Välkommen november


Vår fluffiga vita matta från Linie Design är verkligen supermysig att sätta
fötterna på så här i ruggiga och kylslagna tider. Tjock, mjuk och alldeles,
alldeles underbar. Nya soffbordet är jag också väldigt nöjd med. 

Hej alla glada och mindre glada också för den delen. Söndag och första november är här och själv så sitter jag i mjukiskläder i arbetsrummet och önskar mig bort mot varmare breddgrader. Lika mjölkvitt på Stockholmshimlen som gårdagen. Vet att det på västra sidan av våra avlånga land åtminstone igår hade strålande solsken, det hade inte vi tyvärr och det ser inte ut att spricka upp denna första november heller. 

Att november är här betyder flera olika saker. Vi går in i en ny månad med ny arbetsrutin för min del. Från och med idag är jag nämligen förutom Skaderevisor äveninformationsansvarig och jag sitter här med något som känns som en centrifug i magen. Vissa stunder funderar jag på hur jag ska greja detta, hur kommer man snabbt in i en rutin när man känner sig som Bambi på hal is? Det kommer att lösa sig, det gör det alltid. Jag får helt enkelt ta den tiden det tar att växa in i nya rollen, men jag känner mig onekligen ganska liten, ensam och novis i denna stund.


Att november är här betyder också att det nu är mindre än en månad kvar till första advent. Jag älskar tiden före jul, med pyntande, underbara dofter av clementiner, saffran, kanel och glögg som blandar sig i stugvärmen. Var på Åhléns en snabb vända på lunchen i fredags och där var det julsaker från golv till tak. Kunde inte låta bli att gå där en stund och tindra med ögonen och fingra på glittrande julgranskulor och snygga ljusstakar. Köpte dock inget, har både kulor, ljusstakar och annat piff redan i en låda i källaren så det behövs inte inhandlas särskilt mycket i år, men som sagt bara att insupa alla dess intryck är glädje i sig.


Ha nu en skön första november så hörs vi!


Novemberkramar ♥


Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken härlig bild, mattan ser ju nästan ut som ett fluffigt snötäcke ;)



Jag sitter också med huvudet fullt av julidéer idag.



Hoppas du får en fortsatt mysig dag.

KRAM

2009-11-01 @ 12:05:17
URL: http://designbylina.blogg.se/
Postat av: jessi

Hej!



Jag förstår din känsla över nya arbetsuppgifter, det är alltid lite pirrigt innan man fått rutin på det hela. Jag är dock helt övertygad om att du kommer fixa det galant!



Jag kan inte fatta att det redan är november, tiden går så fort ibland.. Just nu är det lite väl grått ute för min smak så jag stannar nog inne hela dagen och myser...



Kramisar till dig!



2009-11-01 @ 12:13:22
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: jessi



Hej igen!



Jag längtar såå efter vårt nya soffbord och soffa näer ser ert fina hem! Ska på mattjakt i veckan! Visst är tiden före jul nästan det bästa, att förbereda julen, adventmysa och njuta av ljus o glitter! Jag önskar det var advent NU!!!



KRAM

2009-11-01 @ 12:16:55
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Emma

Mattan är helt underbar! : - )



Jadu, julen närmar sig med stormsteg. O det är så härligt!



Ha en fin söndag!



Kramis

2009-11-01 @ 12:53:56
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Marie

Oj då, vid åsynen av den mattan känner jag mig nästan dum som tipsade om Ikeas variant. Man kan ju lätt säga att de inte riktigt spelar i samma division, haha! Er är verkligen en dröm. (Fast det är ju det där med att äta framför tvn som kommer bli ett problem... ser ju inte jätteelegant ut att lägga plast på mattan när middagen ska intas, hmmm.)

2009-11-01 @ 13:23:19
URL: http://marieakerblad.blogg.se/
Postat av: christin

Ja det är tråkigt att inte solen kikar fram idag men ska ta och gå en långpromenad så länge det är ljust ute :) Ha en fin novemberdag!

