under fötterna nu. Kanske ska muta till mig en fotmassage ;-) 

Ha en fortsatt skön kväll nu så återkommer jag imorgon igen!

Puss på er ♥

Kommentarer
Postat av: sofie

Åh! Vilken härlig bild, jag älskar att få kika in i folks badrumsskåp och nyfiket kika på vilka produkter de använder! och du har ju ett badrumsskåp att avundas BIG TIME! Bara lyxiga och fina produkter, och nu har du fått fina sminkborstar med. Det viktigaste av allt för att få ett en bra make up, enligt mitt tycke.. :)



Här kommer världens enklaste "recept" på firren:

Pressad citron, krydda med salt och citronpeppar och lite vitlök (egentligen inte så nödvändigt tycker jag men min karl är en sån som ska ha vitlök till ALLT :-P ), sen joxa med philadelphia och creme fraiche, bre på laxbitarna. Det som blir över brukar vi ha som en kall sås till! Busenkelt!



KRAAAAAAAAAAAAAAAMAR från Trosa upp till seacity!!!

2009-09-05 @ 22:06:01
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sofie:

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK för firrereceptet, det där låter som en rätt helt i min smak, måste jag göra i veckan redan. Tror t o m att det kommer fungera att bjuda min kräääääsna man på ;-) Jaså din vill ha vitlök på ALLT funkar det? Men jag ska inget säga jag har lingon på ALLT (nästan) ;-)



oppas kvällen i Trosa (den orten skrattade jag alltid åt som liten - hehe!) Här i seacity är det fina fisken!



PUSS!!!

2009-09-05 @ 22:15:22
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Evelina Robins Garderob

Låter underbart med storrensning! Är i samma tag här hemma! Så skönt att bara bli av med sådant som bara ligger och dräller! :) Ser att du har J.lo parfymen Miami.. En av mina absoluta favoriter. Synd att den slutas tillverkas.



Önskar dig en FAB Lördag! :)



Mvh Evelina Creative Lounge

2009-09-05 @ 22:21:35
URL: http://robinsgarderob.blogspot.com/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Evelina Robins Garderob:

Miami Glow är min absoluta favorit doft också. Luktar sååå gott, vill knappt använda min nu då jag inte vill att den ska ta slut eftersom den inte tillverkas längre =( Förstår inte varför de la ner den?!



Ha en fortsatt skön kväll!



Kramar =)

2009-09-05 @ 22:35:34
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Evelina Robins Garderob

I know! Tragiskt!



Kicka igång en tävling när du känner för det.

(Samma som sist)

Fyllt på med det mesta av nyheterna! :)



Kramisar! :)



2009-09-05 @ 22:47:25
URL: http://robinsgarderob.blogspot.com/
Postat av: Milla

Låter ljuvligt...rensa och kasta är bra för själen, skulle jag behöva :D

2009-09-06 @ 00:36:35
URL: http://memillakilla.blogspot.com
Postat av: jessi

Härligt med energidagar man får så mycket gjort! Jag hade en dag där jag tog lugnare än jag gjort på länge, har bestämt att den här förkylningen ska bara gå över så jag är frisk o kry imorgon!

Sitter nu o softar o kollar på favoritfilmen, Amelie.



HA en mysig söndagmorgon!



KRAM!

2009-09-06 @ 08:00:08
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det är såå skönt att rensa. Gjorde själv samma sak förra helgen. En riktig befrielse när man väl är klar. Nu är du verkligen värd en avkopplande söndag! kram

2009-09-06 @ 09:28:24
URL: http://sofia.maca.se
Postat av: Susanne

Härligt att du fått rensningen gjord, jag har sagt varje dag nu den senaste veckan att jag måste ta tag i min garderob ;o)

Men idag måste jag då jag sett hur fint du fick det.

Tack!!!

Ha en fin söndag



Kraam

2009-09-06 @ 10:21:15
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Nicky

hahah vi kör också med var sin leptop ! :D Skönt att rensa ur och röja upp hemma!



Ha en mysig söndag! Kram/Nicky :)

2009-09-06 @ 12:05:10
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/
Postat av: En bit av oss

Hej!

Så duktig du har varit!

Jag gjorde också en rensning i badrumsskåpet för ett tag sen och det är så skönt varje gång man öppnar det nu :)

Ha en bra dag!

2009-09-06 @ 12:06:18
URL: http://enbitavoss.blogspot.com
Postat av: Sandra.M

Hej Anna!

Miami Glow ska tydligen fortfarande kunna köpas utanför Sverige. Såg precis att en ny,äkta Miami Glow ligger ute på Tradera just nu för 386:- + 24:- frakt-men du får skynda dig,auktionen går ut idag,söndag kl 19.40! Berätta gärna om du budat! :)



Ha en bra kväll!

2009-09-06 @ 17:41:32
Postat av: Sandra.M

Ps.Jag har själv aldrig handlat på Tradera,bara sålt efter min garderobsrensning :) Det finns ju inga garantier att varan är "äkta" men samtidigt så lämnar man ju omdömen och kan bli avstängd om man inte sköter sig.Som sagt,vad jag förstått så säljs parfymen fortfarande utanför Sverige så det är nog sannolikt en ny,äkta vara.Du kan ju maila säljaren och höra när och var den är köpt.



Kraaam!

2009-09-06 @ 18:08:29
Postat av: Hanna

Gud vad fint du har gjort det:) så ser det verkligen inte ut i vårat badrumsskåp:S borde göra en rejäll rensning och slänga det man inte använder som sagt!! :)

Hoppas allt är fint?

Krams

2009-09-06 @ 18:15:23
URL: http://hannis84.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sandra.M

Tack snälla ska kika på Tradera, gullig du är som tänkt på ,mig när du såg det på Tradera =) Stor kram och stort tack! //Anna

2009-09-06 @ 18:46:42
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Fru J

Gud så fint det ser ut, jag kan inte låta bli att tänka på hur mitt skåp ser ut där uppe.. FY! Nej här är det ibara att bli inspirerad & ta sig i kragen, upp & städa nu Nina!

Tack för en fin blogg & trevlig måndag.

2009-09-07 @ 14:32:45
URL: http://ninal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0