2009-11-01 @ 13:30:41
URL: http://christinsshopping.blogg.se/
Postat av: Stämningsfullt / En bit av oss

Hej!

Så spännande med din nya titel och arbetsuppgifterna. Klart att du kommer att klara det galant :) Som du säger: Man växer in i rollen och en dag går det hela på rutin.

Ha det gott.

2009-11-01 @ 14:20:31
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!

Hehe ja ibland får man unna sig något alldeles extra:D

2009-11-01 @ 14:37:48
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Sara

Parmachipsen blev SÅ goda. En ny favorit här hemma :-)

2009-11-01 @ 14:45:27
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Hade jag bara vetat innan så hade du varit mer än välkommen hit på film och pistagebulle!! Hade ju varit jättetrevligt, filmen var bra och med budskapet att det aldrig är för sent.



Åhlens har fått roligare och roligare julpynt senaste åren tycker jag. Fina saker att hänga i granen bl.a.



Har för mig att jag läst hur du gör med dina fina foton för att få den så där "kalla" om du förstår. Vilket program använder du och hur var det nu du gjorde. Det blir kanonfint!!



Lycka till med nya uppgifterna. Det klarar du som en dans =0)



Kram

2009-11-01 @ 15:20:16
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Ann- Louise:

Jag väljer "glödlampa" istället för "dagsljus" på kameran när jag fotograferar i just dagsljus då blir det så "kalla" och "isiga" färger på mina bilder. Så bilden är inte redigerade i något särskilt program utan de blir så av sig själva om man gör så, testa! Vet inte om det blir samma resultat med andra kameror, jag har en Canon IXUS. Kram kram

2009-11-01 @ 15:53:34
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Josefine, Blåeld

Vad fint, det är så snyggt med allt vitt!



Kram!

2009-11-01 @ 16:12:05
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Elin

ja sånt är perfekt att köpa på Ikeea :)



din vita matta är verkligen helt underbar, jag har varit på jakt efter en vit matta länge eftersom vi har två långhåriga vita katter, och framförallt för att det är såå snyggt! Hittade en budget på Ikea som jag blev jätte nöjd med! Den var mycket finare än vad jag trodde! Ha det fint, Kram

2009-11-01 @ 16:31:34
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ja nu går tiden rysligt fort, mysigt att det snart är advent så man får plocka fram de stora vita stjärnorna i fönstren :o)

Mattan ser så mysig ut, riktigt mjuk och skön.



Kram

2009-11-01 @ 16:32:24
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Mahim

Hej hej,



Vi var på lägenhetsvisning i sjöstaden idag! Lägenheten hade precis samma planlösning som eran :) Låg på en trappa bara så den hade inte alls samma härliga utsikt som ni har! Svårt att inte bli kär i den dock, verkligen jätte fin! Men det väl du redan ;)



Ha en mysig söndag!



Kram kram

2009-11-01 @ 17:54:28
Postat av: Fru Evelina

jag älskar också advent, det och jul är det mysigaste med vintern!

ni har verkligen en jättefin matta och soffbordet var inte dumt det heller =)



kram

2009-11-01 @ 18:12:58
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Evelina:

Tack =) Kram



Mahim:

Är det sant? Har du varit här i krokarna idag. Jag vet att det är en lägenhet identisk med vår tillsalu i just vårt hus på första våningplan så det måste väl varit i "mitt" hus du varit och kikat idag då, vad kul! Köp den så blir vi grannar ;-)



Ha en mysig söndagskväll!



Kramar

2009-11-01 @ 18:39:46
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Evelina:

Tack =) Kram



Mahim:

Är det sant? Har du varit här i krokarna idag. Jag vet att det är en lägenhet identisk med vår tillsalu i just vårt hus på första våningplan så det måste väl varit i "mitt" hus du varit och kikat idag då, vad kul! Köp den så blir vi grannar ;-)



Ha en mysig söndagskväll!



Kramar

2009-11-01 @ 18:40:14
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Halloj!



Förstår mycket väl att det känns skrämmande med allt det nya på jobbet. Fördelen är i alla fall att du blir kvar på samma arbetsplats. Allt blir liksom inte nytt på en gång, och sådant underlättar ju. Som du säger, måste det få ta lite tid att gå in i den nya rollen och rutinerna. De hade nog inte givit dig uppgiften om de inte visste att du skulle klara det, eller hur? :) I sådana banor får du tänka de stunder det känns övermäktigt!

Försök vara extra utvilad inför måndagen också, så underlättar det ju, när allt det nya börjar.



Massor lycka till-kramar! :)

2009-11-01 @ 18:42:53
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Rebecca:

Du är klok du! Jag ska tänka positivt och visst kommer jag klara detta, men det känns just i detta nu så ovant och att jag ingen koll har. Men som sagt jag fåt ta en dag i taget och sedan finns det ju fler folk på avdelningen, får fråga dem om det krisar sig =) Tack för lyckönskningen, du är alltid så go!



Hoppas du haft/har en bra helg!



STOR KRAAAM

2009-11-01 @ 18:45:57
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Underbar matta!



Det ska nog gå bra med jobbet ska du se :) Man är alltid lite nervös och orolig inför nya utmaningar, men allt som oftast går det mycket bättre än man trott!



Ha en mysig söndagskväll, kram!

2009-11-01 @ 19:12:15
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Mia N

Du kommer att klara dina nya arbetsuppgifter med glans ! Man växer av mer ansvar och du behöver ju inte kunna allt den första dagen !

Lycka till , du verkar vara ambitiös och ta ditt arbete på allvar så det kommer säkert att gå hur bra som helst !

2009-11-01 @ 19:12:31
Postat av: Rebecca

Hej igen!



Har haft en bra helg då vi hunnit med ganska mycket. :) Ska väl vara duktig nu och "släppa" datorn nu och få ytterligare några saker gjorda, innan en ny vecka drar igång. :)



Ha en fortsatt bra kväll!

Massor kramar igen! :)

2009-11-01 @ 19:21:45
Postat av: Anna

Håller med om att intaget av lakritsen bör begränsas... av fler orsaker ;).



Er matta är verkligen helt underbar (som hela ert hem).



Du, jag är säker på att du kommer att klara ditt "nya" jobb galant. Alla är nya i början och du verkar ha en positiv inställning till det mesta så du ska se att det kommer gå som på räls även här. Mitt motto är "Gör allt du skulle göra om du visste att du inte kunde misslyckas". En tanke som iaf får mig att våga. Lycka till!



Kram på dig!

2009-11-01 @ 19:33:18
URL: http://ochliterosa.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Till Mia, Mia N, Rebecca & Anna:

Tack vad rara ni är som tror på mig och min förmåga. Jag hoppas det löser sig och som någon av er skrev "man behöver inte kunna allt på en ggn" så sant som det är sagt, ska tänka på den!



Önskar er allihopa en riktigt skön kväll!



KRAMKALAS

2009-11-01 @ 19:44:24
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mahim

Så det var i samma hus, därför som den var väldigt lik er lägenhet ;)



Tyckte verkligen om lägenheten jätte mycket och bli granne med dig hade ju varit mysigt men dock så ligger den för långt ner i huset! Du får höra av dig om någon annan lägenhet högre upp i huset blir ledig :)



Ha en bra måndag nu!



Kram kram

2009-11-02 @ 10:40:25
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Mahim:

ja jag antar att dte var i samma, men jag förstår att ni vill kmma högre upp, den lägenheten ligger ju precis över ingången med allt spring, men jag lovar att hålla utkik för vore ju kul att ha dig som granne =)



KRAMAR



2009-11-02 @ 22:51:14
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0